Demetra_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Τα κλασικά είναι του Ελενίδη.... ανέφερες για Κων/νος ... ε και μου ρθε ένας συνειρμός εκ του Κων/νου και Ελένης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Στα 120 άτομα που είμαστε εδώ στο κτίριο έχουμε 10 που γιορτάζουν. Καλό ποσοστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Σημερα έχει μπάλα, έχει μπάσκετ ε, θα έχει κ φίλους σπίτι οπότε πετάχτηκα μέχρι τον φούρνο να τους κεράσω κάτι αυτός ο βενετης ρε φιλε έχει κάτι γλυκά μια σταλιά σαν σκατό, πάλι καλά που δεν τρώω εγώ , θα ήθελα 5 για να ευχαριστηθώ !!! 1ασεε.jpg συγχαρητηρια για την ποιοτητα της φωτογραφιας οπως και την τοποθετηση των γλυκων αλλα και του φοντου (ειμαι δυσκολη το ξερω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Αγαπάμε γιορτές ρε <3 Αλλά ο ένας μου πέταξε κάτι του στυλ 'πώς θα βγεις στην παραλία;'. 'Ε αφού μπορείς εσύ στην κατάστασή σου, τότε μπορώ κι εγώ!' XD η φάτσα του ήταν όλα τα λεφτά. Ε ναι λοιπόν, δεν μας ενδιαφέρει όλους ν'ακολουθήσουμε fitness lifestyle και να γίνουμε φέτες για να μπορούμε να κυκλοφορήσουμε με μαγιό Πόσο πιο βαρετή θά'ταν η ανθρωπότητα αν όλοι είμασταν ίδιοι εμφανισιακά! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μπορείς να ράψεις μαγιό με σεντόνι, δεν υπάρχει θέμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Βρωμιάρη, υπάρχει κάτι τέτοιο, το παρεό, που είναι για κουκούλωμα Αν χαλάμε την αισθητική μερικών στις παραλίες ας μας κάνουν μήνυση να πέσει γέλιο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Τι κάνετε με το φαΐ καλέ εδώ πέρα! Είχα μέρες να μπω και ένα σοκ το έπαθα... Δεν έχω καθόλου υλικό βέβαια, τρώω με τα μάτια μιας και πέρασαν όλες οι βασικές γιορτές/γενέθλια. Θα κάνω τη Demetra_ υπερήφανη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Βρωμιάρη, υπάρχει κάτι τέτοιο, το παρεό, που είναι για κουκούλωμα Αν χαλάμε την αισθητική μερικών στις παραλίες ας μας κάνουν μήνυση να πέσει γέλιο! Ανάθεμα αυτον που το ανακάλυψε, μας κρύβει το μάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Εδω ειμαστε... 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Αγαπάμε γιορτές ρε <3 Αλλά ο ένας μου πέταξε κάτι του στυλ 'πώς θα βγεις στην παραλία;'. 'Ε αφού μπορείς εσύ στην κατάστασή σου, τότε μπορώ κι εγώ!' XD η φάτσα του ήταν όλα τα λεφτά. Ε ναι λοιπόν, δεν μας ενδιαφέρει όλους ν'ακολουθήσουμε fitness lifestyle και να γίνουμε φέτες για να μπορούμε να κυκλοφορήσουμε με μαγιό Πόσο πιο βαρετή θά'ταν η ανθρωπότητα αν όλοι είμασταν ίδιοι εμφανισιακά! καλά όποιος ακολουθεί το fitness mentalist μόνο για το 6pack του, άστα να πάνε συν τους ναρκισσισμούς της πλειάδας .... yolo σιγά μη σκάσεις Νένυ, είσαι κουκλάρα με φέτες και χωρίς κανείς δεν βάζει κανέναν ζυμαράκι, καμιά πιτούλα κάτι βρε παιδί μου... Τι κάνετε με το φαΐ καλέ εδώ πέρα! Είχα μέρες να μπω και ένα σοκ το έπαθα... Δεν έχω καθόλου υλικό βέβαια, τρώω με τα μάτια μιας και πέρασαν όλες οι βασικές γιορτές/γενέθλια. Θα κάνω τη Demetra_ υπερήφανη. ήδη με έχεις κάνει υπερήφανη με τις τούρτες σου <3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 καλά όποιος ακολουθεί το fitness mentalist μόνο για το 6pack του, άστα να πάνε συν τους ναρκισσισμούς της πλειάδας .... yolo σιγά μη σκάσεις Νένυ, είσαι κουκλάρα με φέτες και χωρίς δεν σε φτάνω εσένα κοπελιά! Αλλά τουλάχιστον έχω φέτες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 δεν σε φτάνω εσένα κοπελιά! Αλλά τουλάχιστον έχω φέτες φράουλα, η αγαπημένη μου ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Εδω ειμαστε... Να λες και που τα τρως αυτα :ρ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Chilico λεγεται, ειναι καινουργιο στη Σωτηρως στον πειραια.. Και ειναι και γαμω πηγα και χτες, πηρα ενα σαντουιτς με γυρο κοτοπουλο αλλα δεν προλαβα να το βγαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 αχ πρέπει να φας γνήσια τρίγωνα Πανοράματος Φερε μας ερχομενη ντε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις