Επισκέπτης Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Nenya σε παρακαλώ μπάναρε τον fotaras13 από το thread, είπε το παγωτό σαβούρα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Τι καλόοος! Δεν μας ξέχασες. Σ' ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Nenya σε παρακαλώ μπάναρε τον fotaras13 από το thread, είπε το παγωτό σαβούρα!!!! Και όχι μόνο το παγωτό!!! Δεν μπορώ να μπαναρω καρντιά μου, μπορούμε όμως να του κάνουμε ομαδικως report για βλασφημα λόγια :Ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Ειχε προσφορα ο γαλαξιας το μισο το εφαγα χθες το αλλο μισο σημερα, χτυπησα και 2 διπιτα αλλα βαριομουν να τραβηξω φωτο. το αιωνιο προβλημα μου.θυμαμαι να βγαλω φωτο οταν εχω σχεδον φαει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 το αιωνιο προβλημα μου.θυμαμαι να βγαλω φωτο οταν εχω σχεδον φαει. ναι ρε εσυ που μυαλο για τετοια οταν ειναι ωρα για μασα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Καλησπερα... 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Είναι 12 παρά 10. Γιατί άνοιξα το thread; Καλή όρεξη... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Τι καλόοος! Δεν μας ξέχασες. Σ' ευχαριστούμε πολύ για τον κόπο σου. εννοείτε οτι δεν το είχα ξεχάσει ... ( ακριβες δόσεις είναι στο βιντεο απο κάτω..) επίσης θα ακολουθήσουν κιαλα ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2016 Καλησπερα... 2 μέρες σερί ρε postη?! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 2 μέρες σερί ρε postη?! Ειλικρινα δεν ειχα προθεση... παρασυρθηκα.. απο τη λιγουρα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Δε ξέρω αν μετράει αυτό σαν antifitness, αλλά τρεις μέρες συνεχόμενα τρώω κοτόπουλα. Τα παίρνουμε έτσι όπως είναι λαμπερά και πάνω στο απόγειο της καριέρας τους από ψησταριές και τα εξαφανίζουμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 τι εχει το ασπρο κουτι στο κεντρο? 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotaras13 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Και όχι μόνο το παγωτό!!! Δεν μπορώ να μπαναρω καρντιά μου, μπορούμε όμως να του κάνουμε ομαδικως report για βλασφημα λόγια :Ρ ντάξει ρε παίδες σαβούρα είναι. Γενικά για μένα ισχύει επεξεργασμένο=σαβούρα. Πάντως δεν το έριξα στα πιτόγυρα σμρ τελικά αλλά έσκισα μια μπριζολίτσα χοιρινή με λίγο τζατζικάκι. Νεξτ ταημ φοτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2016 τι εχει το ασπρο κουτι στο κεντρο? πέτρες αλλα όχι δακτυλιδιού ... , οψιδιανός μια απο αυτές το σωστό κουτί είναι κάτω απο το πιάτο που έχει oreo και σοκολάτες ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις