Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν το κανω για να μην πουν τιποτα

Πρακτικά - τουλάχιστον μιλώντας γι' αυτές τις δωδεκαόροφες μαλακίες τής ...μοδός - ο λόγος για τον οποίο το κάνεις, είναι το ότι δε γίνεται διαφορετικά. Το γεγονός ότι έχει ψωμάκι από πάνω κι από κάτω, αντί να το έχει δίπλα στα ...χύμα υλικά, είναι από μόνο του ανέκδοτο (για να μην πω «μαλ... που μας δέρνει»...)

...μ' αρέσει που, στο εντός παρενθέσεως μόνο, την ...κακιά λέξη(!) την ψαλίδισα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

Ναι, σιγά μη χάσουν το στυλ τους τα μπεργκεράδικα, με τα ύψους μισού μέτρου burgers! «Σάντουιτς» που απαιτεί ή μαχαιροπήρουνα, ή να το πετάξεις στο blender και να το κάνεις ...smoothie για να το φας, αν δε θες να σού φτάσει το dressing μέχρι τ' αυτιά...

Αχχχ Αστερίξ και οι Βέλγοι.

Τόσο αστείο και πολύ φαΐ χαχαχαχα

Ρε σεις, εμενα μ'αρεσει πολυ να τρωω με μαχαιροπιρουνο και την πιτσα και το burger. Δεν το κανω για να μην πουν τιποτα, στα @@ μου. Απλα δίνει κάτι, το κάνει πιο λαχταριστό.

Πως φαίνεται ο ανθρωπος που πλένει τα χέρια του!

Παίρνεις μαχαίρι, κόβεις το μπέργκερ στη μέση, αφήνεις μαχαίρι και τρως με τα χέρια.

Σε άλλα νέα, μέχρι να τελειώσει το euro θα είμαστε 5 κιλά πιο χοντροί στη δουλειά. Χτες το μενού είχε Αυστρία-Ουγγαρία, τώρα το πρώτο πιάτο είναι Ρωσία-Σλοβακία και οι πιατέλες με τα φαγητά και τα γλυκά πάνε και έρχονται :confused:

Επισκέπτης

Πίτσα με χέρι, χάμπουργκερ το κόβω με μαχαιροπίρουνα και μετά το τρώω. Μου είναι αδύνατον να το δαγκωσω.

Κι εγω με μαχαιροπίρουνο τα τρωω Μου τη σπαει να λερώνονται τα χερια κ να μαι συνεχεια με τις χαρτοπετσέτες

χάμπουργκερ το κόβω με μαχαιροπίρουνα και μετά το τρώω. Μου είναι αδύνατον να το δαγκωσω.

Οπότε, υπάρχει τελικώς κάποια απάντηση, στο τι ρόλο βαράει το ψωμάκι πάνω-κάτω και γενικότερα στο γιατί σερβίρεται σε μορφή σάντουιτς; Για να νιώσουμε την ηδονή να το κάνουμε οι ίδιοι ...εξαρτήματα, πριν το φάμε; 

Επισκέπτης

Οπότε, υπάρχει τελικώς κάποια απάντηση, στο τι ρόλο βαράει το ψωμάκι πάνω-κάτω και γενικότερα στο γιατί σερβίρεται σε μορφή σάντουιτς; Για να νιώσουμε την ηδονή να το κάνουμε οι ίδιοι ...εξαρτήματα, πριν το φάμε;

Τυχαία το έφτιαξε κάπως και έτσι έμεινε, το ίδιο και με το sandwich.

Κάποιο πάντως δεν έχουν πρόβλημα να το φάνε έτσι, το τρώνε/δαγκωνουν άνετα.

Εγώ απλώς το κόβω σε μικρότερα κομμάτια για να το δαγκωσω πιο εύκολα, αυτό μόνο.

Ρε σεις, εμενα μ'αρεσει πολυ να τρωω με μαχαιροπιρουνο και την πιτσα και το burger. Δεν το κανω για να μην πουν τιποτα, στα @@ μου. Απλα δίνει κάτι, το κάνει πιο λαχταριστό.

Συμφωνώ! Κάνεις πιο πολύ ώρα να το φας και έτσι το ευχαριστιέσαι περισσότερο. 

• Like 1

Κάποιο πάντως δεν έχουν πρόβλημα να το φάνε έτσι, το τρώνε/δαγκωνουν άνετα.

...υπάρχουν άνθρωποι (όχι ...αλιγάτορες! ), που δαγκώνουν ολόκληρο - και μάλιστα ...άνετα! - αυτό;;; :

post-201720-0-59020300-1466001304_thumb.jpg

Αν έχεις δει με τα μάτια σου, τα έχεις δει όλα. Προσωπικά, ούτε σε ταινία δεν έχω δει...

• Like 3

...υπάρχουν άνθρωποι (όχι ...αλιγάτορες! ), που δαγκώνουν ολόκληρο - και μάλιστα ...άνετα! - αυτό;;; :

attachicon.gifstock-photo-giant-beefburger-made-from-burgers-15265237.jpg

Αν έχεις δει με τα μάτια σου, τα έχεις δει όλα. Προσωπικά, ούτε σε ταινία δεν έχω δει...

:-D

?width=869&version=1904933

Aυτο ειναι το quadruple bypass burger x2 or Octuple απο το Heart Attack Grill στο LV......

Οταν πηγαινω και εχω χρονο , περναω και το τιμω..... :-)

Κανω περιπου 1.5 ωρα για να γραφτει το τελος του burger.  Ουτε forks, ουτε τιποτα..... απλα το κοβεις σε μικροτερα με τα χερια και απολαμβανεις.... :-D

ps: αυτο το monster, κοστιζει περι τα $21 και κατι ψιλα

• Like 6

• Moderators

φοράς ζακέτοφουτερ?! ?! 

ποπ κορν δεν έχεις; 

Oh, for fuck's sake. Freaking women. Για σας την εβγαλε ο Bruce Lee την παροιμια:

It's like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory chocolate.

Ναι, ειμαι κρυωμενος, don't ask :D

Εχω λοττο κραντσυ, γκινες, μοχιτο και ακομα 270 γρ σοκολατας. MHN με βαλεις να τα φερω ολα μπροστα στο λαπτοπ woman!

Oh, for fuck's sake. Freaking women. Για σας την εβγαλε ο Bruce Lee την παροιμια:

It's like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory chocolate.

Ναι, ειμαι κρυωμενος, don't ask :D

Εχω λοττο κραντσυ, γκινες, μοχιτο και ακομα 270 γρ σοκολατας. MHN με βαλεις να τα φερω ολα μπροστα στο λαπτοπ woman!

όχι, αν δεν είναι να τα φας...μην τα φέρεις...

περαστικά man, άσε τις σοκολατίτσες και όρμα στις σουπίτσες 

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...