theoritikos Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Damn, κάθε φορά που μπαίνω εδώ με πιάνει λιγούρα
deesnider Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Επιτέλους, tyvm! http://www.nytimes.com/2016/05/24/upshot/sorry-theres-nothing-magical-about-breakfast.html?smid=fb-nytimes&smtyp=cur Εσύ σε λίγο θα αμφισβητήσεις και το ότι η τελευταία μπουκιά είναι όλη η δύναμή μας... Damn, κάθε φορά που μπαίνω εδώ με πιάνει λιγούρα Το σατανικό και καταχθόνιο μυαλό που δημιούργησε το thread, αυτό ακριβώς είχε σχεδιάσει... 4
Demetra_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 το ζυμάρι της πίτας τι φάση κ έχει τέτοιο χρώμα? λόγο λαδιού ή είναι απο καλαμποκάλευρο ?(δεν ξέρω καν αν υπάρχει αυτό λολ) θέλω καλαμποκαλευρομενο ψωμάκι να το βουτάω στη νουτελα πατ πατ μμμμ 1
parsifal Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Εγκαινιάζουμε με τη @mary τη νέα μας ψησταριά. Λίγα κρεατάκια για το test drive και γιατί είναι βράδυ. Τα πολλά αύριο το μεσημέρι! . 16
discoboyminimal Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Εγκαινιάζουμε με τη @mary τη νέα μας ψησταριά. Λίγα κρεατάκια για το test drive και γιατί είναι βράδυ! . ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?? να ακολουθησω την μυτη μου και να ερθω σπιτι σας?????? χαχαχα 1
parsifal Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Θα κάνουμε μια βραδιά με βουρστ και μπύρες για την παρέα των θεσσαλονικιών Insomniacs, άρα θα είσαι κι εσύ καλεσμένος! 2
leftermann Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Καλορίζικη! Καλοτάξιδη! Κοπάδια τα αρνιά, αμέτρητα τα γουρούνια, χιλιόμετρα τα λουκάνικα που θα ψηθούν επάνω της! Αλλά μήπως τα πετροκάρβουνα από κάτω από την σχάρα είναι λίγα αδερφέ; 13
parsifal Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Ευχαριστούμε, ευχαριστούμε! Αυτά είχε μέσα στη συσκευασία. Να πάρω κι έξτρα λες; Λίγο ανομοιόμορφα μου έψηνε, νομίζω. ΥΓ: Βασικά εγώ έκανα μαλακία. Τις άπλωσα σε όλη την επιφάνεια, ενώ μάλλον έπρεπε να τις μαζέψω στο κέντρο, να είναι δίπλα-δίπλα όλες και ας μην έχει πέτρες κάτω από τα άκρα της σχάρας...
leftermann Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 νομίζω πως θες τουλάχιστον άλλα τόσα... Η πέτρα πρέπει να καλύπτει εντελώς την φωτιά έχω την αίσθηση. Στην δικιά μου τουλάχιστον δεν μπορείς να δεις καλά-καλά την φωτιά κάτω από τις πέτρες... edit, δες εδώ πχ: (εγώ ίσως έχω ακόμα πιο πολλή λάβα ) 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Irony over 9000... http://www.dailymail.co.uk/news/article-3602846/Pictured-Melbourne-university-lecturer-34-died-altitude-sickness-Mount-Everest-taking-climb-husband-prove-vegans-anything.html Vegan lecturer, 34, who attempted to climb Mount Everest to prove 'vegans can do anything'... only to die from altitude sickness
Ψιτ Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Εγκαινιάζουμε με τη @mary τη νέα μας ψησταριά. Λίγα κρεατάκια για το test drive και γιατί είναι βράδυ. Τα πολλά αύριο το μεσημέρι! . 1. Σου κάηκε το πουλερικό και δεν έχει ψηθεί στη μέση. 2. Καταγγέλω μεροληψία υπέρ του μέλους @mary, το οποίο μετανομάστηκε από mary1.
Papakitou Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Α οκ δεν το είδα, πως δεν το έχω ανακαλύψει ακόμα . Και εγώ που είχα δοκιμάσει μερίδα κοκορέτσι δεν πολύ καλό αλλά ο γύρος του μου άρεσε και είχε 1,5€ το τυλιχτό. @Papakitou Από τιμές στα τυλιχτά τι λέει; Θα το επισκεφτώ κάποια στιγμή 2 ευρω. αξιζει, να πας 1
astrosunnefo Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Magic Double Caramel. Μια σταλιά, μα ωραιότατο, το άτιμο. 15
Προτεινόμενες αναρτήσεις