Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα το συντομο ταξιδακι για να ριξω και γω την ψηφο μου, και το αναπαντεχο αποτελεσμα.... :(

ηρθε η ωρα της επιστροφης.... 

και φυσικα before i make my way to the airport μια ''βρωμια'' επιτρεπεται..... :-D

Naked and normal burritos!!! Large size ofc.

6A4B4414-D0F2-4371-9BA2-B30ED77602F1_zps

29EFA09D-AF49-444F-90F5-BC3BAB6BC3E0_zps

• Like 12
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρουν τι κάνουν, εχουν φράγκα οι ρωσοποντιοι εκει στο Μενίδι !

• Moderators
Δημοσ.

Σικε μοχιτο (no limes) + murphy's+ πουρακια απο την καταψυξη. Συνεχιζω να μην ειμαι εγκυος. Οι μπριζολες ετοιμαζονται.

post-49874-0-10987000-1466856808_thumb.jpg

• Like 10
  • Super Moderators
Δημοσ.

Caprice στην κατάψυξη, επαναστατική ιδέα, εδώ και 6 χρόνια δεν τρώγονται αλλιώς :P

• Like 5
Δημοσ.

Σικε μοχιτο (no limes) + murphy's+ πουρακια απο την καταψυξη. Συνεχιζω να μην ειμαι εγκυος. Οι μπριζολες ετοιμαζονται.

attachicon.gifIMG_0428.jpg

βούτα και στο μοχίτο είτε caprice είτε πίτι μπερ με μερέντα από κατάψυξη ... σαλάκια παντού 

• Moderators
Δημοσ.

βούτα και στο μοχίτο είτε caprice είτε πίτι μπερ με μερέντα από κατάψυξη ... σαλάκια παντού 

giphy.gif

• Like 1
Δημοσ.

The food box, πρεπει να κανεις ταμα για να το βρεις ανοιχτο. http://www.thefoodbox.be/ κοιτα τις ωρες γιατι δεν με αφηνει να κανω copy paste.

ειναι στο στενο διπλα απο το Drug Opera που κατεβαινει προς την Anspach στα αριστερα, νομιζω ειναι σχεδον κολητα στην πλαινη εισοδο του Drug Opera.

getlstd-property-photo.jpg

Κοίτα να δεις δεν του το χα, είναι που αποφεύγω και το κέντρο. Με την πρώτη ευκαιρία θα το επισκεφθώ. Νορμάλ (βέλγικες) ώρες ανοίγει πάντως δεν είναι σαν το καλτ παγωτατζίδικο στην Αγία Αικατερίνη.

Δημοσ.

Κοίτα να δεις δεν του το χα, είναι που αποφεύγω και το κέντρο. Με την πρώτη ευκαιρία θα το επισκεφθώ. Νορμάλ (βέλγικες) ώρες ανοίγει πάντως δεν είναι σαν το καλτ παγωτατζίδικο στην Αγία Αικατερίνη.

Για κέντρο είναι πολύ λίγες ώρες ανοιχτό. Εκεί πρέπει να ξέρεις ποια είναι τα καλά μαγαζιά αλλιώς την πατάς. Οτιδήποτε είναι φανφαρικο είναι κατά κανόνα μέτριο. Πχ όσοι έχουν πάει στο Belga Queen όλοι μου έχουν πει τα ίδια. Ωραίο επιβλητικό αλλά το φαγητό όχι τίποτα το τρομερό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...