Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mια αμερικάνικη αηδία από αυτές που λες "μα δε γίνεται, αφού μου αρέσει το junk food και πρέπει να το φάω γιατί δε θέλω να το ξαναδώ;". Αμερικάνικο λουκάνικο φρανκφούρτης σε ξυλάκι/καλαμάκι και από πάνω βάζουν ένα ζυμάρι μπομπότα και το τηγανίζουν. Το αποτέλεσμα είναι ψιλοάθλιο λόγω της υφής του ζυμαριού που ουτε τραγανιστό πανάρισμα είναι ούτε σαν πιροσκί.

• Like 3
Δημοσ.

ουτε εγω εχω φαει ποτε απο οτι ξερω σαν πιροσκι ενα πραγμα ειναι

Δεν έχω φάει ούτε πιροσκί.  :ph34r:

Mια αμερικάνικη αηδία από αυτές που λες "μα δε γίνεται, αφού μου αρέσει το junk food και πρέπει να το φάω γιατί δε θέλω να το ξαναδώ;". Αμερικάνικο λουκάνικο φρανκφούρτης σε ξυλάκι/καλαμάκι και από πάνω βάζουν ένα ζυμάρι μπομπότα και το τηγανίζουν. Το αποτέλεσμα είναι ψιλοάθλιο λόγω της υφής του ζυμαριού που ουτε τραγανιστό πανάρισμα είναι ούτε σαν πιροσκί.

Εντάξει, το έχω πιάσει μάλλον το νόημα τελικά.  :P

Δημοσ.

macerated strawberries >> maple sirup.

Επισης, αυτες δεν ειναι απλες η buttermilk, ειναι με ρικότα και ξυσμα λεμονιου, προτιμώ οξυνη/γλυκιά γεύση παρα σιρόπια.

Δημοσ.

Λέω να πάω να πάρω ένα παγωτό σήμερα.  :D Ή γεμιστούς λουκουμάδες. Ή γεμιστούς λουκουμάδες με παγωτό. Έχω γιορτή ζαχάρου. Χαχαχα.

• Like 2
Δημοσ.

Λέω να πάω να πάρω ένα παγωτό σήμερα.  :D Ή γεμιστούς λουκουμάδες. Ή γεμιστούς λουκουμάδες με παγωτό. Έχω γιορτή ζαχάρου. Χαχαχα.

ρίξε και κάνα σιρόπι-γλυκό του κουταλιού από πάνω όμως ... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...