Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread


*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Moderators

 

20160515_144012.jpg

 

 

Λεπον σημερα ειχα με κατι φιλους International Cuisine Day, που πρακτικα σημαινει πως ο καθενας επιλεγει ενα οποιοδηποτε φαγητο μιας οποιαδηποτε χωρας και το φτιαχνει. 

Εχουμε λοιπον απο κατω προς τα πανω

Ενα αφρικανικο, Bobotie που δε θυμαμαι το ονομα του με κιμα, μηλο, κανελα κλπ το οποιο ειχε πολυ ισορροπημενη γευση.

Ενα Κορεατικο, Bulgogi με κρεας και ρυζι, επισης δε θυμαμαι το ονομα.

Τζαμπαλαγια απο Νεα Ορλεανη το οποιο τα εσπασε, πολυ πικαντικο με λουκανικα, κοτοπουλο και γαριδες.

Γεωργιανο το οποιο ειναι βραστα πιτακια με κιμα  (ο Deesnider ισως μας διαφωτισει για το ονομα), Khinkali λεγονται.

Scotch eggs το οποιο το εφτιαξα εγω, ειναι deep fried αυγα ημιμελατα τυλιγμενα με το εσωτερικο του λουκανικου.

Στο μπλε μπωλ ειναι Γαλλικο, μοσχαρι Βουργουνδιας το οποιο ειναι σαν στιφαδο χωρις καθολου νερο αλλα με πολυ κοκκινο κρασι,

Στα δεξια του Ινδικο korma garlic naan, σκορδοπιτακια και αριστερα κοτοπουλο korma με ρυζι μπασματι.

 

8000 θερμιδες συνολικα, αλλα fuck it, totally worth it :lol:

  • Like 23
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • Moderators

3 μέρες τιμητική για το περιεχόμενο, 5Φ επειδή είναι 90 μοίρες γυρισμένη η photo...

Καπου κολλησε το φορουμ, κανονικα την ανεβασα γμτ. :P

 

Btw αν κανεις θελει να φτιαξει τα scotch eggs, που πραγματικα τα σπανε, ειδικα ζεστα, η συνταγη που ακολουθησα ειναι στο παρακατω βιντεο. Απλα ειναι κανα δυο σημεια μπελαλιδικα, το καθαρισμα των αυγων (οκ εγω εφτιαξα 12 και ζοριστηκα αρκετα) γιατι μεσα ειναι ημιμελατα, οποτε ειναι δυσκολο να τα καθαρισεις χωρις να ανοιξουν και το τυλιγμα τους με το λουκανικο για τον ιδιο λογο αφου αν τα πιεσεις ιδιαιτερα μπορει να σπασουν. Κατατα ειναι deep fried οποτε τη γευση δεν τη σχολιαζω, τα παντα ειναι πεντανοστιμα οταν ειναι deep fried :lol:

 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χθές βράδυ:

 

 

Αποφασίζουμε να πάμε στο περιβόητο ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ.Φτάνουμε κατά τις 11,βλέπουμε (πολύ) κόσμο απ' έξω την ψιλομυριζόμαστε την δουλεία. Τελοσπάντων ρωτάμε την σερβίτορα και μας λέει: Περιμένουν 14 παρέες και κλείνουμε στη 1. :-( :shifty:

Φύγαμε και καταλήξαμε στο ABACUS στην Δάφνη και σε αυτά:

 

post-241648-0-09580500-1463355430_thumb.jpg

 

 

 

Υ.Γ. Άλλη φορά θα πάμε στις 8 μπας και φάμε στις 11.Απλά ελπίζω να μας ανταμείψει.

  • Like 14
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν θα καθόμουν να περιμένω τόση ώρα για να φάω ένα burger.  :mellow: Με το ζόρι θα έτρωγα το μισό anyway. 

 

Περιμένουν 14 παρέες και κλείνουμε στη 1. :-( :shifty:

 

Μπράβο σου! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

20160515_144012.jpg

 

 

Λεπον σημερα ειχα με κατι φιλους International Cuisine Day, που πρακτικα σημαινει πως ο καθενας επιλεγει ενα οποιοδηποτε φαγητο μιας οποιαδηποτε χωρας και το φτιαχνει. 

Εχουμε λοιπον απο κατω προς τα πανω

Ενα αφρικανικο, Bobotie που δε θυμαμαι το ονομα του με κιμα, μηλο, κανελα κλπ το οποιο ειχε πολυ ισορροπημενη γευση.

Ενα Κορεατικο, Bulgogi με κρεας και ρυζι, επισης δε θυμαμαι το ονομα.

Τζαμπαλαγια απο Νεα Ορλεανη το οποιο τα εσπασε, πολυ πικαντικο με λουκανικα, κοτοπουλο και γαριδες.

Γεωργιανο το οποιο ειναι βραστα πιτακια με κιμα  (ο Deesnider ισως μας διαφωτισει για το ονομα), Khinkali λεγονται.

Scotch eggs το οποιο το εφτιαξα εγω, ειναι deep fried αυγα ημιμελατα τυλιγμενα με το εσωτερικο του λουκανικου.

Στο μπλε μπωλ ειναι Γαλλικο, μοσχαρι Βουργουνδιας το οποιο ειναι σαν στιφαδο χωρις καθολου νερο αλλα με πολυ κοκκινο κρασι,

Στα δεξια του Ινδικο korma garlic naan, σκορδοπιτακια και αριστερα κοτοπουλο korma με ρυζι μπασματι.

 

8000 θερμιδες συνολικα, αλλα fuck it, totally worth it :lol:

Καλά τα πας με τα ονόματα! :P

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κανείς δεν σαβουροέφαγε σήμερα; και γω πως θα κοιμηθώ χωρίς να κάνω οφθαλμόλουτρομαμ; 
δεν σας αναγνωρίζω ....


@Στορμ......ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ πρώτον γιατί δεν με κάλεσες και δεύτερον γιατί δεν έχει εκπροσώπηση η ιταλική μου πατρίδα... 
αν με είχες καλέσει, θα έτρωγες focaccia από τα χεράκια μου 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderators

...

@Στορμ......ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ πρώτον γιατί δεν με κάλεσες και δεύτερον γιατί δεν έχει εκπροσώπηση η ιταλική μου πατρίδα... 

αν με είχες καλέσει, θα έτρωγες focaccia από τα χεράκια μου 

Της ειχα αφιερωσει πιατο περυσι, risotto al nero di seppia, υπερβολη και φετος.

 

Εμ κουκλα τι να σε κανω, μενεις μακρια, οταν ερθεις θα σου φτιαξω (κι ας ειναι μπελας) αρκει να κρατας focaccia. ;)

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βομβα, είμαι fan σου ... στο γλυκό λίγο μου τα χάλασες, σε φάση να με αναγουλιάσεις ... όλα ανακατεμένα όλα πασαλειμμένα ... 
το ζελέ είναι ότι πρέπει για το πρωινό αερόβιο ! 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...