Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μερα που ειναι μια απλη σοκολατα τρως, καταντια :P

Έχω ξεπέσει μη τα συζητάς, ευτυχώς δεν ανήκω πλέον στον σκληρό πυρήνα του τζόνι φαν κλαπ γιατί θα τ' άκουγα και από κει

Καλά με έχεις για τόσο pleb; έτσι ξεροσφύρι θα την έτρωγα; Τη συνόδεψα με ένα εσπρεσάκι και κάτι ξηροκάρπια γιάμυ γιάμυ

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω ξεπέσει μη τα συζητάς, ευτυχώς δεν ανήκω πλέον στον σκληρό πυρήνα του τζόνι φαν κλαπ γιατί θα τ' άκουγα και από κει

Καλά με έχεις για τόσο pleb; έτσι ξεροσφύρι θα την έτρωγα; Τη συνόδεψα με ένα εσπρεσάκι και κάτι ξηροκάρπια γιάμυ γιάμυ

Εδώ εμείς φαγαμε μισό κιλό παγωτό και εσύ την βγάζεις σοκολατιτσα.

Δημοσ.

τσουρέκι με κίντερ σοκολάτα από το πασχαλινό αβγό των παιδιών! Φάκιν γκρέητ! Στα καπάκια λίγη μαγειρίτσα. Και τώρα πλέον ώρα για μπύρες. Ο Τζο έχει ήδη πάρει χρωματάκι.

• Like 2
Δημοσ.

Μίνι φωτορεπορταζ:

post-119922-0-38513700-1462093505_thumb.png

[ATTACH]1610888[/ATTACH]

post-119922-0-47495100-1462093476_thumb.png

[ATTACH]1610886[/ATTACH]

post-119922-0-16761200-1462093490_thumb.png

[ATTACH]1610887[/ATTACH]

post-119922-0-51143400-1462093422_thumb.png

[ATTACH]1610884[/ATTACH]

• Like 12
Δημοσ.

φραπέ είναι αυτο;

Ban και σταύρωμα μέρες που είναι.. Γύρισε 5 στροφές το στομάχι μου μόνο που το είδα.

Δημοσ.

Το καλα ψημενο αρνι, οι βλαχοι στα βουνα το αρπαζουν ολο μαζι απο τη σουβλα, το χτυπανε στην ακρη της μια δυνατη στο πατωμα, και αυτο σκιζεται & σκορπιζει ολο κατω σε κομματια.

• Like 2
Δημοσ.

<p>φραπέ είναι αυτο;</p>

<p> </p>

<p>Ban και σταύρωμα μέρες που είναι.. Γύρισε 5 στροφές το στομάχι μου μόνο που το είδα.</p>

Μίσος προς τον φραπέ;; Γιατί καλέ;

Πίνεται κάθε μέρα, κάθε εποχή, παντουυυυ!

• Like 2
Δημοσ.

Χριστος Ανεστη και καλη χωνεψη.

Θα βγω λιγο offtopic,αλλα μηπως ξερει καποιος την προελευση των πιατων(με το μπλε σχεδιο) απο τις φωτογραφιες που εχει ποσταρει η nenya παραπανω?Τα συνανταω συνεχεια και απο περιεργεια οσες φορες ρωτησα ,κανεις δεν θυμαται.

Δημοσ.

Ναι, αυτό το σετ το έδινε κάποτε πριν πολλά χρόνια ένα σουπερμαρκετ. Μαρινόπουλος νομίζω, με κάτι κουπόνια, έδινες και κάποια χρήματα και το έπαιρνες. Είναι πλέον το γνωστό σερβιτσιο που έχουν όλοι στα εξοχικά τους :Ρ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...