Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λογικα η pic σου ειναι απο την green mermaid aka Starbucks...

Aν ναι, τοτε, δεν εχουν το ιδιο menu παντου.... Eδω σε διαφορετικες πολιτειες εχουν τα standard drinks, αλλα σε καθε πολιτεια προσθετουν και κατι διαφορετικο....

Πχ, ενα shake που ειχα παρει στο SF, πριν κανα μηνα περιπου , το ψαχνω εδω περα, και κανενα store της αλυσιδας δεν το εχει.... :(

Το Halloween ειχαν βγαλει ενα shake με pumpkin seeds και 10 τονους whipped cream, το μισο να επινες, ηταν σαν να ειχες φαει για 2 μερες.... :P

Ναι, τα λεγόμενα secret menus.

Βέβαια, στην Αμερική μπορείς να φτιάξεις πιο εύκολα drinks από secret menus άλλων Starbucks καθώς έχουν περισσότερα υλικά για να διαλέξεις σε custom drinks.

Στην Ελλάδα αυτό δεν γίνεται, έχουν τα απόλυτα basics :(

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι, τα λεγόμενα secret menus.

Βέβαια, στην Αμερική μπορείς να φτιάξεις πιο εύκολα drinks από secret menus άλλων Starbucks καθώς έχουν περισσότερα υλικά για να διαλέξεις σε custom drinks.

Στην Ελλάδα αυτό δεν γίνεται, έχουν τα απόλυτα basics :(

Παντως, τα winter drinks εδω περα στα SB, τα θεωρω καλυτερα απο τα summer shakes κλπ...  :-)

Για Ελλαδα δεν γνωριζω τι παιζει. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παντως, τα winter drinks εδω περα στα SB, τα θεωρω καλυτερα απο τα summer shakes κλπ... :-)

Για Ελλαδα δεν γνωριζω τι παιζει.

Συμφωνώ απόλυτα! Είναι πολύ καλύτερα.

Παρ' όλα αυτά, πάντα πίνω τουλάχιστον 1 φορά από κάθε εποχιακό του SB.

Ως φανατική των SB πραγματικά στην Ελλάδα νιώθω πολύ περιορισμένες τις επιλογές μου.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί σου αρέσουν τα σταρμπαξ;

Μόνο ο πάικ είναι καλός και μπορείς να τον βρεις παντού...

Γιατί πουθενά αλλού δεν μπορώ να πιω pumpkin spice latte κοκ.
Δημοσ.

Έχω φτιάξει caramel sauce εμπνευσμένη από Starbucks frapuccino caramel.. Μεγάλη επιτυχία. Με κουταλάκι την τρώγαμε. Δεν είναι dulce de leche. Δεν γίνεται με ζαχαρούχο. Να σας προλάβω. 

post-258415-0-19717100-1466254604_thumb.jpg

• Like 4
Δημοσ.

@Τοξοτίνα

Σε ανακηρύσσω σε ντεκορατρίς τής ζαχαροπλαστικής. Το 'χεις, λέμε.

Δεν χορταίνω τις φωτό σου.

• Like 1
Δημοσ.

Όταν ο τύπος σε φώναξε, άφησες να περάσει λίγη ώρα, να ανεβάσει και ντεσιμπέλ ο τύπος, να αρχίσει το υπόλοιπο μαγαζί να κοιτάει δεξιά αριστερά?

• Like 3
Δημοσ.

@ astrosunnefo

@Τοξοτίνα

Σε ανακηρύσσω σε ντεκορατρίς τής ζαχαροπλαστικής. Το 'χεις, λέμε.

Δεν χορταίνω τις φωτό σου.

Είναι αναλώσιμα έργα τέχνης οι γεύσεις, κρατάω αρχείο με φωτογραφίες να τις θυμάμαι. Ευχαριστώ!

Spread πραλίνας φουντουκιού με λευκή σοκολάτα. Πανομοιότυπο αυτής της μ!#$% του bueno.  :P

post-258415-0-60027000-1466333009_thumb.jpg

• Like 11
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βαφλάκια :D

ovbE6sU.jpg

Rw50owr.jpg

Υ.Σ Το δεύτερο ήταν το δικό μου.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Ένα παράξενο θέμα με τις βάφλες. Αν και το θέαμα που βλέπω είναι ωραίο και πλούσιο, δε θα έτρωγα ποτέ έτσι μια βάφλα. Σκέτη, με σοκολάτα, το πολύ να βάλω έξτρα μπισκότο. Αυτό το φρούριο με τα παγωτά και τα σιρόπια, δεεεν.  :ph34r:

Δημοσ.

Εμένα δεν μου αρέσουν καθόλου οι βάφλες, είναι ότι χειρότερο μπορώ να φάω σε γλυκό αλλά συμπαθώ την μπάσκετfan οπότε λαικ!!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...