Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Una είσαι προκλητικότατος.

Το μεσημέρι έφαγα μπάμιες (καλομαγειρεμένές δε λεω ) και τώρα το βράδυ 1 τοστ σκέτο τυρί και 2 ροδάκινα.

Έτσι όπως τα κόβω, θα κατέβαζα τρία.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

βραδυνο

attachicon.gifIMG-1466540301680-V.jpg

MORE COLOR BIATCH

Una είσαι προκλητικότατος.

Το μεσημέρι έφαγα μπάμιες (καλομαγειρεμένές δε λεω ) και τώρα το βράδυ 1 τοστ σκέτο τυρί και 2 ροδάκινα.

Έτσι όπως τα κόβω, θα κατέβαζα τρία.

Mπαμιες > μπεργκερ

• Like 3

Mπαμιες > μπεργκερ

Αυτό που γαμεί και δέρνει, είναι οι μπάμιες μέσα στο burger. Αλλά, μέχρι να μάθετε τα βασικά, όλοι εσείς οι δήθεν σεφ...

βραδυνο

attachicon.gifIMG-1466540301680-V.jpg

Φιλε οσο μεγαλωνω αυτά τα φαγιά δεν μου λειπουν καθολου. Δεν μ αρεσουν οι πολλες σαλτσες και τα πολλα λιωμένα τυριά από πάνω μου μυριζουν σαν γαλατιλα :wacko:

Απεναντίας ωραια φαγητά για μενα είναι τα πιο στεγνά πχ μακαρονια με κεφτέδες χωρις σαλτσες μονο λιγη σαλτσα αλλα επειδή κανω διατροφή καθημερινα αποφευγω τα πολλα πολλά γενικα αποφευγω το πολύ κρέας σημερα εφαγα κολοκυθάκια γεμιστα με μαυρο ρυζι λιγο γαλοτυρι διπλα (αυτό εχει υψηλα λιπαρα οκ) και λαδάκι ωμο και 2 φετες ψωμι ολικης. Το πρωι ειχα πάρει στη δουλεια 2 πιτες ολικης με κολοκυθακι μεσα και φέτα 1 μπανανα 1 γιαουρτακι και ηπια και μια Αμιτα. Βραδακι φρουτα δεν πηγα και γυμναστηριο σημερα οποτε δεν ειχα αναγκη να βαλω θερμιδες.

• Moderators

Φιλε οσο μεγαλωνω αυτά τα φαγιά δεν μου λειπουν καθολου. Δεν μ αρεσουν οι πολλες σαλτσες και τα πολλα λιωμένα τυριά από πάνω μου μυριζουν σαν γαλατιλα :wacko:

Απεναντίας ωραια φαγητά για μενα είναι τα πιο στεγνά πχ μακαρονια με κεφτέδες χωρις σαλτσες μονο λιγη σαλτσα αλλα επειδή κανω διατροφή καθημερινα αποφευγω τα πολλα πολλά γενικα αποφευγω το πολύ κρέας σημερα εφαγα κολοκυθάκια γεμιστα με μαυρο ρυζι λιγο γαλοτυρι διπλα (αυτό εχει υψηλα λιπαρα οκ) και λαδάκι ωμο και 2 φετες ψωμι ολικης. Το πρωι ειχα πάρει στη δουλεια 2 πιτες ολικης με κολοκυθακι μεσα και φέτα 1 μπανανα 1 γιαουρτακι και ηπια και μια Αμιτα. Βραδακι φρουτα δεν πηγα και γυμναστηριο σημερα οποτε δεν ειχα αναγκη να βαλω θερμιδες.

Congrats!

Τι κανεις σ αυτο το thread ειπαμε? ;)

• Like 15

Congrats!

Τι κανεις σ αυτο το thread ειπαμε? ;)

Διατροφή (νομίζει ότι) κάνει! Με μαγειρευτα κολοκύθια, φέτα, γαλοτυρια και αμιτα!

Διατροφή (νομίζει ότι) κάνει! Με μαγειρευτα κολοκύθια, φέτα, γαλοτυρια και αμιτα!

Το κολοκυθι έτσι οπως μαγειρευτηκε σπιτι μου ειναι δυναμίτης υγειας. Γενικα ετσι οπως μαγειρευονται τα φαγητα χωρις το λαδι να ψηνεται εξαρχης.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...