*nenya* Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Ε αφού το δηλώνει ο κόσμος ότι το αγαπάτε το θρεντ.......ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΤΣ -σλουρρρπ σλουρρρρπ- ΠΛΙΖ ΠΛΙΙΙΙΙΙΙΖ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΙΚΙ! [Θ'αρχίσω να πιστεύω ότι αυτοί στο φίτνες έχουν κάποιο μέσον!] 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Οκ ανάμεσα στο πώς να σωθείς και στο πως να καταστραφείς νομίζω πως είναι προτιμότερο το πρώτο, καλά κάναν οι Μοντεραδες! Στο δικό σας θέμα εδώ πριν μπει κάποιος κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει προειδοποίηση όπως στα πακέτα με τα τσιγάρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 τι λε ρε. Στο δικό σας θρεντ θα έπρεπε να υπάρχει προειδοποίηση "don't try this at home" ναπούμε. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 βάλτε και κάνα σπόηλερ βρε, τενοντίτιδα θα πάθουμε, είναι και το αγαπημένο μας θρεντ και ανοίγουμε συχνά... Αχ και να μου το έλεγε αυτό μια γυναίκα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Οκ ανάμεσα στο πώς να σωθείς και στο πως να καταστραφείς νομίζω πως είναι προτιμότερο το πρώτο, καλά κάναν οι Μοντεραδες! Στο δικό σας θέμα εδώ πριν μπει κάποιος κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει προειδοποίηση όπως στα πακέτα με τα τσιγάρα Για αυτό το λόγο διαβάζω το thread σαν να είναι κόκκινο κρέας, μια-δυο φορές την εβδομάδα Λύστε μου και απορία που έχω καιρό. Πως μπορείτε μερικοί να τρώτε πίτσες,πιτόγυρα, παγωτά και άλλα λιπαρά πολύ αργά το βράδυ; Όσες φορές το επιχείρησα δεν μπορούσα να κλείσω μάτι όλο το βράδυ! Σαν να έπαιρνε εκδίκηση το ζώο που έφαγα πιο πριν από το στομάχι μου έμοιαζε ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Για αυτό το λόγο διαβάζω το thread σαν να είναι κόκκινο κρέας, μια-δυο φορές την εβδομάδα Λύστε μου και απορία που έχω καιρό. Πως μπορείτε μερικοί να τρώτε πίτσες,πιτόγυρα, παγωτά και άλλα λιπαρά πολύ αργά το βράδυ; Όσες φορές το επιχείρησα δεν μπορούσα να κλείσω μάτι όλο το βράδυ! Σαν να έπαιρνε εκδίκηση το ζώο που έφαγα πιο πριν από το στομάχι μου έμοιαζε ! Θεωρεις αργα 18:00-19:00 το απογευμα..... ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Για αυτό το λόγο διαβάζω το thread σαν να είναι κόκκινο κρέας, μια-δυο φορές την εβδομάδα Λύστε μου και απορία που έχω καιρό. Πως μπορείτε μερικοί να τρώτε πίτσες,πιτόγυρα, παγωτά και άλλα λιπαρά πολύ αργά το βράδυ; Όσες φορές το επιχείρησα δεν μπορούσα να κλείσω μάτι όλο το βράδυ! Σαν να έπαιρνε εκδίκηση το ζώο που έφαγα πιο πριν από το στομάχι μου έμοιαζε ! Εμένα πιο φυσιολογική αντίδραση μου φαίνεται το ανάποδο, δηλαδή αφού τα φας όλα αυτά το βράδυ, να αποκοιμηθείς εκεί που είσαι, με το κουτάκι μπύρας να πέφτει απ'το χέρι σου μετά από 15 λεπτά και να σου δίνει σήμα να συρθείς στο κρεβάτι για να ψοφολογήσεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Theoritikos τί να σου πω, εγώ μια ζωή βράδυ νιώθω τις μεγάλες πείνες, σαβουριάζω και μετά κοιμάμαι κανονικά σαν πουλάκι. Δε νιώθω. Και συνήθως κάνω περίεργους συνδυασμούς, π.χ. μπορεί να βάλω σε ένα πιατάκι ελιές και από δίπλα μια γαβάθα ποπκόρν. Το στομάχι δεν καταλαβαίνει τίποτα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Θεωρεις αργα 18:00-19:00 το απογευμα..... ? Δεν λέω για τέτοιες ώρες. Και εγώ 19 με 20 το πολύ να έχω φάει για βράδυ. Εγώ για λέω για δρακουλιάρικες ώρες (12 το βράδυ και μετά) Εμένα πιο φυσιολογική αντίδραση μου φαίνεται το ανάποδο, δηλαδή αφού τα φας όλα αυτά το βράδυ, να αποκοιμηθείς εκεί που είσαι, με το κουτάκι μπύρας να πέφτει απ'το χέρι σου μετά από 15 λεπτά και να σου δίνει σήμα να συρθείς στο κρεβάτι για να ψοφολογήσεις. Έτσι την πατάω και εγώ, μόνο που μετά το 15λεπτο γλάρωμα στο κρεββατάκι μου, ξεκινάει η εκδίκηση από το στομάχι. Αν όμως κάνω μερικά χιλιόμετρα μέχρι να φτάσω στο κρεββάτι μου, τότε ο ύπνος είναι γλυκός και χωνευτικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Εγώ για λέω για δρακουλιάρικες ώρες (12 το βράδυ και μετά) Αυτές τις ώρες, τραβάς μεγάλο μανίκι, όντως... ...δε βρίσκεις πουθενά κοντοσούβλι... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 XD κι εμάς μας σκότωσε το τεράααααστιο quote σου!Sorry, το ξέχασα xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Έχουμε μεγάλη καρδιά [και κοιλιά] και σε συγχωρούμε! [και επειδή έχεις Sandman για avatar αν βλέπω καλά!] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Λύστε μου και απορία που έχω καιρό. Πως μπορείτε μερικοί να τρώτε πίτσες,πιτόγυρα, παγωτά και άλλα λιπαρά πολύ αργά το βράδυ; Όσες φορές το επιχείρησα δεν μπορούσα να κλείσω μάτι όλο το βράδυ! Σαν να έπαιρνε εκδίκηση το ζώο που έφαγα πιο πριν από το στομάχι μου έμοιαζε ! Πιστεύω ότι είναι ευαίσθητο το στομάχι σου. Τι πάει να πει πώς μπορούμε; Εύκολα. Σαν να πίναμε νεράκι. ΥΓ: Αγαπημένη μου Demetra_ μόλις σήμερα έφτασα (ξανά) τις 11 ημέρες χωρίς ζάχαρη και αυτή τη φορά δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμη το υποκατάστατο φρυγανιά-μέλι. Μπορούσα πράγματι καλύτερα, είχες δίκιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 το ξανασκεφτηκα και ειπα εν τελη να ανεβασω τις φωτος απο τα cupcakes. συγχωρεστε την φτωχη ποιοτητα εικονας, πιθανως να ηταν βρωμικος ο φακος του κινητου. [here be pics] Με εχεις τρελανει δεν αντεχω αλλο,θελω τα φαω ολα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 2016 Πιστεύω ότι είναι ευαίσθητο το στομάχι σου. Τι πάει να πει πώς μπορούμε; Εύκολα. Σαν να πίναμε νεράκι. ΥΓ: Αγαπημένη μου Demetra_ μόλις σήμερα έφτασα (ξανά) τις 11 ημέρες χωρίς ζάχαρη και αυτή τη φορά δεν έχω χρησιμοποιήσει ακόμη το υποκατάστατο φρυγανιά-μέλι. Μπορούσα πράγματι καλύτερα, είχες δίκιο. Ρε πάτε καλά ρεεεεε τί 11 μέρες χωρίς ζάχαρη;;;; Στο φίτνες τέτοιες δηλώσεις, εδώ δεν θα σας πούμε και μπράβο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις