Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό το κρικρί μια φορά μου το προσέφεραν και μου φάνηκε τελείως ψεύτικο. Δεν είχε γεύση από παγωτό. Οκ, πας μια στο τόσο στο ζαχαροπλαστείο και παίρνεις λιγότερο παγωτό, δεν είναι ανάγκη να τρως 5 κιλά.  :P

Viennetta έχω να φάω από πιτσιρίκι για διάφορους λόγους. Προτιμώ να μένω με την ανάμνηση μερικών γεύσεων. Σας έχει τύχει να θυμάστε κάτι πολύ ωραιότερο από ό,τι είναι στην πραγματικότητα; Πιστεύω ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει κι εδώ. 

• Like 3
Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα ¨)

Προτιμώ ποιότητα από ποσότητα.
Δημοσ.

Προτιμώ ποιότητα από ποσότητα.

Στην συγκεκριμενη περιπτωση για εμενα δεν αξιζει να παω να δωσω 10ευρω για να παρω 1λιτρο παγωτο απο ενα ζαχαροπλαστειο (αν θυμαμαι καλα τοσο εχει).. Παγωτο τρωω σχεδον ολο το χρονο και το καλοκαιρι σχεδον καθε μερα (και φυσικα δεν μενω μονος μου,τρωνε και αλλοι) !! Αν υπηρχαν λεφτα θα μιλαγαμε διαφορετικα !!! 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στην συγκεκριμενη περιπτωση για εμενα δεν αξιζει να παω να δωσω 10ευρω για να παρω 1λιτρο παγωτο απο ενα ζαχαροπλαστειο (αν θυμαμαι καλα τοσο εχει).. Παγωτο τρωω σχεδον ολο το χρονο και το καλοκαιρι σχεδον καθε μερα (και φυσικα δεν μενω μονος μου,τρωνε και αλλοι) !! Αν υπηρχαν λεφτα θα μιλαγαμε διαφορετικα !!!

Καλά αν τρως κάθε μερα και όλο τον χρόνο, προφανώς.
Δημοσ.

Aγαπημενο παγωτο και για εμενα!!! το ειχα γραψει και στο θρεντ με τις σοκολατες!! Υπαρχει ακομα,οπως ειπε και ο φιλος!!

Ολοι προτιμαμε αυτα που ειπες (ειδικα του ζαχαροπλαστειου) απλα ειναι ακριβα  : )

Πηρα 2  3λιτρα κρι-κρι με 5 ευρω το ενα,αν επερνα απο ζαχαροπλαστειο 6 λιτρα,ουτε και εγω ξερω ποσα θα εδινα!!

Αυτο με τα 5 ευρω τα 3 λιτρα καταρχην δεν ειναι παγωτο ειναι σκουπιδι .

Οταν θα φας κανονικο παγωτο θα το καταλαβεις και δεν θα ξαναβαλεις στο στομα σου  παγωμενα χρωματα ...

• Like 3
Δημοσ.

Προτιμώ κι εγώ την ποιότητα από την ποσότητα - όπως ξέρω ότι δεν έχω το τελειότερο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί - όπως κι εκείνος που, τελικά, δεν την επιλέγει: Δεν το κάνει επειδή δεν την προτιμά, επειδή δεν αντέχει οικονομικά το κάνει. Αν τρώει παγωτό μια φορά το μήνα και μιλάμε για την προσωπική του και μόνο κατανάλωση, παλεύεται η κατάσταση. Αν όμως δεν τού περισσεύουν, έχει κι άλλους τρεις-τέσσερις στην οικογένεια, ή χρειαστεί να κεράσει στο σπίτι του, ή θα πάρει φθηνότερο, ή δε θα κεράσει καθόλου, ή θα τού λείψουν από αλλού.

Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να διακρίνει την ποιότητα. Ότι κάνει υποχωρήσεις διότι δεν αντέχει το κόστος της σημαίνει.

• Like 3
Δημοσ.

Προτιμώ κι εγώ την ποιότητα από την ποσότητα - όπως ξέρω ότι δεν έχω το τελειότερο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί - όπως κι εκείνος που, τελικά, δεν την επιλέγει: Δεν το κάνει επειδή δεν την προτιμά, επειδή δεν αντέχει οικονομικά το κάνει. Αν τρώει παγωτό μια φορά το μήνα και μιλάμε για την προσωπική του και μόνο κατανάλωση, παλεύεται η κατάσταση. Αν όμως δεν τού περισσεύουν, έχει κι άλλους τρεις-τέσσερις στην οικογένεια, ή χρειαστεί να κεράσει στο σπίτι του, ή θα πάρει φθηνότερο, ή δε θα κεράσει καθόλου, ή θα τού λείψουν από αλλού.

Αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορεί να διακρίνει την ποιότητα. Ότι κάνει υποχωρήσεις διότι δεν αντέχει το κόστος της σημαίνει.

Επειδη ειπε οτι τρωει καθε μερα ,καταρχην  δεν ειναι νερο  δεν θα πεθαινει αν δεν φαει 2-3 μερες .

Επισης δεν τιθεται θεμα οικονομικο διοτι ειναι απλο δεν θα τρωει σκουπιδια για 3 μερες και θα παιρνει ανα 3 να τρωει κανονικο ποιοτικο παγωτο .

Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες,χαμηλος σεβασμος στον εαυτο του αφου καταδεχεται να τρωει τετοιες σαβουρες και αλλα  πολλα .

Αλλα επειδη θα παει μακρια η βαλιτσα με αυτο το θεμα ας το αφησουμε εδω δεν εχει νοημα ,τσαμπα τον χρονο μας χανουμε αν εξηγουμε τα αυτονοητα .

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο με τα 5 ευρω τα 3 λιτρα καταρχην δεν ειναι παγωτο ειναι σκουπιδι .

Οταν θα φας κανονικο παγωτο θα το καταλαβεις και δεν θα ξαναβαλεις στο στομα σου  παγωμενα χρωματα ...

Προφανως και δεν ειναι ποιοτικο αυτο φιλε μου,το γνωριζω ηδη !

Δεν ειπα οτι καποιος ειναι κοροιοδο που παει και δινει τα λεφτα του για να παρει ποιοτικο παγωτο και εγω ειμαι ο εξυπνος,απλα ειπα τι αγορασα εγω και και τους λογους για τους οποιους δεν μπορω να παρω το καλο ποιοτικο-παγωτο (μην τρελαθουμε και μην παρεξηγηθουμε χωρις λογο)  : )

Mην καθομαστε και εξηγουμε τα αυτονοητα για το τι ειναι ποιοτικο και τι σκουπιδι,ολοι λιγο πολυ το γνωριζουμε !!

Ισως καποτε και εγω αξιωθω να φαω κανονικο παγωτο,ετσι για να δω πως ειναι βρε αδερφε  :P 

Ολα τα αλλα ειναι δικαιολογιες,χαμηλος σεβασμος στον ευατο του αφου καταδεχεται να τρωει τετοιες σαβουρες και αλλα  πολλα .

Αν ηταν να μην τρωω σαβουρες θα εγραφα στο φιτνες και οχι εδω :)

• Like 1
Δημοσ.

Θα σας πω την αμαρτία μου και πείτε μου αν κάνω λάθος. Πολλά παγωτά που έχω φάει στην Ελλάδα από ζαχαροπλαστεια ή μαγαζιά με παγωτά μου φαίνονται τελείως νερουλιασμενα και ψεύτικα. Δεν έχουν την γεύση που έχει ένα Häagen-Dazs ή ένα Mövenpick ή του πουστη ένα Ben and Jerry. Εχω πέσει σε μουφες ή η συνταγή στην Ελλάδα είναι διαφορετική?

• Like 1
Δημοσ.

Θα σας πω την αμαρτία μου και πείτε μου αν κάνω λάθος. Πολλά παγωτά που έχω φάει στην Ελλάδα από ζαχαροπλαστεια ή μαγαζιά με παγωτά μου φαίνονται τελείως νερουλιασμενα και ψεύτικα. Δεν έχουν την γεύση που έχει ένα Häagen-Dazs ή ένα Mövenpick ή του πουστη ένα Ben and Jerry. Εχω πέσει σε μουφες ή η συνταγή στην Ελλάδα είναι διαφορετική?

Μα  το οτι ειναι απο ζαχαροπλαστειο δεν εξασφαλιζει οτι θα ειναι και ποιοτικο ,εχει  απο τετοια μαγαζια με κατω απο 10  ευρω το κιλο αρα δεν  μπορει να ειναι ποιοτικο .Για αυτη την περιπτωση  ειναι καλυτερα τα τυποποιημενα που αναφερες  που ειναι και τα premium  της κατηγοριας .

Οταν ομως ενα καλο ζαχαροπλαστειο η' παγωτατζιδικο εχει το κιλο απο  περιπου 15 και πανω ειναι μια καλη ενδειξη πως θα εχει ποιοτικες υλες εξου και τιμη .

Κοινη λογικη ειναι .

Και ερχεται τωρα ο αλλος ο γραφικος και λεει" ναι αλλα εγω ειχα παρει μια φορα  παγωτο απο μαγαζι και το πληρωσα 16 ευρω και δεν τρωγοταν " .

Αυτο  αγαπητε γραφικε λεγεται εξαιρεση  που επιβεβαιωνει τον κανονα ...

Δημοσ.

Οι Έλληνες είναι απατεώνες, για να οικονομισουν ένα ευρώ παραπάνω νοθεύουν και τον αέρα που αναπνέεις τέλεια και παύλα!

Ότι άλλο και να σου πούνε είναι ψέμμα.

Δημοσ.

Τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Όλα εξαρτώνται από την οικονομική άνεση τού καθενός. Βάσει τής ίδιας συλλογιστικής, θα μπορούσε κάποιος που τρώει κρέας μια-δυο φορές την εβδομάδα, να αποφασίσει να τρώει μια φορά το μήνα, προκειμένου να παίρνει το απολύτως καλύτερο ποιοτικά, που κοστίζει όμως δέκα φορές παραπάνω.

Αυτός όμως που θα χρειαστεί να περιμένει ένα μήνα για να πάρει το κορυφαίο, σημαίνει ότι δε μπορεί να κάνει διαφορετικά. Ισχύει σε όλα τα καταναλωτικά αγαθά αυτό. Κάποιος βέβαια, θα τού πει «Ε και τι έγινε αν φας κρέας μια φορά το μήνα;»

Για κάποιους όμως ...έγινε κάτι. Θέλουν να φάνε μοσχάρι π.χ. και δεν πειράζει, κάνουν την καρδιά τους πέτρα και το τρώνε, ακόμα κι αν δεν είναι Αργεντινής, ή Ιαπωνίας. Αν τώρα κάποιοι θέλουν να τού λένε ότι τρώει σκουπίδια, εντάξει ας το λένε. Δεν τους αναγκάζει εκείνους να τα φάνε.

Δημοσ.

Τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Όλα εξαρτώνται από την οικονομική άνεση τού καθενός. Βάσει τής ίδιας συλλογιστικής, θα μπορούσε κάποιος που τρώει κρέας μια-δυο φορές την εβδομάδα, να αποφασίσει να τρώει μια φορά το μήνα, προκειμένου να παίρνει το απολύτως καλύτερο ποιοτικά, που κοστίζει όμως δέκα φορές παραπάνω.

Αυτός όμως που θα χρειαστεί να περιμένει ένα μήνα για να πάρει το κορυφαίο, σημαίνει ότι δε μπορεί να κάνει διαφορετικά. Ισχύει σε όλα τα καταναλωτικά αγαθά αυτό. Κάποιος βέβαια, θα τού πει «Ε και τι έγινε αν φας κρέας μια φορά το μήνα;»

Για κάποιους όμως ...έγινε κάτι. Θέλουν να φάνε μοσχάρι π.χ. και δεν πειράζει, κάνουν την καρδιά τους πέτρα και το τρώνε, ακόμα κι αν δεν είναι Αργεντινής, ή Ιαπωνίας.

Καλα οκ τωρα εσυ εφερες ακραιο παραδειγμα για να πεις τι? τιποτα .

Εδω ο αλλος λεμε  δινει καθε μερα 5 ευρω να τρωει πλαστικα  ας δινει 15 καθε τρεις να τρωει παγωτο ...

kουραστικοι καταντατε.

Δημοσ.

Καλα οκ τωρα εσυ εφερες ακραιο παραδειγμα για να πεις τι? τιποτα .

Εδω ο αλλος λεμε  δινει καθε μερα 5 ευρω να τρωει πλαστικα  ας δινει 15 καθε τρεις να τρωει παγωτο ...

kουραστικοι καταντατε.

Ειπα οτι δινω καθε μερα 5 ευρω;; Επισης ειπα δεν μενω μονος μου (υπολογισε αλλα 4 ατομα που τρωνε)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...