deesnider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Καλα οκ τωρα εσυ εφερες ακραιο παραδειγμα για να πεις τι? τιποτα . Εδω ο αλλος λεμε δινει καθε μερα 5 ευρω να τρωει πλαστικα ας δινει 15 καθε τρεις να τρωει παγωτο ... kουραστικοι καταντατε. Αυτό που χαρακτηρίζεις «τίποτα», κάθε άποψη ή εκτίμηση που δεν ακολουθεί το συλλογισμό, τις συνήθειες ή τις δυνατότητές σου ρε Φωτάρα...
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ειρήνη αδέλφια, κερνάω παγωτακι .. Των 3 ευρώ ε, εξυπακούεται αυτό νομίζω 2
*nenya* Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Last time I checked, είμασταν ελεύθεροι ο καθένας να τρώει αυτό που επιθυμεί Κόντρες εδώ μέσα δεν χρειάζονται. Ας μην χαλάμε τις καρδιές μας και την διάθεσή μας. Και εξάλλου, το ποιοτικό του ενός μπορεί να το θεωρεί χάλια ο άλλος και το αντίστροφο. Δύσκολο να συμφωνούμε στις γεύσεις. 6
deesnider Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Των 3 ευρώ ε, εξυπακούεται αυτό νομίζω Σε τιμή κουταλιάς αναφέρεσαι, εννοείται... 4
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Και για να μην ειμαστε off topic γιατι μας εβαλε και χερι η ts Oριστε κανονικο παγωτο στην Κεφαλλονια : 11
patsi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Από τα πιο γευστικά παγωτά που έχω δοκιμάσει είχε ένα ζαχαροπλαστείο στην Ιθάκη ο "Καπάτος" αν θυμάμαι καλά το όνομα. Πολύ καλή ποιότητα τα έφερνε νομίζω από Κεφαλονια μας είχε πει. Τα είχαμε τσακίσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Από τα πιο γευστικά παγωτά που έχω δοκιμάσει είχε ένα ζαχαροπλαστείο στην Ιθάκη ο "Καπάτος" αν θυμάμαι καλά το όνομα. Πολύ καλή ποιότητα τα έφερνε νομίζω από Κεφαλονια μας είχε πει. Τα είχαμε τσακίσει.Ποτέ δεν μου άρεσε ο Καπάτος προσωπικά.
Bspus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Aγαπημενο παγωτο και για εμενα!!! το ειχα γραψει και στο θρεντ με τις σοκολατες!! Υπαρχει ακομα,οπως ειπε και ο φιλος!! Ολοι προτιμαμε αυτα που ειπες (ειδικα του ζαχαροπλαστειου) απλα ειναι ακριβα : ) Πηρα 2 3λιτρα κρι-κρι με 5 ευρω το ενα,αν επερνα απο ζαχαροπλαστειο 6 λιτρα,ουτε και εγω ξερω ποσα θα εδινα!! Γραφει τη λεξη παγωτο στο κουτι η κατι αλλο παρεμφερες (πχ παγωμενο γλυκισμα)? Οχι οτι πλεον παιζει ρολο, αφου επιτρεπεται να βαφτιζουν παγωτα και προιοντα που δεν ειναι πλεον. http://thesecretrealtruth.blogspot.gr/2014/07/blog-post_6541.html Το viennetta παντως το θυμαμαι και εγω απο αρχαιοτατων χρονων. Φοβερο γευστικα αλλα απο τοτε μεγαλο rip-off. Θυμαμαι που μας ειχαν φερει δωρο ενα και εγραφε απ' εξω 6 μεριδες. Με το που το ανοιγω και το βλεπω δε μου φανηκε πανω απο 2-3 κανονικες μεριδες μετα βιας
Mau-Maus Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Παω σήμερα σε ενα μαγαζί και του λέω θέλω μια Caesar πακέτο χωρίς σως και μπέικον ! Μου λεει και τι θα σου φτιάξω, μαρούλι με κοτόπουλο ? του λεω ακριβώς , και μην κάνεις οικονομία το μπέικον που δεν θα βάλεις βάλτο σε κότα Το αποτέλεσμα καλό , ενα κοτόπουλο έβαλε μεσα !!! Ψιτ μην αρχίσετε τα 'τι δουλειά εχει αυτο εδω' κτλ, κουράσατε χαχααχαχ 11
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ψιτ μην αρχίσετε τα 'τι δουλειά εχει αυτο εδω' κτλ κουράσατε χαχααχαχ Ε μα, αφού στο fitness πήγαινε
evabb Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Γι'αυτό δεν θέλω να κάνω παιδιά. Θέλω να μπορώ να τρώω τα πανακριβα για πάντα 6
Ψιτ Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ψιτ μην αρχίσετε τα 'τι δουλειά εχει αυτο εδω' κτλ, κουράσατε χαχααχαχ Έεεεεετσι Χέεεεεελι! Μίλα μου στον πληθυντικό... Γι'αυτό δεν θέλω να κάνω παιδιά. Θέλω να μπορώ να τρώω τα πανακριβα για πάνταΕ καλά μωρέ, Βίγκανς είναι τα πάντα, να τα βγάζεις στην αυλή να βοσκάνε... 1
patsi Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Ποτέ δεν μου άρεσε ο Καπάτος προσωπικά.Δεν αντιλεγω ίσως εγώ έχω χαμηλότερες απαιτήσεις
nickarmy Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 δεν χρειάζονται διχασμοί σε αυτό το θέμα , παχυντικό να είναι πρώτα απο όλα ... (χρωστάω να ανεβάσω κάτι φωτο...) 4
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2016 Γι'αυτό δεν θέλω να κάνω παιδιά. Θέλω να μπορώ να τρώω τα πανακριβα για πάντα χαχα θεα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις