Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread


*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συνηθως η ζυμη εχει το θεμα αλλα εμενα προσωπικα μου αρεσει ετσι λιγο πιο ζημαρενια :P Εναλλακτικα την αφηνω λιγο ακομα με την κατω πλακα μονο ανοιχτη .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • Super Moderators

το θέμα όμως είναι και το τυρί από πάνω να είναι σαν λιωμένο, όχι ξεροψημένο/καμένο, κλασικά φταίνει οι φούρνοι μας... :(

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα είναι στον φούρνο κυρίως, πρέπει να κάτσεις να μελετήσεις Trial and error για να βρεις τη σωστή θερμοκρασία να σου ψηθεί η ζύμη (ΜΗΝ την κανεις χοντρη σε συμβατικο φουρνο) και να γινει σωστο το τυρί. Σιγουρα δεν πιανεις τους 250-300 του φουρνου πιτσας + το οτι δεν εχεις κατω πυροτουβλό :P

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://slice.seriouseats.com/the_pizza_lab/index.html

 

Το έχω σε μεγάλη εκτίμηση το SE και τα άρθρα του pizza lab είναι ό,τι πρέπει για διάβασμα και να σε βάλουν με τα μούτρα να δοκιμάζεις πράματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aυτά ήθελα να γράψω αλλά φοβόμουν ότι θα με πουν ελιτιστή και purist και λέω άσε, θα τα πει η σατελενιώτισα (για έναν περίεργο λόγο μου κάνει ότι μένεις προς σατελέν μεριά).

 

Ζεστή βάφλα με τη ζάχαρη να κολλάει στην χαρτοπετσέτα είναι από τις λίγες τόσο απλές απολαύσεις street food που μπορεί να βρει κάποιος στην Ευρώπη.

 

Για να είμαστε όμως και λίγο δίκαιοι, μια μικρή ιστορία για το πως η βάφλα έχει συνδυααστεί με όλα αυτά τα πράματα από πάνω:

 

Η βάφλα που τρώμε στον δρόμο στο Βέλγιο ή αγοράζουμε από κάποιο vitalgaufre είναι γνωστή ως βάφλα Λιέγης. Η πιο fluffy/άνοστη είναι η βάφλα Βρυξελλων (φαν φακτ δεν έχουν διαφορά μόνο στην υφή αλλά και στις τρύπες, η βρυξελλιώτικη έχει 20 και η Λιέγης 24 :P). Σε μια διεθνή έκθεση στις αρχές του περασμένου αιώνα στις ΗΠΑ, το περίπτερο του Βελγίου είχε βάφλες, όχι όμως της Λιέγης αλλά των Βρυξελλών. Είχαν μεγάλη επιτυχία, τις πήραν οι Αμερικάνοι και τις έκαναν στη βάφλα που τρώμε συνήθως εκτός Βελγίου με όλα τα παγωτά, σιρόπια, φρούτα από πάνω.

 

ε οχι και chatelain  :P woluwe st lambert κοντα στο shopping B)

 

εχω απαιτησεις απο το φαγητο μου γι αυτο λεω την αποψη μου δυνατα και φωναχτα.

 

https://youtu.be/zSoHkadTAxc?t=41s

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απλά να σημειώσω ότι τα pancakes with maple syrup γαμάνε \m/ μας τα έφτιαξε σήμερα για πρωινό μια συνάδελφος από Καναδά.

meh, μονο ο συνδυασμός pancake, maple syrup, bacon :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

                            :-)  :-D        Πρόταση  γάμου  στον   ανώριμο       :-D :-)

 

attachicon.gifFB_IMG_1466514204710.jpg

 

Ίσως ο μοναδικός τρόπος να μην χαρώ στην θέα μιας πίτσας.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...