Grim Ripper Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Τελικά ωραίο μαγαζί το Fairy Tale. Το 'Captain Hook' ειδικά (μπανόφι με μπουένο) ήταν τέλειο! : [ATTACH]1623211[/ATTACH] : [ATTACH]1623212[/ATTACH] Πόσο κόστισε αυτό; Θέλω να πάρω κάποιο από αυτά αλλά δεν ξέρω τιμές. Την πρώτη (και τελευταία φορά για τώρα) πήρα το Rabbit's Hole, καλό ήταν.
*nenya* Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 5.9€ έκανε. Σε τέτοιες τιμές περίπου έπαιζαν τα γλυκά. Καφέδες σε φυσιολογικές τιμές (2, 2.5, 3.5). 1
Grim Ripper Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Α οκ, μια χαρά τότε. Να ξέρω τι να πάρω όταν πάω κάποτε πάλι. Για την ώρα θέλω να πάω στο Cap Cap πάλι, ίσως πάω αύριο/μεθαύριο.
Getta Robo Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Θελω να περασω απο το fairy tale, εχει και καλη ποιοτητα και καλες τιμες. Το ακριβως αντιθετο με το cap cap δηλαδη.
nickarmy Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 μια χαρα ηταν το cap cap παντως που εχω παει 2-3 φορες . Το fairy tale και αυτό εχει πολύ ωραια πράγματα και το σημαντικότερο δεν εχει να περιμένεις ουρά !
Getta Robo Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 μια χαρα ηταν το cap cap παντως που εχω παει 2-3 φορες . Η διακοσμηση του χωρου και ειναι εκπληκτικη. Πολλα απο τα γλυκα τους επισης οπτικα ειναι πανεμορφα. Σαν ποιοτητα ομως δεν αξιζουν. Κατω του μετριου τα περισσοτερα. 1
frozex Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Τούρτα παγωτό με πραλίνα φουντουκιού ξέρω πως έπρεπε και μια φωτογραφία από μέσα αλλά ξέχασα και τώρα μου είναι κάπως αδύνατο (if you know what I mean) 13
Anorymous Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Χθες έφαγα μπεργκερακια το βράδυ, σήμερα έφαγα το πρωί pancakes χειροποίητα όχι έτοιμο μείγμα και το βράδυ σκεπαστή. Υ.γ Σήμερα δοκίμασα με μέλι πριν λίγες μέρες έκανα pancakes με νουτελα νομίζω ότι η νουτελα κολλάει πιο πολύ τουλάχιστον στα γούστα μου. 8
Demetra_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 focaccia και pizza ( η σαλάτα ήταν δώρο)την focaccia την συνόδεψα με σπιτικό τζατζίκι (φουλ σκόρδο){η focaccia ήταν ζυμαράκι με λιωμένο τυρί, ρίγανη και σκόρδο, πρώτη φορά έφαγα μου άρεσε πιο πολύ από την πίτσα. η επάνω δεξιά ήταν πιο yummi από την αριστερά} 12
billsnake21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 @Anorymous πρέπει να σε χορηγήσει το e-food εσένα Ισχύει! Δάσκαλε έχεις σκεφτεί να γίνεις youtuber και να κάνεις βίντεο με τέτοιες ομορφιές και πως τις καταβροχθίζεις ? Άμα μπούμε όλοι οι φαν σου θα χεις τρελή απήχηση,τέτοια ώστε να σε χορηγήσει το e-food.Ουιιιιιι 2
discoboyminimal Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 focaccia και pizza ( η σαλάτα ήταν δώρο) την focaccia την συνόδεψα με σπιτικό τζατζίκι (φουλ σκόρδο) {η focaccia ήταν ζυμαράκι με λιωμένο τυρί, ρίγανη και σκόρδο, πρώτη φορά έφαγα μου άρεσε πιο πολύ από την πίτσα. η επάνω δεξιά ήταν πιο yummi από την αριστερά} Ψέματα.η φωτό ειναι κλεμμένη !!! 1
Demetra_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Δημοσ. 10 Μαΐου 2016 Ψέματα.η φωτό ειναι κλεμμένη !!! και το σεμεδάκι προίκα μου ... έφαγα δύο από όλα... αλλά θα προτιμούσα να έχω και άλλα focaccia ... το επόμενο "ελεύθερο" τέλη Ιούλη 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις