TriLoBiTe Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Από τον επιτάφιο ποστάρω με 4g Respect τι να πω.. Το ότι θα συνδύαζε κανείς την εμπειρία του 4G με τη Μεγάλη Παρασκευή... Μόνο εσύ! απλα μετριοτητες κανενας δεν θα φτασει αυτο το αριστούργημα που εκανα αμαν ολοι προσπαθουν να με αντιγραψουν χαχα Έδειξες το δρόμο σ' αυτό που ονομάζουμε αφηρημένη μαγειρική, respect μόνο 3
Chrisxxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 ετσι κανω παραγγελια?θελω μια 2αυγα 3 κασερια? Ειναι στο δρόμο το παιδι με την παραγγελία, δεν θα αργησει
Anorymous Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Respect τι να πω.. Το ότι θα συνδύαζε κανείς την εμπειρία του 4G με τη Μεγάλη Παρασκευή... Μόνο εσύ! Έδειξες το δρόμο σ' αυτό που ονομάζουμε αφηρημένη μαγειρική, respect μόνο και αγαπη χαχαχα
*nenya* Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Αρχίζει το ξεπαγωμα κοκορετσιων. Βλέπω τα πήραν έτοιμα φέτος. Ευτυχώς, γλιτώσαμε το θέαμα με τα έντερα και τα άλλα σιχαμερα πράματα απλωμένα στη βεράντα. Περιμένω και τα δικά σας φωτορεπορταζ σιγά σιγά ε! [ATTACH]1609861[/ATTACH] 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μερικοι πρεπει να μετακομισουν στο νημα της μαγειρικης. Τι θες να πεις Βίρνα?! Μίλα ξεκάθαρα!
Toxo <3 lover Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μαζευτήκαμε όλοι οι Ducasse εδώ πέρα και τα κάναμε τσουρέκια, δίκιο είχε, εντάξει. Φέρτε το φαγητό, εδώ η νηστεία έχει τελειώσει. 1
Demetra_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 αιτούμαι για Live Streaming μετάδοση σουβλίσματα ... εδώ ετοιμάζουν μαγειρίτσα και είμαι ένα στάδιο πριν το ξέρασμα ... σιχαμερά... μόνο τα τσουρέκια αξίζουν ..
Anorymous Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 αιτούμαι για Live Streaming μετάδοση σουβλίσματα ... εδώ ετοιμάζουν μαγειρίτσα και είμαι ένα στάδιο πριν το ξέρασμα ... σιχαμερά... μόνο τα τσουρέκια αξίζουν .. Και εγώ αν την κάνουν βαριά δεν μου αρέσει καθόλου, εγώ εδώ και χρόνια βαζω μόνο συκώτι πνευμονία έντερα και τα σχετικά ούτε λόγος
stelios18120 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 σημερα πρεπει ν γινει χαμος απο φωτο! Φωτια το thread να παρει. κοκορετσια,αρνια,κατσικια κ μαγειριτσες κ βουνο με κοκκινα αυγα το βραδυ κ αυριο θ ανεβασω! Ηρθε η ωρα ν πεσω με τα μουτρα στα κρεατικα.
zio10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 σημερα πρεπει ν γινει χαμος απο φωτο! Φωτια το thread να παρει. κοκορετσια,αρνια,κατσικια κ μαγειριτσες κ βουνο με κοκκινα αυγα το βραδυ κ αυριο θ ανεβασω! Ηρθε η ωρα ν πεσω με τα μουτρα στα κρεατικα. Αύριο δεν είναι αυτά;;
Toxo <3 lover Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δοκίμασα τα τσουρέκια μου... Μμμμμ. <3 Λέω να φάω ένα αντί για μεσημεριανό. 2
*nenya* Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 σημερα πρεπει ν γινει χαμος απο φωτο! Φωτια το thread να παρει. κοκορετσια,αρνια,κατσικια κ μαγειριτσες κ βουνο με κοκκινα αυγα το βραδυ κ αυριο θ ανεβασω! Ηρθε η ωρα ν πεσω με τα μουτρα στα κρεατικα. Αύριο δεν είναι αυτά;; Μερικοί και από σήμερα! Π.χ. εδώ πέρα σουβλιζουν κι ένα κοκορέτσι πριν την ανάσταση. 3
stelios18120 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 απο σημερα τ βραδυ μερικα γινονται. βαζουν κοκορετσακι πριν την ανασταση και αυριο τ πρωι ο ωραιος χαμος με τα υπολοιπα Γτ η πρωτη ανασταση εγινε,για παραδειγμα στην καλαματα που πηγα περυσι κ το μεσημερι σημερα τρωνε μαγειριτσα κ το βραδυ 1
zio10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Όντως έχετε δίκιο, τώρα θυμήθηκα ότι κάποιοι τρώνε αρνί από σήμερα! Αλλά δεν θυμάμαι που!
Demetra_ Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Neny, που ναι τα κουλουράκια σου; μας έλειψαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις