Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βομβα, είμαι fan σου ... στο γλυκό λίγο μου τα χάλασες, σε φάση να με αναγουλιάσεις ... όλα ανακατεμένα όλα πασαλειμμένα ... 

το ζελέ είναι ότι πρέπει για το πρωινό αερόβιο ! 

:(

whipped cream with biscuits ειναι πανω δεξια.....

και το jelly ειναι  strawberry-lemon.....  :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εσυ αγορι μου θες ανετα 300-400€ το μηνα delivery

κοιτα για αυτα εδωσα 8 ευρω αλλα δεν εφαγα κατι αλλο σημερα μονο ενα καφε με κατι μπισκοτα , επισης δεν τρωω καθε μερα συνηθως 1 τρωω ντελιβερι 3 μαγειρευώ οποτε βγαινει περιπου 5 ευρω την ημερα γιατι με 8-9 ευρω μαγιρευω για 3 μερες περιπου.

Μήπως μας κοροιδεύει κ είναι Έλληνας φοιτητής? :P

μακαρι να μουν φοιτητης ειχαμε καλο φαι στην λεσχη και τσαμπε ειχα μαθει και τον μαγειρα και μου εβαζε και δευτερη μεριδα βαρβατη αρχοντας  :-D

• Like 1

Βραδιάτικα τσάκισα σπαγγέτι αματριτσιάνα και μερικά κομμάτια πίτσα, όλα απ'την λ'αρτιτζιάνο.

Ντροπή μου.

• Like 3

Πίτσα μέχρι 3 κομμάτια μπορώ, δεν τό'χω παραπάνω, άσε και έχω φάει μπόλικη κοροϊδία γι'αυτό το θέμα :Ρ την μερίδα της μακαρονάδας την καταβροχθισα όλη πάντως.

Η ντροπή επειδή έφαγα πολύ αργά και υποτίθεται δεν κάνει.

• Like 1

Βασικά ντροπή σου που δεν ανέβασες φωτο να φάμε με τα μάτια και εμείς οι λιτοδίαιτοι

κανονικά πρέπει να ανεβάζω τα ασπραδακια μου τώρα να σε ξενερώσω τελείως αλλά οκ στην χαρίζω  :-D

----

Αnorimous ειλικρινή απορία ..

έχεις φάει ποτε στην ζωή σου ΕΝΑ ? ότι και αν ειναι αυτό ... ΕΝΑ όμως .. !

• Like 3

Αnorimous ειλικρινή απορία ..

Εγώ πάντως, μια περίοδο προ εικοσαετίας που είχα φτάσει 140 κιλά (Ω, ΝΑΙ!!!) , μόνο ένα ταψί μουσακά κατάφερνα. Μετά σήκωνα τα χέρια ψηλά...

• Like 7

Βραδιάτικα τσάκισα σπαγγέτι αματριτσιάνα και μερικά κομμάτια πίτσα, όλα απ'την λ'αρτιτζιάνο.

Ντροπή μου.

Εχμ δεν είναι ακριβώς amatriciana (της l' artigiano) αλλά σημασία έχει να το ευχαριστήθηκες.

Η amatriciana φτιάχνεται με ριγκατόνι, καπνιστή πανσέτα (οι πιο "ψαγμένοι" βάζουν guanciale), ντομάτα πομοντόρο, πιπεριά κόκκινη καυτερή, σκόρδο, κρασί και πεκορίνο :)

• Like 1

Πίτσα μέχρι 3 κομμάτια μπορώ, δεν τό'χω παραπάνω, άσε και έχω φάει μπόλικη κοροϊδία γι'αυτό το θέμα :Ρ την μερίδα της μακαρονάδας την καταβροχθισα όλη πάντως.

Η ντροπή επειδή έφαγα πολύ αργά και υποτίθεται δεν κάνει.

εχω να παρω απο εκει 4 χρονια σχεδον εκτος που ηταν πανακριβα ηταν και πολυ μετρια σε ποιοτητα

ναι ρε μια και δυο μια φορα ειχα φαει ενα αρνι και μια αλλη ενα γουρονοπουλο, το καλοκαιρι που και που τρωω και ενα οικογενιακο παγωτο χαχαχαχα

• Like 3

Όπως λένε και οι του φίτνες είσαι στον όγκο ;) Συνέχεια όμως!!

Για σωστή amatriciana τα 5 P .. τα 5 τιμημένα P να θυμάστε οι ιταλομαθείς! Pasta,Pancetta,Pomodoro,Peperoncino,Pecorino. Δηλαδή: ζυμαρικό, πανσέτα, ντομάτα, πιπεριά, πεκορίνο. And last but not least κρασί.

l337 ιταλόφιλος και συ ή πέσαμε στο ίδιο άρθρο? :ρ

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...