Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο τη σάλτσα κάτω αριστερά είναι φανερό πως είναι στη Γερμανία.

Η ίδια σάλτσα βγαίνει σε άλλα δυο χρώματα. Σοβαρολογώ. Πως φαίνεται ο Γερμανό σπουδαγμένος;

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δήμητρα. ΔΗΜΗΤΡΑ.

Η ίδια σάλτσα βγαίνει σε άλλα δυο χρώματα. Σοβαρολογώ. Πως φαίνεται ο Γερμανό σπουδαγμένος;

αν ήσουν γκόμενα, δεν θα σε πηδούσε κανένας ε.

• Like 1

Ενώ τώρα με το σανδάλι και την άσπρη κάλτσα, έχω βαρεθεί να τον «ταΐζω» (για να είμαστε εντός θέματος) σε γκομενάκια!

Αν ήμουν γκόμενα, θα είχα γράψει τις αποχρώσεις που βγαίνει η σάλτσα... :·))))

• Like 1

Είπαμε να μη φάμε junk food :P
(άσχετα αν είναι βόμβα θερμίδων)

Παστίτσιο με τα μακαρόνια, κιμά, κεφαλοτύρι μέσα. Η μπεσαμέλ έχει αλeεύρι, corn flour, 1 αυγό και ένα λίτρο γάλα. Και από πάνω (από τη μπεσαμέλ) έχει πολύ κεφαλοτύρι για να γίνει "κρατσανιστό"

edit: μαλακία.. δεν βγαίνει η φωτογραφία :P

Επισκέπτης

Πως φαίνεται ο αμόρφωτος captain obvious

Αντί να μας πει ότι είδε όνομα χρήστη defacer (που έχει πει πολλάκις ότι δουλεύει Γερμανία), του μύρισε η γερμανική σάλτσα

Επισκέπτης

Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις κι εσύ!

Καλό θα έχω σίγουρα

Σε μένα δεν θα είναι υποκριτικό

Επισκέπτης

Αν εσύ την βρίσκεις με γερμανικές σάλτσες, εμένα δεν μου πέφτει λόγος

Καλό βόλι να έχεις

• Moderators

Αστε μας ρε παιδια που θα θυμομαστε απο που ειναι ο καθε χρηστης που ανεβαζει ή θα κοιταμε ποιος ανεβασε τι, ή που θα υπογραψουμε συμφωνο ειλικρινειας στο κατω κατω πριν ποσταρουμε να πουμε. 

Επι του θεματος, προσεχα ολη την εβδομαδα τη διατροφη μου (σχεδον) και θα με ανταμειψω με μια ωραιοτατη μακαροναδα. Ελπιζω δηλαδη πως θα ειναι ωραια. Θα ποσταρω φωτο ενδεχομενως αν ικανοποιηθω απο το οπτικο αποτελεσμα.

Εντιτ: Τελικα ηταν καλη. Βασικα εβαλα ετοιμη σαλτσα alla Calabrese και το μετανιωσα τη στιγμη που το εκανα αλλα ηταν αργα γιατι θυμηθηκα πως ειχα φρεσκια ντοματα, τονο και κρεμμυδι οποτε μπορουσα να φτιαξω κατι τετοιο με πεννες. Τεσπα γενικα παντως δε με τρελαινουν τα ζυμαρικα αλλα ηταν ευκολη λυση.

post-122525-0-45036100-1464448055_thumb.jpg

• Like 5

Φτιάχνω κι άλλη μπισκοτότουρτα! Δεν θα τη φάω, θα τη μοιράσω όμως. Ήθελα απλώς να φτιάξω κάτι.  :P Πιστεύω θα έχει κίνηση το anti fitness αύριο λόγω του αποψινού τελικού. Μην τρώτε μόνο, δηλαδή, βγάλτε και μια φωτογραφία αν προλαβαίνετε. 

• Like 2

Φτιάχνω κι άλλη μπισκοτότουρτα! Δεν θα τη φάω, θα τη μοιράσω όμως. Ήθελα απλώς να φτιάξω κάτι.  :P Πιστεύω θα έχει κίνηση το anti fitness αύριο λόγω του αποψινού τελικού. Μην τρώτε μόνο, δηλαδή, βγάλτε και μια φωτογραφία αν προλαβαίνετε. 

Στειλεκιαποδω. Ποιον τελικο;

Τελικός Champions League, man. 

Όση θες. Το παράκανα με τη σαντιγί, αλλά μέσα έχει μπισκότο - σοκολάτα σε δύο στρώσεις και ήθελα να ισορροπήσει λίγο τις γεύσεις. Θα μας πουν όσοι δοκιμάσουν.  :ph34r:

post-258415-0-95329300-1464450874_thumb.jpg

• Like 18

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...