nickarmy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 δεν το βλέπει σωστά , αντιθέτως θα μπορούσε να τα δει σαν επένδυση να τους κάνει μάγειρες και ζαχαροπλάστες και μετα να δεις φάι !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Παιδια εχει καθυστερήσει λιγο η φωτο απο το Μπρούκλιν αλλα θα οαω σημερα τελικα. Οσο για τα παγωτα , συμφωνω με Φωτη, δυστυχως τα περισσοτερα που κυκλοφορουν ειναι μαπα. Θελω να δοκιμασω το παγωτο σαντουιτς των μπεν εν τζερις.... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ε καλά μωρέ, Βίγκανς είναι τα πάντα, να τα βγάζεις στην αυλή να βοσκάνε... Μοτοχριστοτους δλδ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Mπδγ το καλυτερο παγωτο στην Αθηνα το εχω φαει στο Le Greche στη Μητροπολεως (αν και εχω καποιες ενστασεις για το μαγαζι αλλα αντικειμενικα ποιοτικα/γευστικα ειναι σουπερ) και στο Αrte Italiana. Γενικως ομως δεν ειμαι και τρελος φαν του παγωτου, αν εχω ενα παγωτο και μια το ιδιο καλη τουρτα ή προφιτερολ ξερωγω δε θα μπω καν στη διαδικασια συγκρισης Συνεχιστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Θελω να δοκιμασω το παγωτο σαντουιτς των μπεν εν τζερις.... το θεωρώ πολύ νόστιμο αλλα πολύ μικρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ακριβό αλλά καλύτερο από του ζαχαροπλαστείου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Το θέμα είναι να τρώμε και κάμια διαφορετική γεύση όμως, πόσα χρόνια cream n cookies/σοκολατα/βανίλια/φράουλα/στρατσιατέλα? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Το θέμα είναι να τρώμε και κάμια διαφορετική γεύση όμως, πόσα χρόνια cream n cookies/σοκολατα/βανίλια/φράουλα/στρατσιατέλα? Παντζάρι...ραπανάκι...κουνουπίδι...ή τρώμε παγωτό, ή τομπαίζουμε... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Παγωτό τσουρέκι ftw... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Παγωτό τσουρέκι τζατζίκι ftw... φιξντ ρε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 μην δίνεις ιδέες αν δεν το εχουυν κανει ήδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 φιξντ ρε! γατάκι... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Πάντως, πέρα από το χαβαλέ, το παγωτό τσουρέκι γαμεί... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 ^ Amateurs..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Παγωτό μηλόπιτα από τα αγαπημένα μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις