Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

^ Αδιάφορα μου περνούν τα πιάτα. Πολύ πρόχειρα φαίνονται. Περί ορέξεως βέβαια...

Ωραία η συλλογή από δόντια πάνω στην τούρτα :P

Ζηλεύεις και τα λες αυτά.  :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πέρασα απο το   Al Bacio  ~ πολύ καλή ιταλική κουζίνα

ποσότητα 7/10

ποιότητα  9/10

Έτσι είναι το σωστό το ποστ, πού πήγαμε τι φάγαμε πώς ήτανε  τα πάντα όλα  (αν είχε και περισσότερο μακαρόνι θα άγγιζε την τελειότητα)

• Like 2

τοξο^   

Καλά και μένα μου ειναι αδιάφορα όλα όσα έχεις ανεβάσει και δεν θα τα έτρωγα ούτε που να με πλήρωνες

αλλά συμφωνώ περί ορέξεως ..

----

trilo όσα μακαρόνια έλειπαν τόσο νόστιμα ήταν , γευστικά τα έσπαγαν  !!!

τοξο^   

Καλά και μένα μου ειναι αδιάφορα όλα όσα έχεις ανεβάσει και δεν θα τα έτρωγα ούτε που να με πλήρωνες

αλλά συμφωνώ περί ορέξεως ..

----

trilo όσα μακαρόνια έλειπαν τόσο νόστιμα ήταν , γευστικά τα έσπαγαν  !!!

Μπα, δεν σχολιάζω την όρεξή σου, απλώς ότι θα περίμενα λίγο περισσότερη προσοχή στην εμφάνιση από ένα κατάστημα στη Βουλιαγμένη. Δεν γίνεται να ξεχειλίζει η πίτσα από το πιάτο σε ιταλικό εστιατόριο. Έπρεπε να τα προσέχουν αυτά. 

• Like 1

βρε τι λες,  την πίτσα την ξεχείλωσα εγώ για να βγάλω την φωτο , μια χαρά ηταν στο πιατο οταν την φέρανε !

επίσης θα το ξαναπώ , το μαγαζί γευστικά τα σπαει , εμένα πχ δεν μου αρέσουν οι πίτσες , η συγκεκριμένη όμως με λάδι τρούφας  ήταν από τις πιο νόστιμες που έχω φάει στην ζωή μου, περίμενα να φαω 1-2 κομμάτια και την έφαγα σχεδόν όλη χωρίς να πεινάω..

• Like 1

Υπάρχει και η πληθυσμιακή ομάδα (που με περιλαμβάνει) η οποία ακριβώς επειδή έχει ασκηθεί και έκανε κάτι καλό για την υγεία της, σκέφτεται: μην το χαλάς τώρα, και κάνει το ακριβώς αντίθετο. Σκέφτεσαι, μισή ώρα παιδευόσουν, δεν χρειάζεται να πάει χαμένη. Βέβαια τέτοια λόγια δεν έχουν ΚΑΜΙΑ θέση εδώ. 

Και μιας και διάβασα τρούφα παραπάνω. Πρώτη φορά που είδα να πωλείται τρούφα σε κατάστημα ήμουν 14-15 ετών. Είχε βαζάκια των 10-15g και έλεγε πόσο κοστίζουν κι από κάτω τιμή κιλού 1.980€ (κάπου εκεί ήταν). Έμεινα με ανοιχτό το στόμα, λέω πλάκα μας κάνουν και ρώτησα από περιέργεια αν είχαν κάνει λάθος.  :D

• Like 2

Υπάρχει και η πληθυσμιακή ομάδα (που με περιλαμβάνει) η οποία ακριβώς επειδή έχει ασκηθεί και έκανε κάτι καλό για την υγεία της, σκέφτεται: μην το χαλάς τώρα, και κάνει το ακριβώς αντίθετο. Σκέφτεσαι, μισή ώρα παιδευόσουν, δεν χρειάζεται να πάει χαμένη. Βέβαια τέτοια λόγια δεν έχουν ΚΑΜΙΑ θέση εδώ. 

QFE

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...