Soulseeker Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Συνηθως η ζυμη εχει το θεμα αλλα εμενα προσωπικα μου αρεσει ετσι λιγο πιο ζημαρενια Εναλλακτικα την αφηνω λιγο ακομα με την κατω πλακα μονο ανοιχτη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 το θέμα όμως είναι και το τυρί από πάνω να είναι σαν λιωμένο, όχι ξεροψημένο/καμένο, κλασικά φταίνει οι φούρνοι μας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Ε κοιτα μετα αν θες περισσοτερο αποτελεσμα και προτιμας να επενδυσεις τα λεφτα σου μπες εδω http://mypizzaproject.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Το θέμα είναι στον φούρνο κυρίως, πρέπει να κάτσεις να μελετήσεις Trial and error για να βρεις τη σωστή θερμοκρασία να σου ψηθεί η ζύμη (ΜΗΝ την κανεις χοντρη σε συμβατικο φουρνο) και να γινει σωστο το τυρί. Σιγουρα δεν πιανεις τους 250-300 του φουρνου πιτσας + το οτι δεν εχεις κατω πυροτουβλό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 http://slice.seriouseats.com/the_pizza_lab/index.html Το έχω σε μεγάλη εκτίμηση το SE και τα άρθρα του pizza lab είναι ό,τι πρέπει για διάβασμα και να σε βάλουν με τα μούτρα να δοκιμάζεις πράματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Aυτά ήθελα να γράψω αλλά φοβόμουν ότι θα με πουν ελιτιστή και purist και λέω άσε, θα τα πει η σατελενιώτισα (για έναν περίεργο λόγο μου κάνει ότι μένεις προς σατελέν μεριά). Ζεστή βάφλα με τη ζάχαρη να κολλάει στην χαρτοπετσέτα είναι από τις λίγες τόσο απλές απολαύσεις street food που μπορεί να βρει κάποιος στην Ευρώπη. Για να είμαστε όμως και λίγο δίκαιοι, μια μικρή ιστορία για το πως η βάφλα έχει συνδυααστεί με όλα αυτά τα πράματα από πάνω: Η βάφλα που τρώμε στον δρόμο στο Βέλγιο ή αγοράζουμε από κάποιο vitalgaufre είναι γνωστή ως βάφλα Λιέγης. Η πιο fluffy/άνοστη είναι η βάφλα Βρυξελλων (φαν φακτ δεν έχουν διαφορά μόνο στην υφή αλλά και στις τρύπες, η βρυξελλιώτικη έχει 20 και η Λιέγης 24 ). Σε μια διεθνή έκθεση στις αρχές του περασμένου αιώνα στις ΗΠΑ, το περίπτερο του Βελγίου είχε βάφλες, όχι όμως της Λιέγης αλλά των Βρυξελλών. Είχαν μεγάλη επιτυχία, τις πήραν οι Αμερικάνοι και τις έκαναν στη βάφλα που τρώμε συνήθως εκτός Βελγίου με όλα τα παγωτά, σιρόπια, φρούτα από πάνω. ε οχι και chatelain woluwe st lambert κοντα στο shopping εχω απαιτησεις απο το φαγητο μου γι αυτο λεω την αποψη μου δυνατα και φωναχτα. https://youtu.be/zSoHkadTAxc?t=41s 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Απλά να σημειώσω ότι τα pancakes with maple syrup γαμάνε \m/ μας τα έφτιαξε σήμερα για πρωινό μια συνάδελφος από Καναδά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Απλά να σημειώσω ότι τα pancakes with maple syrup γαμάνε \m/ μας τα έφτιαξε σήμερα για πρωινό μια συνάδελφος από Καναδά. meh, μονο ο συνδυασμός pancake, maple syrup, bacon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Πρόταση γάμου στον ανώριμο 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 meh, μονο ο συνδυασμός pancake, maple syrup, bacon Το πιστεύω ότι το μπέικον ταιριάζει παντού! Θα το δοκίμαζα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 crispy και βάλε. που ησανε 1μιση βδομάδα πριν να φας το καλυτερο πανκεικ της ζωής σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Πρόταση γάμου στον ανώριμο FB_IMG_1466514204710.jpg Ίσως ο μοναδικός τρόπος να μην χαρώ στην θέα μιας πίτσας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Tι είναι αυτό; Παγωμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2016 με τετοια ζεστη ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις