Anorymous Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 O Anorymous οταν ηταν πιτσιρικι !!! Kids GIF00055.gif χαχαχα κάπως έτσι, αν η αληθεια ειναι οτι μεχρι μια Α ηλικια ημουν αδυνατος μετα τα μαμησα ολα χαχα Ισχύει! Δάσκαλε έχεις σκεφτεί να γίνεις youtuber και να κάνεις βίντεο με τέτοιες ομορφιές και πως τις καταβροχθίζεις ? Άμα μπούμε όλοι οι φαν σου θα χεις τρελή απήχηση,τέτοια ώστε να σε χορηγήσει το e-food.Ουιιιιιι εχω φαει μπαν απο το google adsense το εχω σκεφτει τωρα ψαχνωμαι με ενα ξαδερφο να κανουμε μαζι καναλι που θα εχει και φαγητα μεσα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 και το σεμεδάκι προίκα μου ... έφαγα δύο από όλα... αλλά θα προτιμούσα να έχω και άλλα focaccia ... το επόμενο "ελεύθερο" τέλη Ιούλη Δε ξέρω τι είναι τα focaccia. Δεν έχω φάει ποτέ μου. Φαίνονται όμως σαν μία κρυμμένη έκπληξη. Δε στέλνεις κι από εδώ να δοκιμάσω; Ψάχνω τρόπους να εμπλουτίσω τη διατροφή μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Δε ξέρω τι είναι τα focaccia. Δεν έχω φάει ποτέ μου. Φαίνονται όμως σαν μία κρυμμένη έκπληξη. Δε στέλνεις κι από εδώ να δοκιμάσω; Ψάχνω τρόπους να εμπλουτίσω τη διατροφή μου. ειναι σαν ψωμακι με την ιδια ζυμι οπως η πιτσα με μυροδικα συνιθως η λαχανικα πχ λιαστες ντοματες κλπ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Ενα παγωτακι πριν την πεσω επιβαλεται ημουν σε δίλημμα σοκολατα ή καραμελα τελικα διαλεξα καραμελα. Υ.γ Τα εχουν μικρυνει ή ειναι ιδεα μου ??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Τα εχουν μικρυνει ή ειναι ιδεα μου ??? Έχουν πρηστεί τα δάχτυλά σου απ'το φαΐ ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Έχουν πρηστεί τα δάχτυλά σου απ'το φαΐ ρε αν ρε παντα σαν λουκανικα ηταν χαχχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Αδερφε , οβερ 150,5 κιλα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Αφήστε τα νούμερα στις ζυγαριές, φέρτε το φαΐ. Πολύ later edit: Φτιάχνουμε ξανά τσουρέκια στο σπίτι. Λόγω γενεθλίων. Επεξ/σία 11 Μαΐου 2016 από Toxo <3 lover 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Αδερφε , οβερ 150,5 κιλα ; δεν ρωταμε τα αυτονοητα Πιττα κλαμπ, πριν λιγο το τσακησα 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Αμα δεν ποσταρω εγω εσεις τιποτα γαιδουρια Πιτσα χειροποιητη coming soon 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μόνος σου και όλοι τους πάμε γερά ρε φίλε , τους έχεις !!!! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μόνος σου και όλοι τους πάμε γερά ρε φίλε , τους έχεις !!!! εχω μπλεξει με φλωρους Τουμπανο εγινε, τελικα σαν την σπιτικη ζυμη δεν υπαρχει. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Έφτασες στο σημείο να πιάσεις πλάστη; Εκεί έχεις φτάσει Κάκη;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Έφτασες στο σημείο να πιάσεις πλάστη; Εκεί έχεις φτάσει Κάκη;; οχι ρε τι μπλαστρι με το χερι την εκανα την ζυμη , ηταν αφρατη και οχι λεπτη οποτε απλα ζυμωσα αφησα να φουσκωσει η μαγια και μετα την ανοιξα με τα χερια μεσα στο ταψι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Αδερφε , οβερ 150,5 κιλα ; Οβερ 280,5 χοληστερίνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις