gon1332 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Ο καλός ο μύλος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makeran Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Γιατί να έχει 359 σελίδες αυτό το θέμα???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Moderators Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Γιατί να έχει 359 σελίδες αυτό το θέμα???? Γιατι εχει εμας να καταβροχθιζουμε τον αγλεορα και να ποσταρουμε τα διαπιστευτηρια. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 ωραίος θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά γιατι αν δεν είναι κριτσανιστό τέρμα το ζυμάρι ξενερώνω Το καλύτερο μυστικό για τραγανό, κριτσανιστό ζυμάρι είναι να μιμηθείς την τέχνη του ξυλόφουρνου. Κι αν δεν έχεις πέτρα ψησίματος, που ας το παραδεχτούμε, ελάχιστοι έχουν μία στα σπίτια τους, απλώς άσε το ταψί της πίτσας να ζεσταθεί όσο προθερμαίνεται ο φούρνος. Απλώνεις το ζυμάρι της πίτσας σε λαδόκολλα στο μέγεθος του ταψιού που πρόκειται να ψηθεί και το μεταφέρεις με μια γρήγορη κίνηση για να μην έχεις ατυχήματα. Μπακαλίστικη λύση που έπιασε με τεράστια επιτυχία και έκανε πολλές πληγές στον ουρανίσκο μου. Χρόνια πολλά. Τούρτα παγωτό φουντούκι. ΥΓ: Και μια είδηση που ταιριάζει γάντι στο anti-fitness: Πιτσαδόρος ανησυχεί για τον πελάτη του που έχει να παραγγείλει 11 ημέρες και σώζει τη ζωή του. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Οταν πειναω μπαινω σε αυτο το θρεντ και αρρωσταινω... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 για τραγανό ζυμάρι στην pizza ή θα έχεις το ταψί μέσα μόνο του καθώς προθερμαίνεται ο φούρνος ή θα ψήσεις την pizza με κάτω αντίσταση και το ταψί θα το βάλεις τέρμα κάτω να ακουμπάει τον φούρνο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Οταν πειναω μπαινω σε αυτο το θρεντ και αρρωσταινω... εγω φορτωνω και λεω α ετσι τωρα θα σας δειξω χαχαχα και μιας και το αναφεραμε, πεννες αλα κρεμ πριν λιγο της εκανα. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Γιατί να έχει 359 σελίδες αυτό το θέμα???? Πρόμπλεμ;; :Ρ haters gonna hate 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Θα βαλω και εγω φωτο κοτοπουλο φιλετο κομμενο σε κομματια μικρα,κρασατο και ΓΑΜΑΤΟ με πουρε ή με ρυζι..θα πεθανετε ρε!!Εγω αυτο αν το πουλαγα θα ημουν πλουσια! Α λα κρεμ κοτοπουλακι σβησμενο με κρασι παλι εχεις δοκιμασει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Θα βαλω και εγω φωτο κοτοπουλο φιλετο κομμενο σε κομματια μικρα,κρασατο και ΓΑΜΑΤΟ με πουρε ή με ρυζι..θα πεθανετε ρε!!Εγω αυτο αν το πουλαγα θα ημουν πλουσια! Α λα κρεμ κοτοπουλακι σβησμενο με κρασι παλι εχεις δοκιμασει? αγαπαω κοτοπουλο αλα κρεμ με μανιταρια, παει τελια με ριζοτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 αγαπαω κοτοπουλο αλα κρεμ με μανιταρια, παει τελια με ριζοτο Αμα το σβηνεις με κρασι γινεται τελειο!!Και 2 σκελιδες σκορδο στο τσιγαρισμα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Irene.j Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Αμα το σβηνεις με κρασι γινεται τελειο!!Και 2 σκελιδες σκορδο στο τσιγαρισμα... Αν δεν το εχεις δοκιμασει και σου αρεσει,χρησιμοποιησε καποια στιγμη ενα καλο κονιακ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Αν δεν το εχεις δοκιμασει και σου αρεσει,χρησιμοποιησε καποια στιγμη ενα καλο κονιακ! χμ....φανταζομαι παιρνει μια πιο βαρια γευση!Θα το δοκιμασω...ποσο βαζεις?Γιατι εγω με κρασι το σβηνω με ενα νεροποτηρο!Ενα δαχτυλακι φανταζομαι με κονιακ ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Irene.j Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 χμ....φανταζομαι παιρνει μια πιο βαρια γευση!Θα το δοκιμασω...ποσο βαζεις?Γιατι εγω με κρασι το σβηνω με ενα νεροποτηρο!Ενα δαχτυλακι φανταζομαι με κονιακ ε? Καθολου βαρυ. Εχει πιο πλουσιο αρωμα.Για 3-4 μεριδες φαγητου, γεμιζω ενα νεροποτηρο...το μισο το πινω και το αλλο το ριχνω στο κοτοπουλο! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Καθολου βαρυ. Εχει πιο πλουσιο αρωμα.Για 3-4 μεριδες φαγητου, γεμιζω ενα νεροποτηρο...το μισο το πινω και το αλλο το ριχνω στο κοτοπουλο! αχαχαχαχα!!Εισαι ωραια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις