Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φάτε μια σαλάτα με iceberg και μετά πείτε μας αν είναι λάχανο. Καμία επαφή, βλάσφημοι.  :o Σερβίρουν σε ένα αγαπημένο μου μεζεδοπωλείο σαλάτα με iceberg, ανθότυρο, καρύδια και vinegrette με μέλι. Αν βρείτε οτιδήποτε μοιάζει σε αυτό, δοκιμάστε το. 

Κατανοώ γράφοντας το παρακάτω ότι όσοι σε αυτό το νήμα με διαβάζουν θα θέλουν να με κρεμάσουν ανάποδα και να με σιγοκάψουν πάνω σε φωτιά που ξεροψήνονονται 10 κιλά μπριζόλες :P αλλά δοκίμασε αν φτιάξεις την σαλάτα που περιγράφεις να βάλεις και ρόδι μέσα.

• Like 4
Δημοσ.

Κατανοώ γράφοντας το παρακάτω ότι όσοι σε αυτό το νήμα με διαβάζουν θα θέλουν να με κρεμάσουν ανάποδα και να με σιγοκάψουν πάνω σε φωτιά που ξεροψήνονονται 10 κιλά μπριζόλες :P αλλά δοκίμασε αν φτιάξεις την σαλάτα που περιγράφεις να βάλεις και ρόδι μέσα.

Το ρόδι σε οποιαδήποτε πράσινη σαλάτα είναι υπέροχο. Δεν το είχα σκεφτεί να το δοκιμάσω με iceberg, έπαιρνα απλό μαρούλι και ρόκα συνήθως. Thanks!

• Like 1
Δημοσ.

Χτες έφαγα δύο 2κιλα παγωτό.ακόμη είναι παγωμένα τα μυαλά μου.είχα 5 χρόνια να βάλω στο στόμα μου, από τον στρατό.πάντως το ευχαριστήθηκα

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Χτες έφαγα δύο 2κιλα παγωτό.ακόμη είναι παγωμένα τα μυαλά μου.είχα 5 χρόνια να βάλω στο στόμα μου, από τον στρατό.πάντως το ευχαριστήθηκα

5 χρόνια;;;;;;

Omg

Δημοσ.

γιαυτό οι υπερβολές κάνουν κακό ενώ αππο 250- 500 γρ την ημέρα δεν θα ειχες πρόβλημα !!!

Δημοσ.

γιαυτό οι υπερβολές κάνουν κακό ενώ αππο 250- 500 γρ την ημέρα δεν θα ειχες πρόβλημα !!!

Στο anti-fitness thread είσαι,όχι στο fitness. :angry:  :P

• Like 1
Δημοσ.

έφαγε 4 κιλά λεει , κομπλέ ειναι τώρα  έφαγε για 5 χρόνια!

• Like 2
Δημοσ.

ενταξει αφρος ειναι τα νιρβανα τα μεγαλα και τα σκανταλ τα κατεβαζω ανετα , το αλομα και το καρτ ντορ το 2λιτρο με λιγο ζορι αλλα κατεβαινουν και αυτα με μια φορα.

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν έχω φάει ακόμα το πρώτο παγωτό μου για το 2016. Γλιτώνω το ban ?

αν για το υπολοιπο του 2016 τρως 3 την ημερα κατι γινεται χαχαχα

μιας και μιλαμε για παγωτο λεω να κανω μια μηλόπιτα μην το τρωω ξεροσφυρι :P 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...