Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Τα κόλυβα είναι cult, τα άλλα απλά καφρίλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Αντε και για τους πιο extreme..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Αντε και για τους πιο extreme..... Τώρα θέλω παγωτό τζατζικι!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Τη σαλατα δε την εβγαλα καν Corn dogs, burger & pancakes 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Τη σαλατα δε την εβγαλα καν Corn dogs, burger & pancakes Πέθανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 γατάκι... Μην το δει η γιαγιά μου..... έχει και ζάχαρο κρίμα είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Τη σαλατα δε την εβγαλα καν Corn dogs, burger & pancakes φοβερο γευμα στην ελλάδα δεν εχουμε κανα τετοιο ε .... , το τελευταιο τι ειναι και πως λέγετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ελλαδα ειναι βρε, Χαλανδρι Αττικης .. Το τελευταιο ειναι 4 Oreo pancakes με μπισκότα ορεο , μερεντα και σιρόπι. Εν τω μεταξυ το μαγαζι πηρε ++ και γιατι ειχαν μια γατα στην αυλη , καλοταϊσμένη που μπροστα μας εφαγε το βραδινο της. Επισης πολυ εξυπηρετικός και ευγενής ο σερβιτόρος. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Το τελευταιο ειναι 4 Oreo pancakes με μπισκότα ορεο , μερεντα και σιρόπι. Αυτό το τελευταίο πολύ μου την έδωσε βραδιάτικα να ουμε @$%##% !!!!!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Αυτό το τελευταίο πολύ μου την έδωσε βραδιάτικα να ουμε @$%##% !!!!!!!!Δεν πειράζει Mau, τρώμε με τα μάτια :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Αυτό το τελευταίο πολύ μου την έδωσε βραδιάτικα να ουμε @$%##% !!!!!!!!με το μπεργκερ σε τομη, ετσι τεμαχισμενο πεθανα...με το ορεο πανκεικ αποτελειωθηκα. σαλια παντου. μαργαριταρονι, μπραβο!! καιρο ειχε ναα με αγγιξει μια εικονα τοσο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Ελλαδα ειναι βρε, Χαλανδρι Αττικης .. Το τελευταιο ειναι 4 Oreo pancakes με μπισκότα ορεο , μερεντα και σιρόπι. Εν τω μεταξυ το μαγαζι πηρε ++ και γιατι ειχαν μια γατα στην αυλη , καλοταϊσμένη που μπροστα μας εφαγε το βραδινο της. Επισης πολυ εξυπηρετικός και ευγενής ο σερβιτόρος. αλλη μια για αν μη πηγαίνω πισω 7 σελίδες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Μολις βγηκε απο τον φουρνο, πιανεται για αντιφιτνες ? Εννοειται οτι διπλα μολις κρυωσει θα μπει παγωτο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Εμείς και τα σκυλάκια του Pavlov τόσα σάλια! Θεϊκές φωτογραφίες, σας χαίρομαι που τα απολαυσατε. Τώρα μην με αποπαρετε. Τι γεύση έχει το corn dog; Έστω περίπου. Δεν είχα ποτέ την περιέργεια να το δοκιμάσω, μου φαινόταν παντα (και εξακολουθεί) μια τηγανητή "χαζομάρα". Αμερικανική επινόηση με στόχο απλώς να έχει πολλές θερμίδες και λιγοστό έως αρνητικό γευστικό ενδιαφέρον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2016 Εμείς και τα σκυλάκια του Pavlov τόσα σάλια! Θεϊκές φωτογραφίες, σας χαίρομαι που τα απολαυσατε. Τώρα μην με αποπαρετε. Τι γεύση έχει το corn dog; Έστω περίπου. Δεν είχα ποτέ την περιέργεια να το δοκιμάσω, μου φαινόταν παντα (και εξακολουθεί) μια τηγανητή "χαζομάρα". Αμερικανική επινόηση με στόχο απλώς να έχει πολλές θερμίδες και λιγοστό έως αρνητικό γευστικό ενδιαφέρον. ουτε εγω εχω φαει ποτε απο οτι ξερω σαν πιροσκι ενα πραγμα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις