Tenshi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Καλά ήταν και σήμερα στο Cap Cap. Κάτω από τα γλυκά θα βρείτε τα περιεχόμενά τους. For The Watch και δεξιά στο ποτήρι είναι το Nutella ice cream topping Jon Daenerys Arya To ξαναγύρισαν σε GoT; Πρέπει να τους (ξανα)τιμήσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Ναι το γύρισαν σε GoT πάλι, δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσαν πολλά πράγματα στο μενού. Άλλες φορές δυσκολεύομαι να διαλέξω. Όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν κράτηση για δείπνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Χτες έπαιξε burger από το LaStrega. Όχι φωτογραφία, ούτε το κουτί δεν πρόλαβα να ανοίξω. Εισπνοή το έκανα, μου πήρε κανά δίωρο να συνέλθω. Αλλά το μετάνιωσα γιατί μετά πρέπει να ήπια και δέκα κουβάδες νερό μες στη μέρα. Είδα και τις φέτες του fotis13 στο άλλο θρέντ και ζήλεψα. Οπότε σήμερα είχε ομελέτα φούρνου με 10 αυγά, κρεμμύδι, πιπεριά, μανιτάρια, μπεϊκον και ντοματίνια. Α, και φέτες! (αφού πάμε για γράμμωση ) Η φώτο την αδικεί γιατί: 1) το μπέικον για κάποιο λόγο εξαφανίστηκε (προφανώς είναι από κάτω) 2) ήταν 2-3 πόντους ύψος αλλά δε φαίνεται. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Συνταγη για τις πενες με σολομο παιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Είχαμε team event σήμερα και τους πήγα σε ελληνικό για να δουν πως γίνεται... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Για "καφεδάκι" (καθώς δεν θεωρώ το frap καφέ ). Strawberry and Cream Frappuccino (Venti) με σαντιγί. Υ.Σ Το πιο antifitness του μήνα αυτού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 ο καφές μέσα σε αυτό που είναι; μοιάζει με μιλκσεικ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 ο καφές μέσα σε αυτό που είναι; μοιάζει με μιλκσεικ Έβαλα εισαγωγικά Και είπα και τι είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Για "καφεδάκι" (καθώς δεν θεωρώ το frap καφέ ). Strawberry and Cream Frappuccino (Venti) με σαντιγί. Υ.Σ Το πιο antifitness του μήνα αυτού Thumbs up! Δεν θυμαμαι τι ηταν ακριβως (..θυμαμαι οτι οι θερμιδες πλησιαζαν τετραψηφιο, ηταν για πρωινο και ημουν πολυ περηφανος): 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Έβαλα εισαγωγικά Και είπα και τι είναι Η βεβήλωση του ΚΑΦΕ ....ο καφές έχει χρώμα καφέ και είναι ΙΕΡΟΣ πόσα ml είναι τούτο το ρόφημα; είναι για να ρουφάς και να γλείφεσαι Thumbs up! Δεν θυμαμαι τι ηταν ακριβως (..θυμαμαι οτι οι θερμιδες πλησιαζαν τετραψηφιο, ηταν για πρωινο και ημουν πολυ περηφανος): ντάξει, κλαίω....έλα τώρα δεν του πρόφερες G αλλά D ! \m/ τιμημένος DIO \m/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 ντάξει, κλαίω....έλα τώρα δεν του πρόφερες G αλλά D ! \m/ τιμημένος DIO \m/ Δεν λειτουργουσε καν το μυαλο μου πρωι πρωι για να το σκεφτω το σεναριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 (επεξεργασμένο) Η βεβήλωση του ΚΑΦΕ ....ο καφές έχει χρώμα καφέ και είναι ΙΕΡΟΣ πόσα ml είναι τούτο το ρόφημα; είναι για να ρουφάς και να γλείφεσαι Χμμμ νομίζω 590 ml. Ούτε εγώ θεωρώ το Frappuccino café (βέβαια σε κάποια μπορείς να βάλεις ή έχουν εκχύλισμα), αλλά λόγω καλοκαιριού τα ωραία latte δεν είναι στο menu Πότε θα κάνουν αυτό το καταραμένο pumpkin spice latte μέρος του κανονικού μενού;;;;;; Thumbs up! Δεν θυμαμαι τι ηταν ακριβως (..θυμαμαι οτι οι θερμιδες πλησιαζαν τετραψηφιο, ηταν για πρωινο και ημουν πολυ περηφανος): https://twitter.com/sitoig/status/401434885556273152 Χμμμ μοιάζει με caramel Frappuccino ; αλλά αυτό το R δεν μπορώ να θυμηθώ αν αντιστοιχεί σε κάποια γεύση... Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2016 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Δεν λειτουργουσε καν το μυαλο μου πρωι πρωι για να το σκεφτω το σεναριο ψευδεσαι, τρως και πινεις μια χαρα λειτουργεις. οφφ τοπικ βγαινω, ντα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Χμμμ μοιάζει με caramel Frappuccino ; αλλά αυτό το R δεν μπορώ να θυμηθώ αν αντιστοιχεί σε κάποια γεύση... Πρεπει να σαι spot on ή τουλαχιστον πολυ κοντα. Δεν θυμαμαι και γω περισσοτερα. ψευδεσαι, τρως και πινεις μια χαρα λειτουργεις. οφφ τοπικ βγαινω, ντα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2016 Πρεπει να σαι spot on ή τουλαχιστον πολυ κοντα. Δεν θυμαμαι και γω περισσοτερα.Ήταν Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις