*nenya* Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Το ξέρω, δεν έχω τον θεό μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Γιααα πείτε μου, ποιοί άλλοι γουστάρετε πατατάκια στο παγωτό; Ίου ρε συ, για όνομα του θεού...... Καλά σού λέει ο vrwmiaris, μωρή τρελή! Πατατάκια πάνω στο παγωτό χωρίς tabasco;;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Καλά σού λέει ο vrwmiaris, μωρή τρελή! Πατατάκια πάνω στο παγωτό χωρίς tabasco;;; Δεν σας καταλαβαίνω ρε, νιώστε λίγο! Αντίθεση γλυκό-αλμυρό είναι όλα τα λεφτά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Τι θυμήθηκα τώρα, πάω πριν πολλά χρόνια σε κρεπερι και λέω στην κοπέλα εντελώς σοβαρά 'γεια σου θέλω μια αλμυρόγλυκιά θα μου βάλεις μέσα μερεντα, γαλοπούλα, αυγό, τριμμένο μπισκότο, μπέικον, μανιτάρια και σιρόπι φράουλα από πάνω!! Εννοείται με κοιτούσε σαν χάνος χωρίς να φτιάχνει τίποτα χαχα ακόμη πρέπει να το θυμάται! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δεν σας καταλαβαίνω ρε, νιώστε λίγο! Αντίθεση γλυκό-αλμυρό είναι όλα τα λεφτά Μαζί σου ρε 'συ! Το θέμα μου εμένα, είναι ότι τα πατατάκια τα τρώω πάντα με tabasco. Το αν έχει και παγωτό το μείγμα είναι λεπτομέρεια, ας έχει και ρυζόγαλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Δεν πάει το ταμπάσκο με την κανέλα (του ρυζόγαλου). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Job perks όταν δουλεύεις με σεφς Brownie με σοκολάτα και almond butter γεμισμένο με raspberry jelly και μους αβοκάντο γαρνιρισμένα με τσάι μάτσα, καβουρδισμένη λευκή σοκολάτα, raspberries, σιρόπι τρίο σοκολάτα και διάφορα sprinkles. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 ^Θέλω να μπω μέσα σ' αυτή τη φωτογραφία. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Job perks όταν δουλεύεις με σεφς Brownie με σοκολάτα και almond butter γεμισμένο με raspberry jelly και μους αβοκάντο γαρνιρισμένα με τσάι μάτσα, καβουρδισμένη λευκή σοκολάτα, raspberries, σιρόπι τρίο σοκολάτα και διάφορα sprinkles. Τι γλώσσα μιλάς; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Τα εφαγες και τα δύο ή τα μοιράστηκες με κάποιον; Μόνος ρε αλλά ήταν γιά όλοι την ημέρα έφαγα τά μισά μέ τό ματσάκι μπασκετ τό απόγευμα καί τά υπόλοιπα τό βράδυ Γιααα πείτε μου, ποιοί άλλοι γουστάρετε πατατάκια στο παγωτό; Εντάξει κυριλε γνωστή μου έτρωγε πατάτακια μέ ρίγανη καί μερέντα, σκεψου νά έμενε έγκυος : [ATTACH]1661835[/ATTACH] Αυτή η προσβολή μονο με αίμα ξεπλένεται. Η με το να σε φάει. Δέν φταίει αυτή βρίσκει καί τά κάνει αφού δέν υπάρχει ένας μοντ νά τής ρίξει μπαν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 εχω φαει σοκολατα με ελαφρως αλατισμενα αμυγδαλα και εδινε μπουστ το αλατι στην σοκολατα. γενικως δεν ειναι ασχημος συνδιασμος αλμυρο γλυκο αρκει να υπαρχει ισορροπια. επισης πολυ κλασσικο εδω ειναι τονος μαγιονεζα με ροδακινα το οποιο το εχω φαει και οντως δινει ωραια γιατι το ροδακινο σπαει την λαδιλα της μαγιονεζας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Καλά σού λέει ο vrwmiaris, μωρή τρελή! Πατατάκια πάνω στο παγωτό Αυτό με τους φίλους μου το σχολιάζουμε ως εξής: Πατατάκια, good. Παγωτό, good. What's not to like? Brownie με σοκολάτα και almond butter γεμισμένο με raspberry jelly και μους αβοκάντο γαρνιρισμένα με τσάι μάτσα, καβουρδισμένη λευκή σοκολάτα, raspberries, σιρόπι τρίο σοκολάτα και διάφορα sprinkles. Προσλαμβάνεσαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 εδώ τρώνε φέτα με καρπούζι, στο πατατάκι παγωτό θα κολλήσουμε? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 εδώ τρώνε φέτα με καρπούζι, Ποτε δεν μπορεσα να τον χωνεψω αυτον τον συνδυασμο (pun not intended). Οπως και το πεπονι με προσουτο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2016 Πατατάκια, good. Παγωτό, good. What's not to like? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις