Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον πηγα χθες για πρωτη φορα στο tea room της Ladurée εδω στις βρυξελλες. Οι φωτογραφιες του χωρου ειναι απο το ιντερνετ

o.jpg

1174271.jpg

CeTXtT.jpg

Uudmw2.jpg

TtiXGR.jpg

uGl8eu.jpg

aLHOpb.jpg

gBpu9D.jpg

To  εχεις παει σε αλλο level  το θεμα γλυκο .

Με τα c.c ουτε Marcolini   δεν μπορουμε να παρουμε την Αφρικη μου μεσα .

• Like 3
  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οι βρυξελλες παντως δεν μπορεις να πει οτι ειναι ακυρο μερος.

Aυτό έλειπε να έλεγα τις Βρυξέλλες άκυρο μέρος :-)

Δημοσ.

Υποθέτω ότι ήταν γενικότερο σχόλιο για την πολιτική του franchise της Laduree. Καταλαβαίνω τι λέει και εν μέρει συμφωνώ. Βγαίνουν εκτός τόπου και χρόνου με αποτέλεσμα, αν έχεις πάει σε 10 μέρη κι έχεις το ίδιο μαγαζί ή έστω ένα παρόμοιο, να μην σου κάνει πια αίσθηση. 

φιξντ :P

ok και τα ποντικάκια not bad..

Ποια Χαρά;; 

Δημοσ.

Υποθέτω ότι ήταν γενικότερο σχόλιο για την πολιτική του franchise της Laduree. Καταλαβαίνω τι λέει και εν μέρει συμφωνώ. Βγαίνουν εκτός τόπου και χρόνου με αποτέλεσμα, αν έχεις πάει σε 10 μέρη κι έχεις το ίδιο μαγαζί ή έστω ένα παρόμοιο, να μην σου κάνει πια αίσθηση. 

Ποια Χαρά;; 

large_xara-6675.jpg

• Like 1
Δημοσ.

To  εχεις παει σε αλλο level  το θεμα γλυκο .

Με τα c.c ουτε Marcolini   δεν μπορουμε να παρουμε την Αφρικη μου μεσα .

γιατι τα marcolini τα εχεις για φτηνα;

btw τα marcolini χθες απ'εξω

14K7a1.jpg

• Like 6
Δημοσ.

Mόνο εγώ κοιτάζω πρώτα τη σακούλα (όταν υπάρχει); :unsure:  Μάλλον :lol:

Κι εγώ την είδα, αλλά δεν μου άρεσε καθόλου το κίτρινο/κόκκινο που είχε και δεν έδωσα σημασία. Επίσης και να έδινα, δεν θα αναγνώριζα το ζαχαροπλαστείο.  :P

• Like 1
Δημοσ.

γιατι τα marcolini τα εχεις για φτηνα;

btw τα marcolini χθες απ'εξω

14K7a1.jpg

Φθηνα δεν  μπορει να ειναι την ποιοτητα θα την πληρωσεις .

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον πηγα χθες για πρωτη φορα στο tea room της Ladurée εδω στις βρυξελλες. Οι φωτογραφιες του χωρου ειναι απο το ιντερνετ

πάτησα καταλάθος το antifitness αντί για το fitness και μου έσκασε στα μούτρα έτσι πλάφ το quote του fotis13

κομπλέ , τώρα ειμαι σα λυσσασμένος σκύλος

κάποιος να με θανατώσει

χαχχααχ

• Like 3
Δημοσ.

Χθες βράδυ πέρασα απ'το μαγαζί με τους λουκούμαδες που βρίσκεται στην Αγ. Ειρήνης, πιο πολύ μπήκα επειδή έβλεπα ουρές οπότε λέω του πούστη, καλό θα είναι για νά'χει τόσο κόσμο.

Και περιμέναμε και περιμέεεεναμε [τελικά την δική μας παραγγελία την έδωσαν κατά λάθος αλλού....], τελικά μας φέρνουν τους λουκουμάδες οι οποίοι ήταν κάτι πολύ μικρά μπαλάκια ρε σεις! Αν είναι δυνατόν! Ούτε αρκετό μέλι, σκέτη ξενέρα ήταν και κάπως σκληροί επίσης. Καμιά μας δεν έμεινε ικανοποιημένη.

Εγώ αυτόματα έκανα την σύγκριση με τους λουκουμάδες που απολαμβάνω εδώ και χρόνια στο 'Αιγαίον' στην Πανεπιστημίου, οπότε ήταν απλά η μέρα με τη νύχτα.

Πφφφφ να θες να γουρουνιάσεις με λουκουμάδες και να μην το απολαμβάνεις!! Δεν ξαναπατάω το πόδι μου σ'αυτό το λουκουμαδομάγαζο που μάλλον είναι απλά για να αρμέγει τουρίστες.

• Like 3
Δημοσ.

Χθες βράδυ πέρασα απ'το μαγαζί με τους λουκούμαδες που βρίσκεται στην Αγ. Ειρήνης, πιο πολύ μπήκα επειδή έβλεπα ουρές οπότε λέω του πούστη, καλό θα είναι για νά'χει τόσο κόσμο.

Και περιμέναμε και περιμέεεεναμε [τελικά την δική μας παραγγελία την έδωσαν κατά λάθος αλλού....], τελικά μας φέρνουν τους λουκουμάδες οι οποίοι ήταν κάτι πολύ μικρά μπαλάκια ρε σεις! Αν είναι δυνατόν! Ούτε αρκετό μέλι, σκέτη ξενέρα ήταν και κάπως σκληροί επίσης. Καμιά μας δεν έμεινε ικανοποιημένη.

Εγώ αυτόματα έκανα την σύγκριση με τους λουκουμάδες που απολαμβάνω εδώ και χρόνια στο 'Αιγαίον' στην Πανεπιστημίου, οπότε ήταν απλά η μέρα με τη νύχτα.

Πφφφφ να θες να γουρουνιάσεις με λουκουμάδες και να μην το απολαμβάνεις!! Δεν ξαναπατάω το πόδι μου σ'αυτό το λουκουμαδομάγαζο που μάλλον είναι απλά για να αρμέγει τουρίστες.

το αιγαιον το ξερω μεχρι κι εγω που ζω τοσα χρονια στο εξωτερικο. χαλαρα οι καλυτεροι λουκουμαδες που υπαρχουν.

Δημοσ.

Μετά τους λουκουμάδες γιαγιάς εννοείται ^_^ αχ γιαγιούλα μου να μπορούσες να μου τους φτιάχνεις κάθε μέρα!

• Like 1
Δημοσ.

Οι καλυτεροι λουκαμαδες που εχω βρει ειναι προς Βαρη, δεν θυμαμαι ομως τωρα το ονομα. Αυτο στην αγια Ειρηνης  για παγιδα δεν ειναι κακο, αλλα δεν αξιζει το ονομα του. Για χρηματα δεν θα το ελεγα και παραλογο.

Εκει κοντα παντως παιζουν απο τα καλυτερα σουβλακια στο γαλαξια, ο Κωστας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...