Demetra_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 οβελίες και λοιπά δεν ανεβάζω μιας και παντού τα ίδια ... θα βάλω επιδόρπια ... μους σοκολάτατούρτα λευκή με φράουλες εξ όψεως υπέροχα, εκ γεύσεως όλοι έλεγαν θετικά σχόλια (δεν άγγιξα) 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Σ'αυτό το θρεντ ΜΟΝΟ αμα πεις ότι αγγιξες θα σε χειροκροτήσουμε, να το ξέρεις ε :Ρ το 'δεν άγγιξα' είναι ατάκα φιτνες. Φάε καλεεεε! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Σ'αυτό το θρεντ ΜΟΝΟ αμα πεις ότι αγγιξες θα σε χειροκροτήσουμε, να το ξέρεις ε :Ρ το 'δεν άγγιξα' είναι ατάκα φιτνες. Φάε καλεεεε! τρώμε στοχευμένα, όταν πρέπει..αλλά ας μην το πάμε σε προσωπικό επίπεδο και σε χαρακτηρισμούς fitness κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 οβελίες και λοιπά δεν ανεβάζω μιας και παντού τα ίδια ... θα βάλω επιδόρπια ... μους σοκολάτα τούρτα λευκή με φράουλες εξ όψεως υπέροχα, εκ γεύσεως όλοι έλεγαν θετικά σχόλια (δεν άγγιξα) Κακώς, φαίνονται υπέροχα, η τουρτα φαίνεται σα του Παρλιαρου που έκανε πρόσφατα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 τρώμε στοχευμένα, όταν πρέπει..αλλά ας μην το πάμε σε προσωπικό επίπεδο και σε χαρακτηρισμούς fitness κτλ Μακαιρώσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 έχω απογοητευτεί από το πόσο ενεργό είναι το θρεντ μια τέτοια μέρα... BAN ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Κακώς, φαίνονται υπέροχα, η τουρτα φαίνεται σα του Παρλιαρου που έκανε πρόσφατα... από του Παρλάριου η συνταγή ναι ... το νόημα της μέρας... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 τριγωνα και καφες , καιρο ειχα να φαω Με έναν καφέ τα τρως αυτά;! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Με έναν καφέ τα τρως αυτά;! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Με έναν καφέ τα τρως αυτά;! Τα μισά μόνο χαχαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Τα μισά μόνο χαχαχαχα Με ένα εσπρεσάκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Με ένα εσπρεσάκι! ε μωρε σκετο καφε δεν μπορω να πιω οποτε τσιμπαω κατ χαχα Το μεσημέρι εφαγα μαζι με αδερφο 1 κιλο αρνι, μισο κιλο κοκορετσι, μισο κιλο κοντοσουβλι, καμια δεκαρια πιτες ,μια σαλαταρα, πατατες και ενα κιλο σχεδον παγωτο και πριν λιγο ειχα μια λιγουριτσα και εφαγα 2 πιτογυρα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Ναι, αυτό το σετ το έδινε κάποτε πριν πολλά χρόνια ένα σουπερμαρκετ. Μαρινόπουλος νομίζω, με κάτι κουπόνια, έδινες και κάποια χρήματα και το έπαιρνες. Είναι πλέον το γνωστό σερβιτσιο που έχουν όλοι στα εξοχικά τους :Ρ Πόσο αλήθεια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 μήπως ξέρει κανείς η συσκευασία Γιώτης Garni τι περιέχει; Ρωτάω γιατί όταν χτυπάω κρέμα γάλακτος στο mixer πολλές φορές δεν γίνεται σαντιγί ενώ όταν χτυπάω ακόμα και γάλα αντί κρέμα με το Garni έχω σαντιγί στα 3 λεπτά (πάντα τα έχω παγωμένα είτε γάλα είτε κρέμα). Εγώ μέχρι τώρα φανταζόμουν πως θα περιείχε ζάχαρη και βανίλια σε σκόνη αλλά μετά και από την σημερινή αποτυχία με κρέμα και αμέσως μετά επιτυχία, σε σημείο μαρέγκας, σαντιγί με το Garni άρχισα να σκέφτομαι μήπως έχει τίποτα παράξενα διογκωτικά και θα ήταν καλύτερα να το αποφεύγω. Επίσης αν μετρήσεις το περιεχόμενο του ενός φακέλου Garni και το συγκρίνεις με την ζάχαρη και την βανίλια που βάζεις μόνο σου στα 200ml κρέμας είναι τουλάχιστον το διπλάσιο. και για να μην είμαι τελείως offtopic... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Σου απάντησα εδώ. Μην χαλάμε το θέμα με διατροφικά στοιχεία, αμαρτία είναι. Ανώριμους, καμάρι μου, τα υπόλοιπα τρίγωνα ζουν ακόμη; Θα αρχίσει να σου φωνάζει πάλι ο φαν σου. Χαχα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις