Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο καταραμένος ο veteranos123 μου έδειξε αυτή τη σελίδα.

https://www.facebook.com/xontroi/

Θέλω γλυκό τώρα, δεν θα πάω και στο Cap Cap αύριο λόγω της ξαφνικής μεταφοράς της απεργίας από Παρασκευή σε ΗΣΑΠ/Μετρό/Τραμ. :(

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ο καταραμένος ο veteranos123 μου έδειξε αυτή τη σελίδα.

https://www.facebook.com/xontroi/

Θέλω γλυκό τώρα, δεν θα πάω και στο Cap Cap αύριο λόγω της ξαφνικής μεταφοράς της απεργίας από Παρασκευή σε ΗΣΑΠ/Μετρό/Τραμ. :(

χαχαχαχαχα είμαι κακός :P

Λιγα πραγματα σημερα...  :-)

Buffalo Dog (με super duper hooooooot mustard)  μεχρι που δακρυσα στο πρωτο bite....  :-D

35A41019-8031-459B-A89A-B00D9D5BF22C_zps

και μετα για να επανελθει η φυσιολογικη θερμοκρασια στην γλωσσα.......

Lemon cheesecake with meringue on top....  :-D

27FD8DCD-F5FF-4AB4-A291-ED236F258958_zps

• Like 12

Χθες έφαγα δύο πιάτα κρέας σε μπουφέ μιας κοινωνικής περίστασης που χρειάστηκε να παρευρεθώ
4μπιφτέκια, σνίτσελ κότας, μπριζολάκι, μπριζόλα σλούβας, το κατά ευχαριστήθηκα :wub: 
τσίμπησα, δύο πατάτες, λίγο ρύζι έτσι για να δω αν ήταν και αυτά εξίσου καλά ... 
ήπια και τέσσερα ποτήρια κρασί, έτσι για το καλό ...

φώτο δεν πρόλαβα να τα βγάλω από την λιγούρα μου  

• Like 3

Ρε σεις, εμενα μ'αρεσει πολυ να τρωω με μαχαιροπιρουνο και την πιτσα και το burger. Δεν το κανω για να μην πουν τιποτα, στα @@ μου. Απλα δίνει κάτι, το κάνει πιο λαχταριστό.

Kai μενα  ,βασικα δεν μου αρεσει να λερωνομαι στα χερια  ετσι και αλλιως τα τεραστια burgers και να θες δεν μπορεις να τα φας με τα χερια ,την πιτσα αναλογα ποτε με τα χερια με χαρτοπετσετα ποτε με μαχαιροπηρουνο .

Χθες έφαγα δύο πιάτα κρέας σε μπουφέ μιας κοινωνικής περίστασης που χρειάστηκε να παρευρεθώ

4μπιφτέκια, σνίτσελ κότας, μπριζολάκι, μπριζόλα σλούβας, το κατά ευχαριστήθηκα :wub: 

τσίμπησα, δύο πατάτες, λίγο ρύζι έτσι για να δω αν ήταν και αυτά εξίσου καλά ... 

ήπια και τέσσερα ποτήρια κρασί, έτσι για το καλό ...

φώτο δεν πρόλαβα να τα βγάλω από την λιγούρα μου  

pics or ...

Και μερικες φωτος απο Κοzi's χτες  ,περιττο να πουμε πως εφαγα μονο απο την σαλατα(οχι ολη ) εγω  η οποια ετσι και αλλιως ηταν παχυντικη ...

post-237837-0-91391200-1466093070_thumb.jpg

post-237837-0-22100800-1466093084_thumb.jpg

• Like 11

• Super Moderators

Και μερικες φωτος απο Κοzi's χτες

Όλο από εδώ έρχεσαι, προβλέπω σε λίγες μέρες να βάζεις photo από το Waffle House της Πεντέλης :P

Αυτό το 3μερο και λόγω ζέστης, θα ξεχυλίζει πάλι και θα μυρίζει βάφλα όλη η γειτονιά...

• Like 1

Όλο από εδώ έρχεσαι, προβλέπω σε λίγες μέρες να βάζεις photo από το Waffle House της Πεντέλης :P

Αυτό το 3μερο και λόγω ζέστης, θα ξεχυλίζει πάλι και θα μυρίζει βάφλα όλη η γειτονιά...

Το πρώτο τι είναι; Μικρή μερίδα φαίνεται πάντως.

ψαρονεφρι

Πεντελη βγαινω πολυ συχνα στον paliatso ,coupepe ,dadas , waffle house   δεν θελω να το ξερω ακομα κλεινω τα ματια μου ,αλλα σαν το mucca στην Ν.Ερυθραια  αποκλειεται να ειναι .

• Like 2

• Super Moderators

Πεντελη βγαινω πολυ συχνα στον paliatso ,coupepe ,dadas , waffle house   δεν θελω να το ξερω ακομα κλεινω τα ματια μου ,αλλα σαν το mucca στην Ν.Ερυθραια  αποκλειεται να ειναι .

Έχεις δοκιμάσει και το sushi bar στην πλατεία της Νέας πάνω από το dadas? :P

Έχεις δοκιμάσει και το sushi bar στην πλατεία της Νέας πάνω από το dadas? :P

οχι δεν εχω φαει εκει , gia sushi  παω σε πολυ συγκεκριμενα    δεν κανω δοκιμες στο ειδος .

• Like 1

Για να βρεις όμως ben n jerry,είναι σα να ψάχνεις βελόνα στ' άχυρα. :mad:

τα φαιρνουν πουθενα στην θεσσαλονικη?

ειχα δει στο σταθμο τους οασθ μια διαφημιστική πινακιδα βεν ν ξερρυσ και διπλα ειχε mcdonalds,μηπως φερνουν εκει?

τα φαιρνουν πουθενα στην θεσσαλονικη?

ειχα δει στο σταθμο τους οασθ μια διαφημιστική πινακιδα βεν ν ξερρυσ και διπλα ειχε mcdonalds,μηπως φερνουν εκει?

http://www.ben-jerry.gr/scoop-shops/scoop-shop-locator

• Like 1

ψαρονεφρι

Πεντελη βγαινω πολυ συχνα στον paliatso  ...... .

Απο τα πλέον αγαπημένα μου μαγαζιά , απίστευτη καταπληκτική διακόσμηση (για τα γούστα μου)

απο  πρόσφατη επίσκεψη

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...