dimitra_m3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 βγάλε και το φραπόγαλο να τρελαθούμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 γκουρμε, αλητεία άνοιξε photoshop, βγάλε τo κάτουρο και θα συμφωνήσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 θέλω να το δοκιμάσω https://www.facebook.com/uweschueder/videos/908291182545298/?fref=nf 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 καλημέρα τύποι. gourmet αλητεία και δεν συμαζευόμαστε. στη σαλονικη ειναι κλασσικό να πετάμε καμια αλοιφή πάνω απο μπουγάτσες πίτσες και τα ρέστα. η ουγγαρέζα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι διασιρμός και δεν ειναι για ευαίσθητα στομάχια. και εχω οταν ημουν φοιτητης καβαλα ετρωγα μπιφτεκοπιτα με ουγκαρεζα και ζαμπονοτυροπυτα με τυροκαυτερη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donalhioy Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Εεε;;; Για κάτσε λίγο, για πες μας πόσα εκατοστά το θες το σουβλάκι σου δηλαδή για να καταλάβουμε. πως ειναι αυτα απο αθηνα? τουλαχιστον τα διπλασια σε ποσοτητα.. με την πρωτη ευκαιρια ανεβαζω φωτο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Λευκη σοκολατα μεσα Κρουασάν με λευκή σοκολάτα και σιρόπι ή γλυκό βύσσινο μέσα...το καλύτερο κρουασάν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Γουρουνιές με αλκοόλ επιτρέπονται εδώ? Λοιπόν, ανοιγετε το σέικερ και πετάτε μέσα τα εξής: Ντραμπιούι (ας πούμε για αρχή το 1/3 ενός ποτηριού για ουίσκυ) Χυμό από ένα λάιμ 1 "ποδαράκι" φρέσκο τζίντζερ τριμμένο στη χοντρή πλευρά του τρίφτη 5-6 φύλλα δυόσμου 3-4 παγάκια Τα κοπανάτε όλα μαζί για ένα λεπτάκι και σουρώνετε στο ποτήρι. Αν είστε γκουρμεδιάρηδες (καλή ώρα) ρίχνετε απο πάνω σποράκια απο κόκκινο πιπέρι που όταν το σπάτε στα δόντια μαζί με το ποτό είναι κα*λα! Αυτό που βλέπετε στη μέση είναι ένα μεγάλο παγάκι μπάλα που πιάνει όλο το ποτήρι (υπάρχουν ειδικές θήκες για αυτά και είναι super γιατί λιώνουν πολύ αργά και δεν νερώνουν το ποτό) PS: Αν δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο προλαβαίνω απο τώρα και το βαφτίζω: toubilltoudanou (μία λέξη) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) χθες είχε γιορτή μια φίλη και πήγα για βρωμιά πήρα δυο πυτόγυρα τούμπανα , οι άλλοι απο ένα και όταν έφαγαν είχαν σκάσει (???)tbh ήθελα κανα δυο ακόμα αλλα είπα μη το γαμήσω γιατι ηταν βράδυ, πολύ γύρος ε , μιλάμε δε το λυπάται μετά έφαγα δύο κομμάτια καρυδόπιτα με τρεις μπάλες παγωτό αλλα ένιωθα ένα κενό κ έτσι έφαγα άλλο ένα κομμάτι γλυκό με δυο μπάλες ακόμα. ε οπότε θα ξαναφάω σαβούρα σε κανα 2 εβδομάδες++++++θα μου πείτε weak αλλα αυτό το θέμα έπρεπε να είναι ανοιχτό το χειμώνα που έτρωγα σε δύο μέρες ένα ταψί γαλακτομπούρεκο μόνος μου είχα πάρει 10 κιλάκια το χειμώνα :3 Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2015 από nicoc89 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 εχω καλό πράμα να ανεβάσω αλλα αύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 εχω καλό πράμα να ανεβάσω αλλα αύριοΓιατι φοβασαι να μη στο φαμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Early evening mam!!!! κατι ελαφρυ γιατι το βραδακι θα βγουμε κιολας…... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 αναμένουμε φώτο απτό Σουβλάκι του Λευτέρη όταν με το καλό ανοίξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Early evening mam!!!! κατι ελαφρυ γιατι το βραδακι θα βγουμε κιολας…... μουσταρδα δεν βλεπω και ανησυχω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 μουσταρδα δεν βλεπω και ανησυχω. Στο αριστερο και στο πανω εβαλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις