Fotis13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Απο τα πλέον αγαπημένα μου μαγαζιά , απίστευτη καταπληκτική διακόσμηση (για τα γούστα μου) απο πρόσφατη επίσκεψη 12494702_1596406997349701_549604579328814723_n.jpg axxx ετσι και σε πετυχω εκει ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 ψαρονεφρι Πεντελη βγαινω πολυ συχνα στον paliatso ,coupepe ,dadas , waffle house δεν θελω να το ξερω ακομα κλεινω τα ματια μου ,αλλα σαν το mucca στην Ν.Ερυθραια αποκλειεται να ειναι . Και εγώ δεν νομίζω να συγκρίνεται. Αν και κάτι φεγγάρια πίσω (μιλάμε για 6 χρόνια) είχα φάει εξαιρετική βαφλα στην γλυφάδα. Ακριβή και μικρή βέβαβαι, αλλά ποιοτική. Εκει δίπλα είναι και η αιώνια λατρεία μου, το Cargo μακράν απο τα καλύτερα μαγαζιά το καλοκαίρι και χειμώνα για καφεδάρα στους καναπέδες του. Απο τα πλέον αγαπημένα μου μαγαζιά , απίστευτη καταπληκτική διακόσμηση (για τα γούστα μου) απο πρόσφατη επίσκεψη 12494702_1596406997349701_549604579328814723_n.jpg Ωραίο δεν λέω, αλλά χτυπάει τις τιμές αλύπητα (σε σχέση με την λοιπή νέα και παλιά πεντέλη). Αν και στα δύσκολη φανταρική μου περίοδο, φάνηκε άξιο των περιστάσεων. Κάνει καλές προσφορές στα παιδιά που είναι εκεί στα σύνορα στο βουνό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Και εγώ δεν νομίζω να συγκρίνεται. Αν και κάτι φεγγάρια πίσω (μιλάμε για 6 χρόνια) είχα φάει εξαιρετική βαφλα στην γλυφάδα. Ακριβή και μικρή βέβαβαι, αλλά ποιοτική. Εκει δίπλα είναι και η αιώνια λατρεία μου, το Cargo μακράν απο τα καλύτερα μαγαζιά το καλοκαίρι και χειμώνα για καφεδάρα στους καναπέδες του. Cargo σταθερη αξια φτιαχνει εξαιρετικους καφεδες,παω συχνα τον χειμωνα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Κι εγω με μαχαιροπίρουνο τα τρωω Μου τη σπαει να λερώνονται τα χερια κ να μαι συνεχεια με τις χαρτοπετσέτες τρωω τσιπς και γαριδακια με τσοπστικς γιατι δεν θελω να λερωνω τα χερια μου. το εχω παει σε αλλο επιπεδο 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Σημερινο μεσημεριανο. Κυριως πιατο δικο μου, γλυκα αγορασμενα οι φωτογραφιες ειναι μεγαλες για να μην λετε οτι σας τρωω τα Mb Πενες με καπνιστο σολωμο moelleux au chocolat, flan brésilien, ταρτακι rhubarbe framboise 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Σημερινο μεσημεριανο. Κυριως πιατο δικο μου, γλυκα αγορασμενα οι φωτογραφιες ειναι μεγαλες για να μην λετε οτι σας τρωω τα Mb Πενες με καπνιστο σολωμο moelleux au chocolat, flan brésilien, ταρτακι rhubarbe framboise Παντρεψουμεεεεε μονο τους χειμωνες P.S δεν κανω δουλειες του σπιτιου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Πόσο ωραίες οι πένες με σολωμό. Δοκίμασε και λίγο καρύδι, ταιριάζει τόσο πολύ, evabb. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Σημερινο μεσημεριανο. Κυριως πιατο δικο μου, γλυκα αγορασμενα οι φωτογραφιες ειναι μεγαλες για να μην λετε οτι σας τρωω τα Mb Πενες με καπνιστο σολωμο moelleux au chocolat, flan brésilien, ταρτακι rhubarbe framboise Evabb πότε λες να κάνουμε συνάντηση τα κορίτσια του φόρουμ στο Βέλγιο; :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 οποτε θες, που μενεις; Παντρεψουμεεεεε μονο τους χειμωνες P.S δεν κανω δουλειες του σπιτιου νομιζω την εχουμε ξανακανει αυτη την συζητηση 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Τα @@ της, σου δώσε Φώτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 οποτε θες, που μενεις; Ελλάδα, αλλά φέτος μπορεί να κάνω κάποιο ταξιδάκι προς τα εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 ωραια αμα κανεις γραψε μου πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Τα @@ της, σου δώσε Φώτη. Η πρωτη προταση που κανω και πηρα μπαλες χαχαχαχα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2016 Καλά ήταν και σήμερα στο Cap Cap. Κάτω από τα γλυκά θα βρείτε τα περιεχόμενά τους. For The Watch και δεξιά στο ποτήρι είναι το Nutella ice cream topping Jon Daenerys Arya 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις