Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τι εχει το ασπρο κουτι στο κεντρο?

Δεν έχετε θέση στο anti-fitness κυρία μου!!!...

...ούτε μία, ούτε δύο...

...τρεις ολόκληρες πίτσες, αχνιστές-αχνιστές κι εσύ εστίασες σ' ένα κουτάκι, μικρότερο κι από ένα κομματάκι πεπερόνι; Αιδώς!!! 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

ντάξει ρε παίδες σαβούρα είναι. Γενικά για μένα ισχύει επεξεργασμένο=σαβούρα. Πάντως δεν το έριξα στα πιτόγυρα σμρ τελικά αλλά έσκισα μια μπριζολίτσα χοιρινή με λίγο τζατζικάκι. Νεξτ ταημ φοτος.

Έχεις φάει ποτέ αυθεντικό (π.χ ιταλικό) παγωτό;

Δεν είναι καν επεξεργασμένο.

ντάξει ρε παίδες σαβούρα είναι. Γενικά για μένα ισχύει επεξεργασμένο=σαβούρα. Πάντως δεν το έριξα στα πιτόγυρα σμρ τελικά αλλά έσκισα μια μπριζολίτσα χοιρινή με λίγο τζατζικάκι. Νεξτ ταημ φοτος.

Διαφωνώ μαζί σου γιατί τα βάζεις όλα σε ένα μεγάλο τσουβάλι. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τα πατατάκια με το παγωτό. Ειδικά αν μιλάμε για φρέσκο παγωτό ζαχαροπλαστείου. Είναι πολύ ανώτερο διατροφικά το παγωτό από σαβουρες με τρανς, 250 χρωστικές για χρώματα και γεύση.

Διαφωνώ μαζί σου γιατί τα βάζεις όλα σε ένα μεγάλο τσουβάλι. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τα πατατάκια με το παγωτό. Ειδικά αν μιλάμε για φρέσκο παγωτό ζαχαροπλαστείου. Είναι πολύ ανώτερο διατροφικά το παγωτό από σαβουρες με τρανς, 250 χρωστικές για χρώματα και γεύση.

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ; ΠΑΤΑΤΟΥΛΑ ΛΑΔΑΚΙ ΑΛΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ......

Έχεις φάει ποτέ αυθεντικό (π.χ ιταλικό) παγωτό;

Δεν είναι καν επεξεργασμένο.

Μαζί το γράψαμε, χαχα! 

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ; ΠΑΤΑΤΟΥΛΑ ΛΑΔΑΚΙ ΑΛΑΤΑΚΙ ΕΙΝΑΙ......

Συγκινούμαι που αναγνωρίζεις το φύλο μου.  :P

Εντάξει, δεν πιστεύω ότι είναι τόσο απλά τα πράγματα στα συσκευασμένα με ημερομηνία λήξης 8 μηνών πατατάκια. Αν κάνω λάθος, οκ. Δεν το έχω ψάξει και πολύ γιατί δεν μου αρέσουν ούτως ή άλλως. Βγάζω τα πατατάκια από την εξίσωση και βάζω γαριδάκια, δρακουλίνια, όλα αυτά τα πλαστικά σνακς τέλος πάντων. Θα μας πάρουν στο κυνήγι με αυτά που λέμε, το κόβω εδώ.  :D

Εσείς κυρΜάους πάρτε τις φιτ γυναίκες και αφήστε εμάς να απολαμβάνουμε τα γαριδάκια μας! :P

Σε όποιον αρέσουμεεεεεε!

• Like 1

Όντως ότι χειρότερο για την γυναίκα τα γαριδάκια :-)

και έχω να φάω και καιρό αυτά τα τρανσάκια :D 

γενικά μου αρέσουν, με σειρά προτεραιότητας τα δρακουλίνια, τα πιτσίνια, τα φουντούνια, τα άλλα τα στρόγγυλα με γεύση πίτσα 

μμμμμ μιαμ μιαμ 

• Like 1

και έχω να φάω και καιρό αυτά τα τρανσάκια :D 

γενικά μου αρέσουν, με σειρά προτεραιότητας τα δρακουλίνια, τα πιτσίνια, τα φουντούνια, τα άλλα τα στρόγγυλα με γεύση πίτσα 

μμμμμ μιαμ μιαμ 

Καλή προσπάθεια να μη καρφωθείς ηλικιακά αποφεύγοντας να πεις pizza mexicana  :P

• Like 1

Βρε με δουλεύετε και οι δυο? Καμία δεν κατάλαβε σε ποια γαριδάκια αναφέρομαι?

Πως γκεγεν αυτο?

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...