TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 ολοκληρη παγωταρα δεν την βλεπεις Από κείνη τη φορά με τα περίεργα μπέργκερς σ' έχει φοβηθεί το μάτι μου, γι' αυτό ζητώ πάντα περισσότερα στοιχεία :ρ 1
Anorymous Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Από κείνη τη φορά με τα περίεργα μπέργκερς σ' έχει φοβηθεί το μάτι μου, γι' αυτό ζητώ πάντα περισσότερα στοιχεία :ρ χαχα ενα δικιο το εχεις, ειναι παγωτο χυμα σοκολατα, μπανανα, παρφε κρεαμα. Βασικα ηταν γιατι τωρα ειναι στο στομαχι μου 1
j0hnn1e Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 χαχα ενα δικιο το εχεις, ειναι παγωτο χυμα σοκολατα, μπανανα, παρφε κρεαμα. Βασικα ηταν γιατι τωρα ειναι στο στομαχι μου Απο την παραπάνω φωτογραφία αυτό κατάλαβα και εγώ. Σα να το έχυσαν αυτό το κίτρινο (παγωτό). 1
Toxo <3 lover Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Αχ, ωραία φάγαμε. Φωτογραφίες μόνο από πυροτεχνήματα έχω. Δεν νομίζω ότι κολλάνε..
Anorymous Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Απο την παραπάνω φωτογραφία αυτό κατάλαβα και εγώ. Σα να το έχυσαν αυτό το κίτρινο (παγωτό). ηταν χυμα και εγινε σχεδον ενα για αυτο, παντως ηταν νοστιμοτατο
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Σα να το έχυσαν αυτό το κίτρινο Σου 'ρθαν και σένα οι μπεργκεροεικόνες ε; Αχ, ωραία φάγαμε. Φωτογραφίες μόνο από πυροτεχνήματα έχω. Δεν νομίζω ότι κολλάνε.. H αλήθεια είναι πως δεν.. αλλά για να μη μείνεις παραπονεμένο τόξο υπάρχει θρεντ http://www.insomnia.gr/topic/111949-photos-from-your-cameras/
Toxo <3 lover Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Άστο, ντρέπομαι να ανεβάσω φωτογραφία εκεί πέρα. Το έχουν τερματίσει.
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Καλά κάνω και δεν πατάω εκεί μέσα χαχαχα Στο τόπι, μετά από μια κατσικόσουπα δοκίμασα αυτή Kαλή, αλλά δεν τρελάθηκα και ιδιαίτερα
*nenya* Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Ρε δεν είμαι καλά, έχω να φάω σοκολάτα τουλάχιστον μια βδομάδα. [Το παγωτό δεν μετράει!] Αύριο πρέπει να κάνω επιδρομή στο μπακάλικο του χωριού. Επίσης, ποιοί άλλοι δεν τρώτε αρνί/κοκορέτσι και θα την βγάλετε με μπριζόλες; 1
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Κοκορέτσι όχι (αν εξαιρέσεις ίσως το απέξω που είναι κριτσανιστό και μοιάζει λίγο με πετσούλα ), αλλά στο σουβλιστό αρνί δε μπορώ να πω όχι
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Το ''ποιος; αυτός'' χρόνια δεν κοιτά.. είναι διαχρονικούρα. Άντε, αυτός αυτή και άλλοι πολλοί (αλλά εδώ δεν το λένε γιατί το κοκορέτσι θεωρείται κάργα αντιφίτ)
Anorymous Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 ποιος δεν τρωει κοκορετσι; ελα ντε τι ακουω μερες που ειναι Καλά κάνω και δεν πατάω εκεί μέσα χαχαχα Στο τόπι, μετά από μια κατσικόσουπα δοκίμασα αυτή Kαλή, αλλά δεν τρελάθηκα και ιδιαίτερα μερα που ειναι μια απλη σοκολατα τρως, καταντια
Προτεινόμενες αναρτήσεις