Unabomber Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Βομβα, είμαι fan σου ... στο γλυκό λίγο μου τα χάλασες, σε φάση να με αναγουλιάσεις ... όλα ανακατεμένα όλα πασαλειμμένα ... το ζελέ είναι ότι πρέπει για το πρωινό αερόβιο ! whipped cream with biscuits ειναι πανω δεξια..... και το jelly ειναι strawberry-lemon..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Σαντουιτς με σνιτσελ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παγωτό Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 εσυ αγορι μου θες ανετα 300-400€ το μηνα delivery 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μήπως μας κοροιδεύει κ είναι Έλληνας φοιτητής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 εσυ αγορι μου θες ανετα 300-400€ το μηνα delivery κοιτα για αυτα εδωσα 8 ευρω αλλα δεν εφαγα κατι αλλο σημερα μονο ενα καφε με κατι μπισκοτα , επισης δεν τρωω καθε μερα συνηθως 1 τρωω ντελιβερι 3 μαγειρευώ οποτε βγαινει περιπου 5 ευρω την ημερα γιατι με 8-9 ευρω μαγιρευω για 3 μερες περιπου. Μήπως μας κοροιδεύει κ είναι Έλληνας φοιτητής? μακαρι να μουν φοιτητης ειχαμε καλο φαι στην λεσχη και τσαμπε ειχα μαθει και τον μαγειρα και μου εβαζε και δευτερη μεριδα βαρβατη αρχοντας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Βραδιάτικα τσάκισα σπαγγέτι αματριτσιάνα και μερικά κομμάτια πίτσα, όλα απ'την λ'αρτιτζιάνο. Ντροπή μου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ντροπή σου που έφαγες μόνο μερικά κομμάτια ή επειδή ήταν από ένα μαγαζί μόνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Πίτσα μέχρι 3 κομμάτια μπορώ, δεν τό'χω παραπάνω, άσε και έχω φάει μπόλικη κοροϊδία γι'αυτό το θέμα :Ρ την μερίδα της μακαρονάδας την καταβροχθισα όλη πάντως. Η ντροπή επειδή έφαγα πολύ αργά και υποτίθεται δεν κάνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Σημερα ειχα το cheat meal μου και που το εφαγα?ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Βασικά ντροπή σου που δεν ανέβασες φωτο να φάμε με τα μάτια και εμείς οι λιτοδίαιτοι κανονικά πρέπει να ανεβάζω τα ασπραδακια μου τώρα να σε ξενερώσω τελείως αλλά οκ στην χαρίζω ---- Αnorimous ειλικρινή απορία .. έχεις φάει ποτε στην ζωή σου ΕΝΑ ? ότι και αν ειναι αυτό ... ΕΝΑ όμως .. ! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Αnorimous ειλικρινή απορία .. έχεις φάει ποτε στην ζωή σου ΕΝΑ ? ότι και αν ειναι αυτό ... ΕΝΑ όμως .. ! Εγώ πάντως, μια περίοδο προ εικοσαετίας που είχα φτάσει 140 κιλά (Ω, ΝΑΙ!!!) , μόνο ένα ταψί μουσακά κατάφερνα. Μετά σήκωνα τα χέρια ψηλά... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μάους απ'την πείνα μου ούτε που πέρασε απ'το μυαλό να βγάλω φωτο :Ρ ααααλλη φορά λοιπόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Βραδιάτικα τσάκισα σπαγγέτι αματριτσιάνα και μερικά κομμάτια πίτσα, όλα απ'την λ'αρτιτζιάνο. Ντροπή μου. Εχμ δεν είναι ακριβώς amatriciana (της l' artigiano) αλλά σημασία έχει να το ευχαριστήθηκες. Η amatriciana φτιάχνεται με ριγκατόνι, καπνιστή πανσέτα (οι πιο "ψαγμένοι" βάζουν guanciale), ντομάτα πομοντόρο, πιπεριά κόκκινη καυτερή, σκόρδο, κρασί και πεκορίνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Πίτσα μέχρι 3 κομμάτια μπορώ, δεν τό'χω παραπάνω, άσε και έχω φάει μπόλικη κοροϊδία γι'αυτό το θέμα :Ρ την μερίδα της μακαρονάδας την καταβροχθισα όλη πάντως. Η ντροπή επειδή έφαγα πολύ αργά και υποτίθεται δεν κάνει. εχω να παρω απο εκει 4 χρονια σχεδον εκτος που ηταν πανακριβα ηταν και πολυ μετρια σε ποιοτητα έχεις φάει ποτε στην ζωή σου ΕΝΑ ? ότι και αν ειναι αυτό ... ΕΝΑ όμως .. ! ναι ρε μια και δυο μια φορα ειχα φαει ενα αρνι και μια αλλη ενα γουρονοπουλο, το καλοκαιρι που και που τρωω και ενα οικογενιακο παγωτο χαχαχαχα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Όπως λένε και οι του φίτνες είσαι στον όγκο Συνέχεια όμως!! Για σωστή amatriciana τα 5 P .. τα 5 τιμημένα P να θυμάστε οι ιταλομαθείς! Pasta,Pancetta,Pomodoro,Peperoncino,Pecorino. Δηλαδή: ζυμαρικό, πανσέτα, ντομάτα, πιπεριά, πεκορίνο. And last but not least κρασί. l337 ιταλόφιλος και συ ή πέσαμε στο ίδιο άρθρο? :ρ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις