Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

Γιατί να έχει 359 σελίδες αυτό το θέμα????

Γιατι εχει εμας να καταβροχθιζουμε τον αγλεορα και να ποσταρουμε τα διαπιστευτηρια. :P

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ωραίος θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά γιατι αν δεν είναι κριτσανιστό τέρμα το ζυμάρι ξενερώνω :o

Το καλύτερο μυστικό για τραγανό, κριτσανιστό ζυμάρι είναι να μιμηθείς την τέχνη του ξυλόφουρνου. Κι αν δεν έχεις πέτρα ψησίματος, που ας το παραδεχτούμε, ελάχιστοι έχουν μία στα σπίτια τους, απλώς άσε το ταψί της πίτσας να ζεσταθεί όσο προθερμαίνεται ο φούρνος.

Απλώνεις το ζυμάρι της πίτσας σε λαδόκολλα στο μέγεθος του ταψιού που πρόκειται να ψηθεί και το μεταφέρεις με μια γρήγορη κίνηση για να μην έχεις ατυχήματα. Μπακαλίστικη λύση που έπιασε με τεράστια επιτυχία και έκανε πολλές πληγές στον ουρανίσκο μου.  :D

Χρόνια πολλά.  ^_^ Τούρτα παγωτό φουντούκι. 

post-258415-0-83413600-1463176638_thumb.jpg

ΥΓ: Και μια είδηση που ταιριάζει γάντι στο anti-fitness: Πιτσαδόρος ανησυχεί για τον πελάτη του που έχει να παραγγείλει 11 ημέρες και σώζει τη ζωή του.

• Like 15

για τραγανό ζυμάρι στην pizza ή θα έχεις το ταψί μέσα μόνο του καθώς προθερμαίνεται ο φούρνος ή θα ψήσεις την pizza με κάτω αντίσταση και το ταψί θα το βάλεις τέρμα κάτω να ακουμπάει τον φούρνο. 

• Like 3

Οταν πειναω μπαινω σε αυτο το θρεντ και αρρωσταινω...

εγω φορτωνω και λεω α ετσι τωρα θα σας δειξω χαχαχα 

και μιας και το αναφεραμε, πεννες αλα κρεμ πριν λιγο της εκανα.

OEOSTM8.jpg

• Like 5

Θα βαλω και εγω φωτο κοτοπουλο φιλετο κομμενο σε κομματια μικρα,κρασατο και ΓΑΜΑΤΟ με πουρε ή με ρυζι..θα πεθανετε ρε!!Εγω αυτο αν το πουλαγα θα ημουν πλουσια!

Α λα κρεμ κοτοπουλακι σβησμενο με κρασι παλι εχεις δοκιμασει?

• Like 1

Θα βαλω και εγω φωτο κοτοπουλο φιλετο κομμενο σε κομματια μικρα,κρασατο και ΓΑΜΑΤΟ με πουρε ή με ρυζι..θα πεθανετε ρε!!Εγω αυτο αν το πουλαγα θα ημουν πλουσια!

Α λα κρεμ κοτοπουλακι σβησμενο με κρασι παλι εχεις δοκιμασει?

αγαπαω κοτοπουλο αλα κρεμ με μανιταρια, παει τελια με ριζοτο

αγαπαω κοτοπουλο αλα κρεμ με μανιταρια, παει τελια με ριζοτο

Αμα το σβηνεις με κρασι γινεται τελειο!!Και 2 σκελιδες σκορδο στο τσιγαρισμα...

• Like 2

Αμα το σβηνεις με κρασι γινεται τελειο!!Και 2 σκελιδες σκορδο στο τσιγαρισμα...

Αν δεν το εχεις δοκιμασει και σου αρεσει,χρησιμοποιησε καποια στιγμη ενα καλο κονιακ!  :wub:

• Like 2

Αν δεν το εχεις δοκιμασει και σου αρεσει,χρησιμοποιησε καποια στιγμη ενα καλο κονιακ!  :wub:

χμ....φανταζομαι παιρνει μια πιο βαρια γευση!Θα το δοκιμασω...ποσο βαζεις?Γιατι εγω με κρασι το σβηνω με ενα νεροποτηρο!Ενα δαχτυλακι φανταζομαι με κονιακ ε?

χμ....φανταζομαι παιρνει μια πιο βαρια γευση!Θα το δοκιμασω...ποσο βαζεις?Γιατι εγω με κρασι το σβηνω με ενα νεροποτηρο!Ενα δαχτυλακι φανταζομαι με κονιακ ε?

Καθολου βαρυ. Εχει πιο πλουσιο αρωμα.Για 3-4 μεριδες φαγητου, γεμιζω ενα νεροποτηρο...το μισο το πινω και το αλλο το ριχνω στο κοτοπουλο!  :P  

• Like 3

Καθολου βαρυ. Εχει πιο πλουσιο αρωμα.Για 3-4 μεριδες φαγητου, γεμιζω ενα νεροποτηρο...το μισο το πινω και το αλλο το ριχνω στο κοτοπουλο!  :P  

αχαχαχαχα!!Εισαι ωραια!

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...