Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

οβελίες και λοιπά δεν ανεβάζω μιας και παντού τα ίδια ... 

θα βάλω επιδόρπια ... 
μους σοκολάτα
τούρτα λευκή με φράουλες 

εξ όψεως υπέροχα, εκ γεύσεως όλοι έλεγαν θετικά σχόλια (δεν άγγιξα) 
13090303_10208022004560848_1720119195_n.
13140742_10208022004920857_825244783_n.j

• Like 14
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σ'αυτό το θρεντ ΜΟΝΟ αμα πεις ότι αγγιξες θα σε χειροκροτήσουμε, να το ξέρεις ε :Ρ το 'δεν άγγιξα' είναι ατάκα φιτνες.

Φάε καλεεεε!

• Like 6

Σ'αυτό το θρεντ ΜΟΝΟ αμα πεις ότι αγγιξες θα σε χειροκροτήσουμε, να το ξέρεις ε :Ρ το 'δεν άγγιξα' είναι ατάκα φιτνες.

Φάε καλεεεε!

τρώμε στοχευμένα, όταν πρέπει..αλλά ας μην το πάμε σε προσωπικό επίπεδο και σε χαρακτηρισμούς fitness κτλ :-)

οβελίες και λοιπά δεν ανεβάζω μιας και παντού τα ίδια ... 

θα βάλω επιδόρπια ... 

μους σοκολάτα

τούρτα λευκή με φράουλες 

εξ όψεως υπέροχα, εκ γεύσεως όλοι έλεγαν θετικά σχόλια (δεν άγγιξα) 

Κακώς, φαίνονται υπέροχα, :) η τουρτα φαίνεται σα του Παρλιαρου που έκανε πρόσφατα...
  • Like 2

τρώμε στοχευμένα, όταν πρέπει..αλλά ας μην το πάμε σε προσωπικό επίπεδο και σε χαρακτηρισμούς fitness κτλ :-)

Μακαιρώσει.

• Like 1

Κακώς, φαίνονται υπέροχα, :) η τουρτα φαίνεται σα του Παρλιαρου που έκανε πρόσφατα...

από του Παρλάριου η συνταγή ναι ... 

13151667_1160502773983249_60397038703251

το νόημα της μέρας...

• Like 3

Με ένα εσπρεσάκι! :D

ε μωρε σκετο καφε δεν μπορω να πιω οποτε τσιμπαω κατ χαχα 

Το μεσημέρι εφαγα μαζι με αδερφο 1 κιλο αρνι, μισο κιλο κοκορετσι, μισο κιλο κοντοσουβλι, καμια δεκαρια πιτες ,μια σαλαταρα, πατατες και ενα κιλο σχεδον παγωτο και πριν λιγο ειχα μια λιγουριτσα και εφαγα 2 πιτογυρα :P

35c4s1v.jpg

• Like 3

Ναι, αυτό το σετ το έδινε κάποτε πριν πολλά χρόνια ένα σουπερμαρκετ. Μαρινόπουλος νομίζω, με κάτι κουπόνια, έδινες και κάποια χρήματα και το έπαιρνες. Είναι πλέον το γνωστό σερβιτσιο που έχουν όλοι στα εξοχικά τους :Ρ

Πόσο αλήθεια..

μήπως ξέρει κανείς η συσκευασία Γιώτης Garni τι περιέχει; Ρωτάω γιατί όταν χτυπάω κρέμα γάλακτος στο mixer πολλές φορές δεν γίνεται σαντιγί ενώ όταν χτυπάω ακόμα και γάλα αντί κρέμα με το Garni έχω σαντιγί στα 3 λεπτά (πάντα τα έχω παγωμένα είτε γάλα είτε κρέμα). Εγώ μέχρι τώρα φανταζόμουν πως θα περιείχε ζάχαρη και βανίλια σε σκόνη αλλά μετά και από την σημερινή αποτυχία με κρέμα και αμέσως μετά επιτυχία, σε σημείο μαρέγκας, σαντιγί με το Garni άρχισα να σκέφτομαι μήπως έχει τίποτα παράξενα διογκωτικά και θα ήταν καλύτερα να το αποφεύγω. Επίσης αν μετρήσεις το περιεχόμενο του ενός φακέλου Garni και το συγκρίνεις με την ζάχαρη και την βανίλια που βάζεις μόνο σου στα 200ml κρέμας είναι τουλάχιστον το διπλάσιο. 

και για να μην είμαι τελείως offtopic...

2mq2gyg.jpg

• Like 2

Σου απάντησα εδώ. Μην χαλάμε το θέμα με διατροφικά στοιχεία, αμαρτία είναι. 

Ανώριμους, καμάρι μου, τα υπόλοιπα τρίγωνα ζουν ακόμη;  -_- Θα αρχίσει να σου φωνάζει πάλι ο φαν σου. Χαχα.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...