nickarmy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 δεν το βλέπει σωστά , αντιθέτως θα μπορούσε να τα δει σαν επένδυση να τους κάνει μάγειρες και ζαχαροπλάστες και μετα να δεις φάι !!!
margaritagr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Παιδια εχει καθυστερήσει λιγο η φωτο απο το Μπρούκλιν αλλα θα οαω σημερα τελικα. Οσο για τα παγωτα , συμφωνω με Φωτη, δυστυχως τα περισσοτερα που κυκλοφορουν ειναι μαπα. Θελω να δοκιμασω το παγωτο σαντουιτς των μπεν εν τζερις.... 4
revolver1990 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ε καλά μωρέ, Βίγκανς είναι τα πάντα, να τα βγάζεις στην αυλή να βοσκάνε... Μοτοχριστοτους δλδ. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Mπδγ το καλυτερο παγωτο στην Αθηνα το εχω φαει στο Le Greche στη Μητροπολεως (αν και εχω καποιες ενστασεις για το μαγαζι αλλα αντικειμενικα ποιοτικα/γευστικα ειναι σουπερ) και στο Αrte Italiana. Γενικως ομως δεν ειμαι και τρελος φαν του παγωτου, αν εχω ενα παγωτο και μια το ιδιο καλη τουρτα ή προφιτερολ ξερωγω δε θα μπω καν στη διαδικασια συγκρισης Συνεχιστε.
nickarmy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Θελω να δοκιμασω το παγωτο σαντουιτς των μπεν εν τζερις.... το θεωρώ πολύ νόστιμο αλλα πολύ μικρό
revolver1990 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ακριβό αλλά καλύτερο από του ζαχαροπλαστείου
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Το θέμα είναι να τρώμε και κάμια διαφορετική γεύση όμως, πόσα χρόνια cream n cookies/σοκολατα/βανίλια/φράουλα/στρατσιατέλα? 3
deesnider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Το θέμα είναι να τρώμε και κάμια διαφορετική γεύση όμως, πόσα χρόνια cream n cookies/σοκολατα/βανίλια/φράουλα/στρατσιατέλα? Παντζάρι...ραπανάκι...κουνουπίδι...ή τρώμε παγωτό, ή τομπαίζουμε... 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Παγωτό τσουρέκι ftw...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 φιξντ ρε! γατάκι... 8
deesnider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Πάντως, πέρα από το χαβαλέ, το παγωτό τσουρέκι γαμεί... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις