Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι βάφλες, είναι ότι χειρότερο μπορώ να φάω σε γλυκό αλλά συμπαθώ την μπάσκετfan οπότε λαικ!!Δεν είχε κρέπα γι'αυτό.Πάντως παιδιά ούτε το μισό δεν κατάφερα να φάω. Και αν και antifitness, αύριο μόνο νεράκι χεχεχεχε Y.Σ Και εγώ σε συμπαθώ Mau, ευχαριστώ για το like
tehAllantin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 ben and jerry;s πλ'εον μονο caramel sutra core <3 <3 <3 1
evabb Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Ένα παράξενο θέμα με τις βάφλες. Αν και το θέαμα που βλέπω είναι ωραίο και πλούσιο, δε θα έτρωγα ποτέ έτσι μια βάφλα. Σκέτη, με σοκολάτα, το πολύ να βάλω έξτρα μπισκότο. Αυτό το φρούριο με τα παγωτά και τα σιρόπια, δεεεν. Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι βάφλες, είναι ότι χειρότερο μπορώ να φάω σε γλυκό αλλά συμπαθώ την μπάσκετfan οπότε λαικ!! οι βαφλες που υπαρχουν στην Ελλαδα ειναι παρα πολυ κακης ποιοτητας γι αυτο και χρειαζονται 3 κιλα παγωτο και σιροπια απο πανω για να καλυψουν το ποσο ανοστες ειναι. οι αληθινες βαφλες στο βελγιο τρωγονται σκετες αντε το πολυ να βαλεις λιγο σοκολατα πανω. η νουτελα ειναι overkill οπως και οποιαδηποτε αλλη γαρνιτουρα, ειναι τοσο γλυκια απο μονη της η βαφλα που οτιδηποτε να βαλεις απο πανω θες 5 λιτρα νερο μετα. μονο οι τουριστες τρωνε εδω βαφλες με παγωτο πανω. 5
Speculoos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Aυτά ήθελα να γράψω αλλά φοβόμουν ότι θα με πουν ελιτιστή και purist και λέω άσε, θα τα πει η σατελενιώτισα (για έναν περίεργο λόγο μου κάνει ότι μένεις προς σατελέν μεριά). Ζεστή βάφλα με τη ζάχαρη να κολλάει στην χαρτοπετσέτα είναι από τις λίγες τόσο απλές απολαύσεις street food που μπορεί να βρει κάποιος στην Ευρώπη. Για να είμαστε όμως και λίγο δίκαιοι, μια μικρή ιστορία για το πως η βάφλα έχει συνδυααστεί με όλα αυτά τα πράματα από πάνω: Η βάφλα που τρώμε στον δρόμο στο Βέλγιο ή αγοράζουμε από κάποιο vitalgaufre είναι γνωστή ως βάφλα Λιέγης. Η πιο fluffy/άνοστη είναι η βάφλα Βρυξελλων (φαν φακτ δεν έχουν διαφορά μόνο στην υφή αλλά και στις τρύπες, η βρυξελλιώτικη έχει 20 και η Λιέγης 24 ). Σε μια διεθνή έκθεση στις αρχές του περασμένου αιώνα στις ΗΠΑ, το περίπτερο του Βελγίου είχε βάφλες, όχι όμως της Λιέγης αλλά των Βρυξελλών. Είχαν μεγάλη επιτυχία, τις πήραν οι Αμερικάνοι και τις έκαναν στη βάφλα που τρώμε συνήθως εκτός Βελγίου με όλα τα παγωτά, σιρόπια, φρούτα από πάνω. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Πράγματι, οι περισσότερες βάφλες είναι σαν άχυρο και κυρίως οι αφράτες/χοντρές που αναφέρθηκε από πάνω...
Toxo <3 lover Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 οι βαφλες που υπαρχουν στην Ελλαδα Υπάρχουν και μαγαζιά που φτιάχνουν βάφλα τύπου Λιέγης. Τύπου γιατί δεν είναι στη Λιέγη. 1
*nenya* Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Τί λέτε να αρχίσετε να λέτε λοιπόν ποιά μαγαζιά στην Ελλάδα σερβίρουν σωστή βάφλα; Βοηθήστε λίγο βρε παιδιά να μάθουμε κι εμείς! Βαρέθηκα τις σκληρές άνοστες βάφλες.... 1
Demetra_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Τί λέτε να αρχίσετε να λέτε λοιπόν ποιά μαγαζιά στην Ελλάδα σερβίρουν σωστή βάφλα; Βοηθήστε λίγο βρε παιδιά να μάθουμε κι εμείς! Βαρέθηκα τις σκληρές άνοστες βάφλες.... freggio - Θεσ/κη 1
Speculoos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Υπάρχουν και μαγαζιά που φτιάχνουν βάφλα τύπου Λιέγης. Τύπου γιατί δεν είναι στη Λιέγη. Aλήθεια; Που; Το μόνο που δεν ξέρω είναι κατά πόσο το ελληνικό κλίμα θα σήκωνε τέτοιο φαγητό 1
Soulseeker Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Εμένα μου αρέσει πολύ η waffle απο το waffle house.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Εμένα μου αρέσει πολύ η waffle απο το waffle house. Μια που το ανέφερες: Μπας και κάνουν μεγαλύτερη έκπτωση στις 20:20? 4
Soulseeker Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Αλλά συγνώμη γιατι μιλάω αλλά δεν συνεισφέρω... Pizza που φτιαξαμε προχθεςΥλικά: Σαλτσα (πιπεριας) τυρι ,γαλοπούλα ψιλοκομμένη, ντομάτα ψιλοκομμένη,μανιταρια, σουτσουκι πικάντικο καισαριας, λουκάνικο γαλοπούλας και το αυγό απο πάνω 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2016 Κάθε φορά με την σπιτική pizza, είτε σωστά ψημένη ζύμη + παραψημένο τυρί, είτε σωστά ψημένο τυρί + άψητη ζύμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις