Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αράξτε ρε το φαΐ σας τρώει ? αχαχ 

για ρίχτε καμια ιδέα , θέλω να φάω καμια σαβούρα σήμερα αλλα δεν πάει το μυαλό μου 
σκέφτηκα να πάρω καμια pizza γίγας λέω μπα , κανα πιτόγυρο , no κούκου

κανα παγωτό χμμμ maybe , αλλα θέλω κ φαΐ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φτιάξε σπιτικό burger!!

βαριέμαι τα burgers , μάλλον θα πω στη μάνα να μου φτιάξει καμια pizza που τις κάνει μπόμπα τελικά αχχα

• Like 1

Οβερ 280,5 χοληστερίνη;

Όχι δεν έχω θέμα και το ζάχαρο μία χαρά είναι.

για ρίχτε καμια ιδέα , θέλω να φάω καμια σαβούρα σήμερα αλλα δεν πάει το μυαλό μου

Φάε καμία κρεπα η καμία μακαροναδα

• Like 2

πατατάκια, nachos και σπιτικά ποπ κορν .... (αυτά λαχταρώ εγώ...για τοπ σαβούρα, τίγκα στα τρανς fat) 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωραία αυτά που λέτε αλλα τα έχω φάει για τρεις ζωές χαχ

νταξ την είδα αλλιώς, είπα στη μάνα να μου φτιάξει ένα ταψί μεγάλο pizza μόνο για την πάρτη μου (πετυχαίνει τρελά τη ζύμη γιατι έφτιαχνε και παλιότερα που δούλευε σε φαγάδικο , μπορώ να τρώω απο αυτή τη ζύμη κάθε μέρα)
και τσίμπησα κ ένα παγωτό να κάνει την αρχή για καλοκαίρι 

post-353959-0-09828500-1463154238_thumb.jpg

και μια μπουκάλα 2λτρ κοκα κολα ΛΑΙΤ  

edit :

να και το φαΐ , μικρή μου την έκανε  :mellow: , το άλλο ταψί της λέω ρε μάνα χαχ
post-353959-0-46898300-1463158876_thumb.jpg

τουλάχιστον μου την έψησε όπως τη θέλω 

post-353959-0-12906000-1463158888_thumb.jpg

Επεξ/σία από Vapir
  • Like 16

ωραία αυτά που λέτε αλλα τα έχω φάει για τρεις ζωές χαχ

νταξ την είδα αλλιώς, είπα στη μάνα να μου φτιάξει ένα ταψί μεγάλο pizza μόνο για την πάρτη μου (πετυχαίνει τρελά τη ζύμη γιατι έφτιαχνε και παλιότερα που δούλευε σε φαγάδικο , μπορώ να τρώω απο αυτή τη ζύμη κάθε μέρα)

και τσίμπησα κ ένα παγωτό να κάνει την αρχή για καλοκαίρι 

attachicon.gifπαγωτάκι.jpg

και μια μπουκάλα 2λτρ κοκα κολα ΛΑΙΤ  

edit :

να και το φαΐ , μικρή μου την έκανε  :mellow: , το άλλο ταψί της λέω ρε μάνα χαχ

attachicon.gifpizzaaaaaaaa.jpg

τουλάχιστον μου την έψησε όπως τη θέλω 

τι ειναι αυτα ρε ουτε μπεικον βλεπω, ουτε ζαμπον ουτε καν λιγο σαλαμι , πιτσα το λες αυτο ?

τι ειναι αυτα ρε ουτε μπεικον βλεπω, ουτε ζαμπον ουτε καν λιγο σαλαμι , πιτσα το λες αυτο ?

ζαμπον μπεικον κάτω απ το τυρί , δεν πάει απο πάνω 

σαλάμια και λουκάνικα δεν έτρωγα ούτε όταν είχα φτάσει 130φεύγα κιλά , με πίτες και σοκολάτες την έβγαζα 

ζαμπον μπεικον κάτω απ το τυρί , δεν πάει απο πάνω 

σαλάμια και λουκάνικα δεν έτρωγα ούτε όταν είχα φτάσει 130φεύγα κιλά , με πίτες και σοκολάτες την έβγαζα 

ζαμπον ναι το μπεικον οχι, το μπεικον ρε θελει απο πανω να ξεροψηθει.

• Like 1

ζαμπον ναι το μπεικον οχι, το μπεικον ρε θελει απο πανω να ξεροψηθει.

ναι αλλα θέλω ξεροψημένο πολύ το ζυμάρι ρε, γιαυτό της λέω να τα βάζει απο κάτω γιατι θα καούν(σε μια άλλη που είχα βάλει φωτογραφίες παραλίγο να καούν τότε). Κανονικά δεν τις ψήνει τόσο , εγώ το θέλω να κριτσανίζει  

ε αυτά είναι πολύ light καταστάσεις, στον όγκο που έφτασα 90kg (20 πάνω απ το ύψος μου) τώρα το χειμώνα έτρωγα οτι έβρισκα μέχρι που σιχάθηκα , γιαυτό τώρα δεν ήξερα τι να φάω , τίποτα δεν μου έκανε αίσθηση 

Για να καταλάβεις με ποιον μιλάς πριν μερικά χρόνια έπαιρνα γαριδάκια, σοκοφρέτες κλπ σε κούτες απ το metro/macro, πως να μου κάνουν κουκου?  

ναι αλλα θέλω ξεροψημένο πολύ το ζυμάρι ρε, γιαυτό της λέω να τα βάζει απο κάτω γιατι θα καούν(σε μια άλλη που είχα βάλει φωτογραφίες παραλίγο να καούν τότε). Κανονικά δεν τις ψήνει τόσο , εγώ το θέλω να κριτσανίζει

ε αυτά είναι πολύ light καταστάσεις, στον όγκο που έφτασα 90kg (20 πάνω απ το ύψος μου) τώρα το χειμώνα έτρωγα οτι έβρισκα μέχρι που σιχάθηκα , γιαυτό τώρα δεν ήξερα τι να φάω , τίποτα δεν μου έκανε αίσθηση

Για να καταλάβεις με ποιον μιλάς πριν μερικά χρόνια έπαιρνα γαριδάκια, σοκοφρέτες κλπ σε κούτες απ το metro/macro, πως να μου κάνουν κουκου?

Με εχεις καταστρεψει, ιδρωνω απτην πεινα

Με εχεις καταστρεψει, ιδρωνω απτην πεινα

Αν δεις τι τρώω τις υπόλοιπες μέρες αυτή την περίοδο θα σου περάσει. Θυμάσαι το link που σου έδειξα στο άλλο thread? χαχαχαχ κλαιν Δημητρούλ , σήμερα καθαρά για θέμα μεταβολισμού χτύπησα 4000-5000 θερμίδες απ το πρωί , δεν είχα κ τόση όρεξη για μάσα , σιχάθηκα όλο το χειμώνα. Ωραία ηταν πάντως  

• Like 1

και εγω ετσι την τρωω ρε αλλα και το μπεικον το τρωω ενα σταδιο πριν γινει καρβουνο, ειναι τερμα τραγανο και εχει τρελη γευση.

επισης μπορεις απλα να βαλεις χαμηλα την πιτσα να ψηθει απο κατω και μετα την ανεβαζεις πιο ψηλα ή βαζεις γκριλ

• Like 1

και εγω ετσι την τρωω ρε αλλα και το μπεικον το τρωω ενα σταδιο πριν γινει καρβουνο, ειναι τερμα τραγανο και εχει τρελη γευση.

επισης μπορεις απλα να βαλεις χαμηλα την πιτσα να ψηθει απο κατω και μετα την ανεβαζεις πιο ψηλα ή βαζεις γκριλ

ωραίος θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά γιατι αν δεν είναι κριτσανιστό τέρμα το ζυμάρι ξενερώνω :o

ωραίος θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά γιατι αν δεν είναι κριτσανιστό τέρμα το ζυμάρι ξενερώνω :o

εγω θελω αφρατο νανε αλλα και το τραγανο δεν με χαλαει

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...