Fotis13 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μην το δει η γιαγιά μου..... έχει και ζάχαρο κρίμα είναι. Ta corn dogs τι ειναι ?Δεν εχω φαει ποτε
Speculoos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Mια αμερικάνικη αηδία από αυτές που λες "μα δε γίνεται, αφού μου αρέσει το junk food και πρέπει να το φάω γιατί δε θέλω να το ξαναδώ;". Αμερικάνικο λουκάνικο φρανκφούρτης σε ξυλάκι/καλαμάκι και από πάνω βάζουν ένα ζυμάρι μπομπότα και το τηγανίζουν. Το αποτέλεσμα είναι ψιλοάθλιο λόγω της υφής του ζυμαριού που ουτε τραγανιστό πανάρισμα είναι ούτε σαν πιροσκί. 3
margaritagr Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Κι εγω πρωτη φορα εφαγα αλλα μου αρεσε γιατι το ζυμάρι δεν ηταν τοσο πολυ οσο σε ενα πιροσκί
Toxo <3 lover Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 ουτε εγω εχω φαει ποτε απο οτι ξερω σαν πιροσκι ενα πραγμα ειναι Δεν έχω φάει ούτε πιροσκί. Mια αμερικάνικη αηδία από αυτές που λες "μα δε γίνεται, αφού μου αρέσει το junk food και πρέπει να το φάω γιατί δε θέλω να το ξαναδώ;". Αμερικάνικο λουκάνικο φρανκφούρτης σε ξυλάκι/καλαμάκι και από πάνω βάζουν ένα ζυμάρι μπομπότα και το τηγανίζουν. Το αποτέλεσμα είναι ψιλοάθλιο λόγω της υφής του ζυμαριού που ουτε τραγανιστό πανάρισμα είναι ούτε σαν πιροσκί. Εντάξει, το έχω πιάσει μάλλον το νόημα τελικά.
tehAllantin Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2016 macerated strawberries >> maple sirup. Επισης, αυτες δεν ειναι απλες η buttermilk, ειναι με ρικότα και ξυσμα λεμονιου, προτιμώ οξυνη/γλυκιά γεύση παρα σιρόπια.
nickarmy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 ειχε προηγηθεί κοκκινιστό και τηγανιτές πατάτες αλλα δεν πρόλαβα να κρατηγω και να βγάλω φωτο 9
nickarmy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 παγωτο και το δευτερο δεν θυμαμαι ακριβως πως το λενε αλλα ηταν με λεμονι
Toxo <3 lover Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Λέω να πάω να πάρω ένα παγωτό σήμερα. Ή γεμιστούς λουκουμάδες. Ή γεμιστούς λουκουμάδες με παγωτό. Έχω γιορτή ζαχάρου. Χαχαχα. 2
Demetra_ Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2016 Λέω να πάω να πάρω ένα παγωτό σήμερα. Ή γεμιστούς λουκουμάδες. Ή γεμιστούς λουκουμάδες με παγωτό. Έχω γιορτή ζαχάρου. Χαχαχα. ρίξε και κάνα σιρόπι-γλυκό του κουταλιού από πάνω όμως ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις