Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Το roflmao είναι επικούρα, μεγάλος στίχος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 απαιτώ φώτο από τις λαβίνες, τα ηπειρώτικα αυτά ψωμάκια δεν υποσχομαι τιποτα χαχα Κι ο αδερφός άλλα τόσα γι'αυτόν ε; διδυμο που σκοτώνει χαχαχα η συγχωρεμενη η μανα μου ελεγε καλυτερα να σας ντυνω παρα να σας ταιζω κατι ηξερε Και γω αδερφέ..Μετά βέβαια για κανένα 3ωρο με πήγαινε αίμα... Στη θηβών δεν είναι? Να έρθω βρε ειδωλάρα για ένα αυτόγραφο ? ναι εκει ειναι, φερε το αρνι απο την σουβλα να σου υπογραψω χαχα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μη μου παραποιείς τα μηνύματα! Οκ, είναι αρκετοί που δεν την τρώνε αλλά άλλοι τόσοι τη θεωρούν κορυφαίο πιάτο! Σε όσους δεν αρέσει μπορούν να δοκιμάσουν τη μαγειρίτσα των χορτοφάγων με μανιτάρια! Είναι πολύ ωραία κι αυτή! Τα τελευταία χρόνια προτιμούμε να την κάνουμε με συκώτια κοτόπουλου, ειχαμε μανιτάρια αλλά τα βάλαμε στη σάλτσα για τα μακαρόνια το μεσημέρι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Τα τελευταία χρόνια προτιμούμε να την κάνουμε με συκώτια κοτόπουλου, ειχαμε μανιτάρια αλλά τα βάλαμε στη σάλτσα για τα μακαρόνια το μεσημέρι... Δεν την έχω δοκιμάσει αυτή την παραλλαγή... δεν υποσχομαι τιποτα χαχα διδυμο που σκοτώνει χαχαχα η συγχωρεμενη η μανα μου ελεγε καλυτερα να σας ντυνω παρα να σας ταιζω κατι ηξερε ναι εκει ειναι, φερε το αρνι απο την σουβλα να σου υπογραψω χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 meet my friend, Joe Black σωθικόσουπα καλή ανάσταση (γάμα την επανάσταση). 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Η μαγειριτσα σουπερ εφαγα 2 πιαταρες τωρα κανω διάλειμμα χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Εγώ δε μπόρεσα να φάω πολύ. 1.5 πιάτο (κανονικό) και το αυγουλάκι μου. Έχω χώρο αλλά λέω να μην το παρακάνω βραδιάτικα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Η μαγειριτσα σουπερ εφαγα 2 πιαταρες τωρα κανω διάλειμμα χαχα Αν περίσσεψε σε θερμοπαρακαλώ.. Μη βάλεις φωτό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Αν περίσσεψε σε θερμοπαρακαλώ.. Μη βάλεις φωτό! συμφωνω, μπορει απο γευση να γαμαει αλλα απο εμφανιση δεν λεει πολλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 απο εμφανιση δεν λεει πολλα Είδες που το 'ξερα;; Το 'χω ξαναπεί, βλέπω μακριά Για τη γεύση ασχολίαστο :ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Είδες που το 'ξερα;; Το 'χω ξαναπεί, βλέπω μακριά Για τη γεύση ασχολίαστο :ρ βασικα σαν σουπα ειναι δεν εχει τιποτα σιχαμερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Αυτή τη φορά θα πάω με τη νένυ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Αυτή τη φορά θα πάω με τη νένυ Εσυ χανεις καλυτερα θα το φαω μονος μου 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Στο 'χω ξαναπεί, μ' αρέσει η αφηρημένη μαγειρική αλλά θέλω και λεζάντα.. να καταλαβαίνω τι βλέπω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Στο 'χω ξαναπεί, μ' αρέσει η αφηρημένη μαγειρική αλλά θέλω και λεζάντα.. να καταλαβαίνω τι βλέπω ολοκληρη παγωταρα δεν την βλεπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις