astrosunnefo Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Like για τα νύχια :ρ Thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Magic Double Caramel. Μια σταλιά, μα ωραιότατο, το άτιμο. Aσε ρε γατακι με τα φλωροMagic 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 κρυφός ποδολάγνος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Magic Double Caramel. Μια σταλιά, μα ωραιότατο, το άτιμο. Έλα πες την αλήθεια. Η φωτογραφία βγήκε με πρωταρχικό σκοπό να φανεί το νύχι! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Aσε ρε γατακι με τα φλωροMagic DSC_1015.jpg Χαχα! Thumbs up. Η πατούσα είναι και φτηνή, τουλάχιστον. Παίρνεις δύο, που λέει, και τις φχαριστιέσαι. Τούτο 'δω δεν φτάνει ούτε στη κουφάλα τού δοντιού σου. Έλα πες την αλήθεια. Η φωτογραφία βγήκε με πρωταρχικό σκοπό να φανεί το νύχι! Δεν βάφω τα νύχια μου πού και πού, για να με απασχολούν τέτοια. Άλλωστε, σιγά το σπουδαίο μανικιούρ. Τη γλειψιά που ήταν να σχολιάσετε, για να γελάσουμε, δεν τη σχολιάσατε. Γλειψιά-σφραγίδα τού μου-τρέχουν-τα-σάλια. lol 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilakos10_v2.0 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Χαχα! Thumbs up. Η πατούσα είναι και φτηνή, τουλάχιστον. Παίρνεις δύο, που λέει, και τις φχαριστιέσαι. Τούτο 'δω δεν φτάνει ούτε στη κουφάλα τού δοντιού σου. Δεν βάφω τα νύχια μου πού και πού, για να με απασχολούν τέτοια. Άλλωστε, σιγά το σπουδαίο μανικιούρ. Τη γλειψιά που ήταν να σχολιάσετε, για να γελάσουμε, δεν τη σχολιάσατε. Γλειψιά-σφραγίδα τού μου-τρέχουν-τα-σάλια. lol Επίσης ξέχασα να σχολιάσω το γεγονός ότι έβγαλες την φωτογραφία στο μπάνιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astrosunnefo Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Εννοείται, γιατί χωρίς τέτοια κουρτίνα μπάνιου (!!!!!!), πού πάω;! Και πρέπει να το ανα-δείξω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Όντως κυρία άστρο σύννεφο, μερακλήδικο νύχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 ήρθε ο παππούς απόψε από το χωριό, να δει τα εγγόνια. Παίξαμε, γελάσαμε, μιλήσαμε. Αυτό ήταν ένα μπουκάλι τσίπουρο. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Έτσι σκέτο; Δεν είχε κανένα συνοδευτικό; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Έτσι σκέτο; Δεν είχε κανένα συνοδευτικό; Εχω την εντυπωση ότι τον προσεβαλες ασχημα. δενσωστο. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Εχω την εντυπωση ότι τον προσεβαλες ασχημα. δενσωστο. θα του πάω κουνελάκια να τα συνοδεύσει με το τσιπουράκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 συνοδευτικά υπήρχαν άφθονα παίδες, απλά η φωτό βγήκε αργά, αφού είχε φύγει ο παππούς και είχε καθαριστεί το τραπέζι. Τι είμαστε, ερασιτέχνες είμαστε; Μπαη δε γουέη, τιιιιι γινανεεεε εκείνα ταααα κουνελάκια; Εεεε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 συνοδευτικά υπήρχαν άφθονα παίδες, απλά η φωτό βγήκε αργά, αφού είχε φύγει ο παππούς και είχε καθαριστεί το τραπέζι. Τι είμαστε, ερασιτέχνες είμαστε; Μπαη δε γουέη, τιιιιι γινανεεεε εκείνα ταααα κουνελάκια; Εεεε; γεννάνε σαν τα κουνέλια δώσε συντεταγμένες να σε φέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2016 Δίπλα στο τσίπουρο, είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις