Anorymous Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Όπως λένε και οι του φίτνες είσαι στον όγκο Συνέχεια όμως!! τωρα βασικα ειμαι στην γράμμωση χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 τωρα βασικα ειμαι στην γράμμωση χαχαεδω και δυο σελιδες εχουμε να δουμε μαμ, αντε τι κανετε, πειναω B-) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αnorimous ειλικρινή απορία .. έχεις φάει ποτε στην ζωή σου ΕΝΑ ? ότι και αν ειναι αυτό ... ΕΝΑ όμως .. ! Μια φορά είχε φάει ένα γουρουνόπουλο. Μικρό. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Βομβα, είμαι fan σου ... στο γλυκό λίγο μου τα χάλασες, σε φάση να με αναγουλιάσεις ... όλα ανακατεμένα όλα πασαλειμμένα ... το ζελέ είναι ότι πρέπει για το πρωινό αερόβιο ! κοιτα για αυτα εδωσα 8 ευρω αλλα δεν εφαγα κατι αλλο σημερα μονο ενα καφε με κατι μπισκοτα , επισης δεν τρωω καθε μερα συνηθως 1 τρωω ντελιβερι 3 μαγειρευώ οποτε βγαινει περιπου 5 ευρω την ημερα γιατι με 8-9 ευρω μαγιρευω για 3 μερες περιπου. τι τρως συνήθως κ κοστίζει 8-9 euro για 3 μέρες(υποθέτοντας οτι τρως κανα 2 φορές τη μέρα)? εγώ σε όγκο για να πάω 90kg(1,70κάτι) που τρώω 4000 με 5000 θερμίδες θέλω τουλάχιστον 8-10 euro τη μέρα και τρώω φθηνές τροφές, καμία σχέση με υγιεινές και ακριβές βιολογικές πίπες. δεν λέω οτι λες ψέματα, αλλα μου κάνει εντύπωση , αν τελικά όντως στην Πάτρα έχουμε ακριβότερες τιμές σε αυτά (ακόμα κ με έρευνα αγοράς κ όχι παίρνω ότι βρίσκω μπροστά μου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Πίτσα μέχρι 3 κομμάτια μπορώ, δεν τό'χω παραπάνω, άσε και έχω φάει μπόλικη κοροϊδία γι'αυτό το θέμα :Ρ την μερίδα της μακαρονάδας την καταβροχθισα όλη πάντως. Η ντροπή επειδή έφαγα πολύ αργά και υποτίθεται δεν κάνει. εχω να παρω απο εκει 4 χρονια σχεδον εκτος που ηταν πανακριβα ηταν και πολυ μετρια σε ποιοτητα έχεις φάει ποτε στην ζωή σου ΕΝΑ ? ότι και αν ειναι αυτό ... ΕΝΑ όμως .. ! ναι ρε μια και δυο μια φορα ειχα φαει ενα αρνι και μια αλλη ενα γουρονοπουλο, το καλοκαιρι που και που τρωω και ενα οικογενιακο παγωτο χαχαχαχα Πανάκριβη την πίτσα 8 κομματιών που έκανε 5.5€ δεν τη λες πάντως. Και οι άλλες πιτσαρίες που βλέπω τώρα καταλόγους παίζουν στην ίδια και υψηλότερη τιμή. Επίσης σαν ποιότητα εμένα μ'αρέσει επειδή δεν κάνουν την πίτσα μες στο λάδι. Είναι στεγνή από κάτω.Τώρα όσον αφορά την Amatriciana, ήταν μέτρια και με λάθος υλικά και την έφαγα απλά επειδή πεινουσα πολύ. Άλλη φορά όμως δεν την ξαναεπιλεγω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Όπως λένε και οι του φίτνες είσαι στον όγκο Συνέχεια όμως!! Για σωστή amatriciana τα 5 P .. τα 5 τιμημένα P να θυμάστε οι ιταλομαθείς! Pasta,Pancetta,Pomodoro,Peperoncino,Pecorino. Δηλαδή: ζυμαρικό, πανσέτα, ντομάτα, πιπεριά, πεκορίνο. And last but not least κρασί. l337 ιταλόφιλος και συ ή πέσαμε στο ίδιο άρθρο? :ρ Λάτρης της ιταλικής κουζίνας! (ιταλόφιλος δεν θα το έλεγα ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 τι τρως συνήθως κ κοστίζει 8-9 euro για 3 μέρες μια τρωω αλλα σχετικα μεγαλη παιζει και πολυ ψωμι για να χορτασω , κοιτα πχ αν κανεις μακαρονια με κιμα τρως ανετα 2 με 3 μερες, η ρυζι με μπριζολες ψηνεις 4-5 μπριζολες με 500 γραμμαρια ρυζι και εισαι κομπλε, πατατες φουρνου με κοτοπουλο, σαντουιτς με μια φραντζολα ψωμι ντοματα μαγιονεζα ζαμπαν τυρι κλπ κλπ. Σημερα και αυριο θα κανω τονοσαλατα πχ να φαω ενα πακετο πενες 2 τονους και 2 πιπεριες και μαγιονεζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Και οι δύο ήταν υπέροχες! [ATTACH]1645431[/ATTACH] 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Υπάρχουν ακόμα ποντικάκια;;;; :confused: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 All time classic τα ποντικάκια. Στα fancy ζαχαροπλαστεία δεν τα βρίσκεις συνήθως, αλλά οι υπόλοιποι τα φτιάχνουν σταθερά. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 All time classic η Χαρά. φιξντ ok και τα ποντικάκια not bad.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 για πειτε κανενα καλο θερμόμετρο σοκολάτας και θα ανεβεί εικόνα κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 λοιπον πηγα χθες για πρωτη φορα στο tea room της Ladurée εδω στις βρυξελλες. Οι φωτογραφιες του χωρου ειναι απο το ιντερνετ 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Το θέμα με την Laduree είναι ότι πλέον πρόκειται για global franchise, πας σε μέρη άκυρα με την παράδοση του μακαρόν, από το Δουβλίνο στις Φιλιππίνες και το Μαρόκο και βρίσκεις καταστήματα τα οπόια είναι σχεδόν αντίγραφα. ΟΚ καλή η φιοριτούρα, το wow factor και η πανάκριβη τιμή αλλά κάπου χάνεται η αυθεντικότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2016 οι βρυξελλες παντως δεν μπορεις να πει οτι ειναι ακυρο μερος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις