Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποτε δεν μπορεσα να τον χωνεψω αυτον τον συνδυασμο (pun not intended). Οπως και το πεπονι με προσουτο.

Ας συνεχίσω να δίνω έμφαση στα περίεργα γούστα κάποιων αναφέροντας την πίτσα με ανανά

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Γαμαει η φέτα με καρπούζι !!

Η Hawaiian πίτσα είναι τέλεια!!!!!

Περιμένω απάντηση απο τον Storm. Ενας μήνας το λιγότερο έκαστος

• Like 2

^ Με έκανες να ξαναδώ τη σκηνή του shining με το "here 's johnny". xD

Το άλλο που δεν καταλαβαίνω πώς τρώνε είναι χαλβάς/ψωμί. Δεν είναι ωμό ταχίνι, είναι χαλβάς. Πώς τρώνε χαλβά γενικά δεν ξέρω, αλλά με ψωμί κιόλας;

Hawaiian chicken μια φορά που έφαγα (σε καλό εστιατόριο, δεν ήταν κακοφτιαγμένο) δεν μου άρεσε καθόλου. Σκέψου pizza. 

Χθες πήραμε πίτσα με φιλαδέλφεια στο ζυμάρι και λέγαμε πόσο σπουδαία ήταν αυτή η προσθήκη. Όποιος κι αν το σκέφτηκε, ήταν ωραίος. 

εδώ τρώνε φέτα με καρπούζι, στο πατατάκι παγωτό θα κολλήσουμε? :P

Τι εννοείς; Η φέτα τρώγεται με ο,τι θες. Είναι τόσο καλή συνδυαστικά που πολλές φορές αντί να φάω σκέτη φέτα, τρώω φέτα με φέτα.

Ποτε δεν μπορεσα να τον χωνεψω αυτον τον συνδυασμο (pun not intended). Οπως και το πεπονι με προσουτο. 

Χμμμμ... πεπόνι, good...

• Like 2

• Moderators

Weirdfood.jpg

Τhis post effing confusing. Θελω να τα φαω βλεποντας τα (και βλεποντας τη σαλατα που εχω μπροστα μου) αλλα οταν κανω focus στη λεπτομερεια ξενερωνω. What kind of sorcery is this!!

Αν και μεταξυ μας, με εξαιρεση το μπεηκο και το BLT με τη μερεντα, τα αλλα ισως τα δαγκωνα. Και η φραουλα αν και με απωθει οπτικα στην πιτσα, ρεαλιστικα σα συνδυασμος γευσεων μπορει και να μην ειναι τοσο ακυρος οσο φανταζει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...