Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε πάτε καλά ρεεεεε τί 11 μέρες χωρίς ζάχαρη;;;; Στο φίτνες τέτοιες δηλώσεις, εδώ δεν θα σας πούμε και μπράβο :P

Χαχα, εδω μονο φαγητο!!!

Βομβα,Νενυ,

καντε με περιφανη!!!

Αυτή τη φορά δεν θα σε κάνω περήφανη...γιατί ούτε κι εμένα μ'έκαναν περήφανη αυτά που φάγαμε. Δεν τα φχαριστηθηκα τα σημερινά σουβλάκια γαμωτο :/ πήραμε από ψητοπωλειο που δεν είχαμε ξαναδοκιμασει. Πίτα γύρο χοιρινό που πήρα έσταζε απ'το λάδι και το κρέας είχε κάποιο περίεργο μπαχαρικό που μου χαλούσε πολύ την γεύση οπότε δεν κατάφερα να το φάω όλο. Οπότε περισσότερο έφαγα πατάτες που είχαμε πάρει έξτρα και πίτες κ ψωμιά.
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόνο εμείς οι δύο τρώμε τέτοιες άγριες ώρες ρε :) σε πάω πολύ!

χριστοδουλε εσυ ? χαχαχα

ε βασικα ειμαι πλασμα της νυκτας για μενα τωρα ειναι η ωρα του μεσσημεριανου :P

• Like 1

Αυτή τη φορά δεν θα σε κάνω περήφανη...γιατί ούτε κι εμένα μ'έκαναν περήφανη αυτά που φάγαμε. Δεν τα φχαριστηθηκα τα σημερινά σουβλάκια γαμωτο :/ πήραμε από ψητοπωλειο που δεν είχαμε ξαναδοκιμασει. Πίτα γύρο χοιρινό που πήρα έσταζε απ'το λάδι και το κρέας είχε κάποιο περίεργο μπαχαρικό που μου χαλούσε πολύ την γεύση οπότε δεν κατάφερα να το φάω όλο. Οπότε περισσότερο έφαγα πατάτες που είχαμε πάρει έξτρα και πίτες κ ψωμιά.

Αυτό με τα άγνωστα ψητοπωλεία είναι νόμος! Όσες φορές παίρνω από κάποιο που δεν το ξέρω,το μετανιώνω γιατί πάντα θα κάνουν κάτι λάθος. την μια θα κολυμπάει ο γύρος στο λάδι, την άλλη θα είναι λύσσα από το πολύ αλάτι κοκ . 

• Like 2

E, μετα απο 9.5 miles τρεξιμο, πρεπει να ανακτησω δυναμεις....  :-D

Ολη τη μερα, με vegetable juices ειμαι....  :-)  πρεπει κατι να με κρατησει.

B5186E84-27F8-4930-B27F-06F4B3354013_zps

πωπω. τα αγαπημενα μου  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:  :wub:

Επισκέπτης

Αν και δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφία, έφαγα χθες στο Ναύπλιο ένα καταπληκτικό παγωτό με σοκολάτα με τσίλι, μάνγκο και καρύδα (σε χωνάκι φυσικά). Μιαμ.

Αν και δεν πρόλαβα να βγάλω φωτογραφία, έφαγα χθες στο Ναύπλιο ένα καταπληκτικό παγωτό με σοκολάτα με τσίλι, μάνγκο και καρύδα (σε χωνάκι φυσικά). Μιαμ.

Θες να χεστούμε τώρα?

Τι ωραία ζυγαριά!!! 

Θες να χεστούμε τώρα?

Πλάκα κάνεις; Αν δεν έχεις πιει σοκολάτα με τσίλι, δεν ξέρεις τι εστί ρόφημα σοκολάτας. Σκέψου παγωτό!

@basketballfan  pics or it didn't happen! 

post-258415-0-15071200-1465122217_thumb.jpg

Η σοκολατίνα πρέπει να έχει υπέροχη σοκολάτα, μοσχοβόλησε το αμάξι όταν άνοιξα το κουτί για τη φωτογραφία. Εγώ βέβαια κρατώ χαρακτήρα.  B)

ΥΓ: @nickarmy Σε βλέπω μια χαρά οργανωμένο, πάρε και λίγη φυσική βανίλια να ενισχύσεις τα αρώματα στα γλυκά σου. Η βανιλίνη δεν προσφέρει και πολλά. Αν δεν θέλεις εκχύλισμα που είναι κάπως ακριβό (το οποίο βέβαια φτιάχνεις πολύ πιο οικονομικά με βότκα και λοβούς βανίλιας σε 2 μήνες), κυκλοφορεί φυσική βιολογική βανίλια λεπτοτριμμένη. Άλλο επίπεδο αρώματος, πραγματικά.  

• Like 10

To χω ρίξει και εγώ στο πιτόγυρο τελευταία γαμώτο. Τα άτιμα είναι πειρασμός....

Γενικά  το σκουπιδοφαγητό το είχα για 1-2 φορές το μήνα και αν....

Ευτυχως δεν τρώω παγωτά ή και λοιπές σαβούρες (σοκολάτες,πατατάκια,αναψυκτικά).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...