Demetra_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Βρε με δουλεύετε και οι δυο? Καμία δεν κατάλαβε σε ποια γαριδάκια αναφέρομαι? Πως γκεγεν αυτο? καταλάβαμε αλλά πάμε να το σώσουμε εγώ στο παγωτό βάζω από πάνω γλυκό του κουταλιού .... κεράσι κατά προτίμηση αχ, τώρα θέλω ένα ταψί τσιζκεικ αχ, τώρα μου ρθε να φάω και έναν ολόκληρο φούρνο .... @defacer, είμαι νινί ακόμα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 καταλάβαμε αλλά πάμε να το σώσουμε Αν δεν το σχολίαζε παρακάτω, εγώ δε θα το είχα καταλάβει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 πωπω παραφαγα σημερα και νυσταζω τωρα απιστευτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δεν ειμαι εγκυος 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δεν ειμαι εγκυος Δεν το ξέρουμε. Βάλε ολόσωμη... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δεν ειμαι εγκυος IMG_0355.jpg Περίμενα "χειρότερο" ... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δεν το ξέρουμε. Βάλε ολόσωμη... Θα τα τρωγα και αυτα μονος αλλα το αξιζεις. Have one Περίμενα "χειρότερο" ... Tα λοττο κραντσυ και η ομελετα ετοιμαζονται. Και αμα περασει ο defacer τωρα απο δω, κανω και μοχιτο. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Θα τα τρωγα και αυτα μονος αλλα το αξιζεις. Have one IMG_0356.jpg Tα λοττο κραντσυ και η ομελετα ετοιμαζονται. Και αμα περασει ο defacer τωρα απο δω, κανω και μοχιτο. no pics, no reality Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 no pics, no reality Xα! 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Xα! IMG_0357.jpg που είπαμε ότι μένεις ;;; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Gi0 ΑΞΙΟΣ! [μου τελείωσαν τα like :'( ] 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Gi0 ΑΞΙΟΣ! [μου τελείωσαν τα like :'( ] αυτά τα crunchy είναι άπαιχτα ... βουτηγμένα και σε nutella και σε calve (peanutbutter) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grim Ripper Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Έχει κανείς ιδέα από τιμές/ποιότητα σε ένα νέο μπεργεράδικο που έχει ανοίξει στο Ν. Ηράκλειο; Είναι πιο πάνω από το Γνήσιο (ή τα Μικέλ αν προτιμάτε ) Δυστυχώς δεν θυμάμε όνομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Tα λοττο κραντσυ και η ομελετα ετοιμαζονται. Και αμα περασει ο defacer τωρα απο δω, κανω και μοχιτο. Άργησα γμτ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Άργησα γμτ... Cheers to that mate 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις