gon1332 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Τα τσουρέκια, μου αρέσει περισσότερο να τα τρώω με τα μάτια και τη μύτη μου παρά κυριολεκτικά. Όταν ήμουν μικρός τα πέθαινα με γάλα. Πλέον το Πάσχα αυτό που περιμένω είναι η μαγειρίτσα μου. 1
zio10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Τα τσουρέκια, μου αρέσει περισσότερο να τα τρώω με τα μάτια και τη μύτη μου παρά κυριολεκτικά. Όταν ήμουν μικρός τα πέθαινα με γάλα. Πλέον το Πάσχα αυτό που περιμένω είναι η μαγειρίτσα μου. Η μαγειρίτσα είναι κορυφαίο πιάτο! 2
Mau-Maus Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Η μαγειρίτσα είναι κορυφαίο πιάτο για εμετό ! 5
zio10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μη μου παραποιείς τα μηνύματα! Οκ, είναι αρκετοί που δεν την τρώνε αλλά άλλοι τόσοι τη θεωρούν κορυφαίο πιάτο! Σε όσους δεν αρέσει μπορούν να δοκιμάσουν τη μαγειρίτσα των χορτοφάγων με μανιτάρια! Είναι πολύ ωραία κι αυτή! 2
adi32 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Το τσουρεκι ειναι ισως το πιο δυσκολο γλυκο για να φτιαχτει Ριχτε κανα μαγαζι για καλο πραμα Εγω ξερω στην Ηλιουπολη ενα
Anorymous Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Όλο μέλι μέλι και τηγανίτα τίποτα...Ελπίζω να μη μας ξενερώσετε και θυμηθείτε όλοι τις φωτογραφίες αφού τα φάτε....Παρακαλώ.... δεν ξερω αν εχω χρονο ηδη εχασα πολυ με την νηστεια πρεπει να τον ξανακερδισω χαχαχα Κοπάδι ετοιμάζεσαι να σουβλίσεις ε;; κοιτα σημερα το βραδυ θα φαω συντηριτικα εχω παρει μονο κατι πιπεριτσες να την γεμισω με μπεικον και τυρι, μετα εχει αυγα , λαβινες (ηπειρωτικα ψωμακια με μυρωδικα), φετουλα , φυσικα μαγειριτσα και μισο κιλο παγωτο για το τελος. Οπως ειδες θα τσιμπησω χαχαχα αυριο θα παω με τον αδερφο τριπολη (ψησταρια στο περιστερι για οσους δεν γνωριζουν) και θα παρω παιδακια, αρνακι στο φουρνο με πατατες, κοκορετσι, κοντοσουβλι, εξοχικο, κανα καλαμακι και πατατες πιτες τζατζικια και τα σχετικα 2
Demetra_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 απαιτώ φώτο από τις λαβίνες, τα ηπειρώτικα αυτά ψωμάκια
zio10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 δεν ξερω αν εχω χρονο ηδη εχασα πολυ με την νηστεια πρεπει να τον ξανακερδισω χαχαχα κοιτα σημερα το βραδυ θα φαω συντηριτικα εχω παρει μονο κατι πιπεριτσες να την γεμισω με μπεικον και τυρι, μετα εχει αυγα , λαβινες (ηπειρωτικα ψωμακια με μυρωδικα), φετουλα , φυσικα μαγειριτσα και μισο κιλο παγωτο για το τελος. Οπως ειδες θα τσιμπησω χαχαχα αυριο θα παω με τον αδερφο τριπολη (ψησταρια στο περιστερι για οσους δεν γνωριζουν) και θα παρω παιδακια, αρνακι στο φουρνο με πατατες, κοκορετσι, κοντοσουβλι, εξοχικο, κανα καλαμακι και πατατες πιτες τζατζικια και τα σχετικα Κι ο αδερφός άλλα τόσα γι'αυτόν ε; 2
*nenya* Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Brace yourselves, λίγες ώρες μείνανε απ'το να κατακλυστεί το εν λόγω θρεντ από τσουνάμι φωτογραφιών. Ας αρχίσουμε λοιπόν τις προετοιμασίες: [ATTACH]1610361[/ATTACH] 4
billsnake21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Τα τσουρέκια, μου αρέσει περισσότερο να τα τρώω με τα μάτια και τη μύτη μου παρά κυριολεκτικά. Όταν ήμουν μικρός τα πέθαινα με γάλα. Και γω αδερφέ..Μετά βέβαια για κανένα 3ωρο με πήγαινε αίμα... Οπως ειδες θα τσιμπησω χαχαχα αυριο θα παω με τον αδερφο τριπολη (ψησταρια στο περιστερι για οσους δεν γνωριζουν) και θα παρω παιδακια, αρνακι στο φουρνο με πατατες, κοκορετσι, κοντοσουβλι, εξοχικο, κανα καλαμακι και πατατες πιτες τζατζικια και τα σχετικα Στη θηβών δεν είναι? Να έρθω βρε ειδωλάρα για ένα αυτόγραφο ? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις