techm Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 όσο χρήσιμος είναι και ο αρακάς που βάζουν στο πιάτο δίπλα δίπλα με τα ΠΑΪΔΑΚΙΑ που παρήγγειλες, σε κάτι ταβέρνες... Το φαγάδικο όπου σερβίρουν παϊδάκια με αρακά, δεν είναι ταβέρνα... 'Εχουν εξαπλωθεί παντού αυτοί οι χίπστερς
deesnider Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Αν και φαίνεται σαν λάχανο, είναι μαρούλι Δεν ξέρω, έχω την εντύπωση ότι το φύλλο τού μαρουλιού είναι πολύ διαφορετικό απ' αυτό που βλέπω, αλλά έστω ότι είναι έτσι. Το χρώμα πώς το πέτυχαν; Χλωρίνη; 1
ReKeira Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 http://www.shape.gr/tools/thermidometritis/ Ο θερμιδομετρητής του Shape.gr είναι το απόλυτο εργαλείο για αδυνάτισμα. :devil:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Στο μενού των Simply Burgers πάντως δεν νομίζω ότι γράφει κάπου λάχανο σε burger παρά μόνο σε μία σαλάτα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Τί είναι αυτά τα ξένα ωρέ; άστα αυτά, 1000% λάχανο trololol
l337 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Μέχρι και τα μαρούλια χαλάσανε..... Σου έχω νέα τότε. Και τα λάχανα
Demetra_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Το καλύτερο και καλοκαιρινό tip είναι τα τσιπουράδικα..... με έναν γύρο τσίπουρα σου φέρνουν φαγητομεζεδάκια, στον επόμενο γύρο σου φέρνουν νέα μεζεδάκια ... αχ τσίπουρο, θάλασσα, αλμύρα, αθερίνα μιαμ μιαμ 2
Toxo <3 lover Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2016 Φάτε μια σαλάτα με iceberg και μετά πείτε μας αν είναι λάχανο. Καμία επαφή, βλάσφημοι. Σερβίρουν σε ένα αγαπημένο μου μεζεδοπωλείο σαλάτα με iceberg, ανθότυρο, καρύδια και vinegrette με μέλι. Αν βρείτε οτιδήποτε μοιάζει σε αυτό, δοκιμάστε το. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις