Moderators stormrain Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Λεπον σημερα ειχα με κατι φιλους International Cuisine Day, που πρακτικα σημαινει πως ο καθενας επιλεγει ενα οποιοδηποτε φαγητο μιας οποιαδηποτε χωρας και το φτιαχνει. Εχουμε λοιπον απο κατω προς τα πανω Ενα αφρικανικο, Bobotie που δε θυμαμαι το ονομα του με κιμα, μηλο, κανελα κλπ το οποιο ειχε πολυ ισορροπημενη γευση. Ενα Κορεατικο, Bulgogi με κρεας και ρυζι, επισης δε θυμαμαι το ονομα. Τζαμπαλαγια απο Νεα Ορλεανη το οποιο τα εσπασε, πολυ πικαντικο με λουκανικα, κοτοπουλο και γαριδες. Γεωργιανο το οποιο ειναι βραστα πιτακια με κιμα (ο Deesnider ισως μας διαφωτισει για το ονομα), Khinkali λεγονται. Scotch eggs το οποιο το εφτιαξα εγω, ειναι deep fried αυγα ημιμελατα τυλιγμενα με το εσωτερικο του λουκανικου. Στο μπλε μπωλ ειναι Γαλλικο, μοσχαρι Βουργουνδιας το οποιο ειναι σαν στιφαδο χωρις καθολου νερο αλλα με πολυ κοκκινο κρασι, Στα δεξια του Ινδικο korma garlic naan, σκορδοπιτακια και αριστερα κοτοπουλο korma με ρυζι μπασματι. 8000 θερμιδες συνολικα, αλλα fuck it, totally worth it 23
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 3 μέρες τιμητική για το περιεχόμενο, 5Φ επειδή είναι 90 μοίρες γυρισμένη η photo... 7
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 3 μέρες τιμητική για το περιεχόμενο, 5Φ επειδή είναι 90 μοίρες γυρισμένη η photo... Καπου κολλησε το φορουμ, κανονικα την ανεβασα γμτ. Btw αν κανεις θελει να φτιαξει τα scotch eggs, που πραγματικα τα σπανε, ειδικα ζεστα, η συνταγη που ακολουθησα ειναι στο παρακατω βιντεο. Απλα ειναι κανα δυο σημεια μπελαλιδικα, το καθαρισμα των αυγων (οκ εγω εφτιαξα 12 και ζοριστηκα αρκετα) γιατι μεσα ειναι ημιμελατα, οποτε ειναι δυσκολο να τα καθαρισεις χωρις να ανοιξουν και το τυλιγμα τους με το λουκανικο για τον ιδιο λογο αφου αν τα πιεσεις ιδιαιτερα μπορει να σπασουν. Κατατα ειναι deep fried οποτε τη γευση δεν τη σχολιαζω, τα παντα ειναι πεντανοστιμα οταν ειναι deep fried 2
kaliakman Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Χθές βράδυ: Αποφασίζουμε να πάμε στο περιβόητο ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ.Φτάνουμε κατά τις 11,βλέπουμε (πολύ) κόσμο απ' έξω την ψιλομυριζόμαστε την δουλεία. Τελοσπάντων ρωτάμε την σερβίτορα και μας λέει: Περιμένουν 14 παρέες και κλείνουμε στη 1. Φύγαμε και καταλήξαμε στο ABACUS στην Δάφνη και σε αυτά: Υ.Γ. Άλλη φορά θα πάμε στις 8 μπας και φάμε στις 11.Απλά ελπίζω να μας ανταμείψει. 14
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Φύγαμε και καταλήξαμε στο ABACUS στην Δάφνη και σε αυτά: Τώρα εξηγείται από πού βγαίνει η φράση έφαγα τον άμπακο 7
Toxo <3 lover Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δεν θα καθόμουν να περιμένω τόση ώρα για να φάω ένα burger. Με το ζόρι θα έτρωγα το μισό anyway. Περιμένουν 14 παρέες και κλείνουμε στη 1. Μπράβο σου!
zio10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Λεπον σημερα ειχα με κατι φιλους International Cuisine Day, που πρακτικα σημαινει πως ο καθενας επιλεγει ενα οποιοδηποτε φαγητο μιας οποιαδηποτε χωρας και το φτιαχνει. Εχουμε λοιπον απο κατω προς τα πανω Ενα αφρικανικο, Bobotie που δε θυμαμαι το ονομα του με κιμα, μηλο, κανελα κλπ το οποιο ειχε πολυ ισορροπημενη γευση. Ενα Κορεατικο, Bulgogi με κρεας και ρυζι, επισης δε θυμαμαι το ονομα. Τζαμπαλαγια απο Νεα Ορλεανη το οποιο τα εσπασε, πολυ πικαντικο με λουκανικα, κοτοπουλο και γαριδες. Γεωργιανο το οποιο ειναι βραστα πιτακια με κιμα (ο Deesnider ισως μας διαφωτισει για το ονομα), Khinkali λεγονται. Scotch eggs το οποιο το εφτιαξα εγω, ειναι deep fried αυγα ημιμελατα τυλιγμενα με το εσωτερικο του λουκανικου. Στο μπλε μπωλ ειναι Γαλλικο, μοσχαρι Βουργουνδιας το οποιο ειναι σαν στιφαδο χωρις καθολου νερο αλλα με πολυ κοκκινο κρασι, Στα δεξια του Ινδικο korma garlic naan, σκορδοπιτακια και αριστερα κοτοπουλο korma με ρυζι μπασματι. 8000 θερμιδες συνολικα, αλλα fuck it, totally worth it Καλά τα πας με τα ονόματα! 4
Demetra_ Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 κανείς δεν σαβουροέφαγε σήμερα; και γω πως θα κοιμηθώ χωρίς να κάνω οφθαλμόλουτρομαμ; δεν σας αναγνωρίζω .... @Στορμ......ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ πρώτον γιατί δεν με κάλεσες και δεύτερον γιατί δεν έχει εκπροσώπηση η ιταλική μου πατρίδα... αν με είχες καλέσει, θα έτρωγες focaccia από τα χεράκια μου 1
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 ... @Στορμ......ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ πρώτον γιατί δεν με κάλεσες και δεύτερον γιατί δεν έχει εκπροσώπηση η ιταλική μου πατρίδα... αν με είχες καλέσει, θα έτρωγες focaccia από τα χεράκια μου Της ειχα αφιερωσει πιατο περυσι, risotto al nero di seppia, υπερβολη και φετος. Εμ κουκλα τι να σε κανω, μενεις μακρια, οταν ερθεις θα σου φτιαξω (κι ας ειναι μπελας) αρκει να κρατας focaccia. 1
Demetra_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 ΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΜΟΥ, συσπειρωθείτε.....είναι γεγονός ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ 44 λεπτά · Θεσσαλονίκη πολυαγαπημένη, σου ερχόμαστε...!!! 1
Unabomber Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 BagelBurger by McDonalds.... Τα burger patties κρυβονται πισω απο το lettuce Dessert area..... ε, και λιγο απο ολα.... 7
Demetra_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Βομβα, είμαι fan σου ... στο γλυκό λίγο μου τα χάλασες, σε φάση να με αναγουλιάσεις ... όλα ανακατεμένα όλα πασαλειμμένα ... το ζελέ είναι ότι πρέπει για το πρωινό αερόβιο ! 2
nickarmy Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 για πειτε κανενα καλο θερμόμετρο σοκολάτας και θα ανεβεί εικόνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις