Grim Ripper Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ο καταραμένος ο veteranos123 μου έδειξε αυτή τη σελίδα. https://www.facebook.com/xontroi/ Θέλω γλυκό τώρα, δεν θα πάω και στο Cap Cap αύριο λόγω της ξαφνικής μεταφοράς της απεργίας από Παρασκευή σε ΗΣΑΠ/Μετρό/Τραμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 ευχαριστώ που είπες για τη μετακίνηση της απεργίας ... χαχ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2016 Ο καταραμένος ο veteranos123 μου έδειξε αυτή τη σελίδα. https://www.facebook.com/xontroi/ Θέλω γλυκό τώρα, δεν θα πάω και στο Cap Cap αύριο λόγω της ξαφνικής μεταφοράς της απεργίας από Παρασκευή σε ΗΣΑΠ/Μετρό/Τραμ. χαχαχαχαχα είμαι κακός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Λιγα πραγματα σημερα... Buffalo Dog (με super duper hooooooot mustard) μεχρι που δακρυσα στο πρωτο bite.... και μετα για να επανελθει η φυσιολογικη θερμοκρασια στην γλωσσα....... Lemon cheesecake with meringue on top.... 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Αμερικανς... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Χθες έφαγα δύο πιάτα κρέας σε μπουφέ μιας κοινωνικής περίστασης που χρειάστηκε να παρευρεθώ4μπιφτέκια, σνίτσελ κότας, μπριζολάκι, μπριζόλα σλούβας, το κατά ευχαριστήθηκα τσίμπησα, δύο πατάτες, λίγο ρύζι έτσι για να δω αν ήταν και αυτά εξίσου καλά ... ήπια και τέσσερα ποτήρια κρασί, έτσι για το καλό ... φώτο δεν πρόλαβα να τα βγάλω από την λιγούρα μου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Ρε σεις, εμενα μ'αρεσει πολυ να τρωω με μαχαιροπιρουνο και την πιτσα και το burger. Δεν το κανω για να μην πουν τιποτα, στα @@ μου. Απλα δίνει κάτι, το κάνει πιο λαχταριστό. Kai μενα ,βασικα δεν μου αρεσει να λερωνομαι στα χερια ετσι και αλλιως τα τεραστια burgers και να θες δεν μπορεις να τα φας με τα χερια ,την πιτσα αναλογα ποτε με τα χερια με χαρτοπετσετα ποτε με μαχαιροπηρουνο . Χθες έφαγα δύο πιάτα κρέας σε μπουφέ μιας κοινωνικής περίστασης που χρειάστηκε να παρευρεθώ 4μπιφτέκια, σνίτσελ κότας, μπριζολάκι, μπριζόλα σλούβας, το κατά ευχαριστήθηκα τσίμπησα, δύο πατάτες, λίγο ρύζι έτσι για να δω αν ήταν και αυτά εξίσου καλά ... ήπια και τέσσερα ποτήρια κρασί, έτσι για το καλό ... φώτο δεν πρόλαβα να τα βγάλω από την λιγούρα μου pics or ... Και μερικες φωτος απο Κοzi's χτες ,περιττο να πουμε πως εφαγα μονο απο την σαλατα(οχι ολη ) εγω η οποια ετσι και αλλιως ηταν παχυντικη ... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Το πρώτο τι είναι; Μικρή μερίδα φαίνεται πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Και μερικες φωτος απο Κοzi's χτες Όλο από εδώ έρχεσαι, προβλέπω σε λίγες μέρες να βάζεις photo από το Waffle House της Πεντέλης Αυτό το 3μερο και λόγω ζέστης, θα ξεχυλίζει πάλι και θα μυρίζει βάφλα όλη η γειτονιά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Όλο από εδώ έρχεσαι, προβλέπω σε λίγες μέρες να βάζεις photo από το Waffle House της Πεντέλης Αυτό το 3μερο και λόγω ζέστης, θα ξεχυλίζει πάλι και θα μυρίζει βάφλα όλη η γειτονιά... Το πρώτο τι είναι; Μικρή μερίδα φαίνεται πάντως. ψαρονεφρι Όλο από εδώ έρχεσαι, προβλέπω σε λίγες μέρες να βάζεις photo από το Waffle House της Πεντέλης Αυτό το 3μερο και λόγω ζέστης, θα ξεχυλίζει πάλι και θα μυρίζει βάφλα όλη η γειτονιά... Πεντελη βγαινω πολυ συχνα στον paliatso ,coupepe ,dadas , waffle house δεν θελω να το ξερω ακομα κλεινω τα ματια μου ,αλλα σαν το mucca στην Ν.Ερυθραια αποκλειεται να ειναι . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Πεντελη βγαινω πολυ συχνα στον paliatso ,coupepe ,dadas , waffle house δεν θελω να το ξερω ακομα κλεινω τα ματια μου ,αλλα σαν το mucca στην Ν.Ερυθραια αποκλειεται να ειναι . Έχεις δοκιμάσει και το sushi bar στην πλατεία της Νέας πάνω από το dadas? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Έχεις δοκιμάσει και το sushi bar στην πλατεία της Νέας πάνω από το dadas? οχι δεν εχω φαει εκει , gia sushi παω σε πολυ συγκεκριμενα δεν κανω δοκιμες στο ειδος . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DYEL Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Για να βρεις όμως ben n jerry,είναι σα να ψάχνεις βελόνα στ' άχυρα. τα φαιρνουν πουθενα στην θεσσαλονικη? ειχα δει στο σταθμο τους οασθ μια διαφημιστική πινακιδα βεν ν ξερρυσ και διπλα ειχε mcdonalds,μηπως φερνουν εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 τα φαιρνουν πουθενα στην θεσσαλονικη? ειχα δει στο σταθμο τους οασθ μια διαφημιστική πινακιδα βεν ν ξερρυσ και διπλα ειχε mcdonalds,μηπως φερνουν εκει? http://www.ben-jerry.gr/scoop-shops/scoop-shop-locator 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2016 ψαρονεφρι Πεντελη βγαινω πολυ συχνα στον paliatso ...... . Απο τα πλέον αγαπημένα μου μαγαζιά , απίστευτη καταπληκτική διακόσμηση (για τα γούστα μου) απο πρόσφατη επίσκεψη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις