Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν ψήνω ομελέτα στο φούρνο, κόβω όλα τα λαχανικά (πιπεριά, μελιτζάνα, κολοκύθι, καρότο) μικρά κομμάτια και τα βάζω έτσι. Ψήνονται όμορφα, δεν νερουλιάζει η ομελέτα. 

Τα ψάρια του lefterman με άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Άξιος όποιος τα έπιασε, τυχερός όποιος τα γεύτηκε.

Τώρα θέλω κι εγώ ψάρι, όμως. <_<  

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Νωρίτερα στο τηγάνι να τσιγαριστουν καλά. Αν έχεις αντικολλητικο τηγάνι είναι το ιδανικό για να μην τα πνιξεις στο λάδι. Τα κολοκυθάκια να ξέρεις έχουν πολύ νερό οπότε με το τσιγαρισμα θα μειωθούν πολύ σε όγκο.

Ωραία Ευχαριστώ κυρία εβα.Όσο για το τηγάνι είναι άσπρο με φακίδες άμα είναι αντικολλητικό δεν ξέρω.πάντως έχω δει με ένα ξύλινο καλέμι-σπάτουλα για το ανακάτεμα να χρησιμοποιεί

• Like 1

The king is dead, long live the king!

Πουλέτε, πολύ συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν αυτό το ΣΚ με την απόσυρση της παλιάς ψησταριάς, φουφούς δηλαδή, η οποία υπήρξε πιστή υπηρέτρια από το καλοκαίρι του 2004 (τότε με το γιούρο), είχε όμως τόσα χιλιόμετρα στο κοντέρ που δεν άντεξε άλλο, τερμάτισε. Κοπάδια τα αρνιά, αμέτρητα τα γουρούνια, χιλιόμετρα τα λουκάνικα που ψήθηκαν επάνω της, χιχιχι! Στη σύνταξη πλέον, και νέο αίμα με πολλές προοπτικές για μια λαμπρότατη καριέρα ανέλαβε υπηρεσία.

Με γειες!!! Ανταποδίδω τις ευχές!

:lol: Μ'αρεσε η εφευρετικοτητα σου! Γλαστρούλα η παλιά ψησταριά, ε;! :lol:

• Like 3

Ωραία Ευχαριστώ κυρία εβα.Όσο για το τηγάνι είναι άσπρο με φακίδες άμα είναι αντικολλητικό δεν ξέρω.πάντως έχω δει με ένα ξύλινο καλέμι-σπάτουλα για το ανακάτεμα να χρησιμοποιεί

Για τις γρατσουνιές, εικάζω.

αντικολλητικο ειναι.

13177129_499098203623735_791097042973448

Δεν ζηλεύω ποτέ φώτο ...    μην Γ@%$ω τιποτα γ@μ^ την π@@ μου γ@^ω μέσα !!!!!!!!!!!!!!!

• Like 13

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...