Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εσύ σε λίγο θα αμφισβητήσεις και το ότι η τελευταία μπουκιά είναι όλη η δύναμή μας...

Damn, κάθε φορά που μπαίνω εδώ με πιάνει λιγούρα :D

Το σατανικό και καταχθόνιο μυαλό που δημιούργησε το thread, αυτό ακριβώς είχε σχεδιάσει...

• Like 4
Δημοσ.

το ζυμάρι της πίτας τι φάση κ έχει τέτοιο χρώμα? λόγο λαδιού ή είναι απο καλαμποκάλευρο ?(δεν ξέρω καν αν υπάρχει αυτό λολ)

θέλω καλαμποκαλευρομενο ψωμάκι να το βουτάω στη νουτελα πατ πατ μμμμ 

• Like 1
Δημοσ.

Εγκαινιάζουμε με τη @mary τη νέα μας ψησταριά. Λίγα κρεατάκια για το test drive και γιατί είναι βράδυ. Τα πολλά αύριο το μεσημέρι!

.

post-43041-0-12397900-1464117855_thumb.jpg

• Like 16
Δημοσ.

Εγκαινιάζουμε με τη @mary τη νέα μας ψησταριά. Λίγα κρεατάκια για το test drive και γιατί είναι βράδυ!

.

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?? να ακολουθησω την μυτη μου και να ερθω σπιτι σας?????? χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Θα κάνουμε μια βραδιά με βουρστ και μπύρες για την παρέα των θεσσαλονικιών Insomniacs, άρα θα είσαι κι εσύ καλεσμένος!

• Like 2
Δημοσ.

Καλορίζικη! Καλοτάξιδη! Κοπάδια τα αρνιά, αμέτρητα τα γουρούνια, χιλιόμετρα τα λουκάνικα που θα ψηθούν επάνω της!

Αλλά μήπως τα πετροκάρβουνα από κάτω από την σχάρα είναι λίγα αδερφέ;

• Like 13
Δημοσ.

Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε!

Αυτά είχε μέσα στη συσκευασία. Να πάρω κι έξτρα λες; Λίγο ανομοιόμορφα μου έψηνε, νομίζω.

ΥΓ: Βασικά εγώ έκανα μαλακία. Τις άπλωσα σε όλη την επιφάνεια, ενώ μάλλον έπρεπε να τις μαζέψω στο κέντρο, να είναι δίπλα-δίπλα όλες και ας μην έχει πέτρες κάτω από τα άκρα της σχάρας...

Δημοσ.

νομίζω πως θες τουλάχιστον άλλα τόσα... Η πέτρα πρέπει να καλύπτει εντελώς την φωτιά έχω την αίσθηση. Στην δικιά μου τουλάχιστον δεν μπορείς να δεις καλά-καλά την φωτιά κάτω από τις πέτρες...

edit, δες εδώ πχ:

(εγώ ίσως έχω ακόμα πιο πολλή λάβα :) )

• Like 1
Δημοσ.

Εγκαινιάζουμε με τη @mary τη νέα μας ψησταριά. Λίγα κρεατάκια για το test drive και γιατί είναι βράδυ. Τα πολλά αύριο το μεσημέρι!

.

1. Σου κάηκε το πουλερικό και δεν έχει ψηθεί στη μέση. 

2. Καταγγέλω μεροληψία υπέρ του μέλους @mary, το οποίο μετανομάστηκε από mary1.

Δημοσ.

Α οκ δεν το είδα, πως δεν το έχω ανακαλύψει ακόμα :P.

Και εγώ που είχα δοκιμάσει μερίδα κοκορέτσι δεν πολύ καλό αλλά  ο γύρος του μου άρεσε και είχε 1,5€ το τυλιχτό.

@Papakitou Από τιμές στα τυλιχτά τι λέει;

Θα το επισκεφτώ κάποια στιγμή :P

2 ευρω. αξιζει, να πας

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...