Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread


*nenya*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάνετε λες και είμαι ο τελευταίος άνθρωπος επί γης που ξέρει να μαγειρεύει 5 πράματα.

Για μενα εισαι το γυναικειο προτυπο μου στην μαγειρικη ισως να φταιει και το παιδικο τραυμα που φερω επειδη η μανα μου δεν  μαγειρευει καλα :P

Επισης με οσες ειχα σχεση η' συζουσαμε  καμια  δεν μαγειρευε καλα .

Εχω φαει κατι σαλαταρες ομως  απο τα χερακια τους  χαχαα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

 

Για μενα εισαι το γυναικειο προτυπο μου στην μαγειρικη ισως να φταιει και το παιδικο τραυμα που φερω επειδη η μανα μου δεν μαγειρευει καλα :P

Επισης με οσες ειχα σχεση η' συζουσαμε καμια δεν μαγειρευε καλα .

Εχω φαει κατι σαλαταρες ομως απο τα χερακια τους χαχαα.

Ούτε η δικιά μου μαγειρεύει καλά. Ευτυχώς ο πατέρας μου ήταν κάποτε επαγγελματίας μάγειρας και τρώμε καλά όταν μαγειρεύει. Οπότε καλύτερα μάθε να μαγειρεύεις μόνος σου για να μην εξαρτασε από άλλους/άλλες.

...παλιολιγούρια...

 

η ζύμη των τσουρεκιώνε αναπαύεται σε μια μεγάλη λεκάνη και φουσκώνει. Φωτοουζ αργά το βράδυ, αν όλα πάνε καλά.

Τα κάνεις παραδοσιακά χωρίς φουντουκια και σοκολάτες; περιμένω φωτογραφίες.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ούτε φουντούκια, ούτε σοκολάτες. Σκέτα. Κατά τις 9.30 θα αρχίσει το πλέξιμο :)

Άντε περιμένουμε!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχει δοκιμασει κανεις να φτιαξει γλυκο τσουρεκι με αλερι δικοκκο η με ντινκελ; Χρειαζεται κατι επιπλεον στη συνταγη;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μου βγήκε η παναγία με την ζύμη, μην πω καμιά χοντράδα πασχαλιάτικα... Πολύ ωραία και απαλή μεν, και νόστιμη :) , αλλά πολύ δύσκολη στον χειρισμό γαμώτο, δεν είμαι και πολύ έμπειρος ναούμ, μια φορά τον χρόνο κάνω τσουρέκια, τεσπά πολύ ωραία περάσαμε, έγινε όλη η κουζίνα πουτάνα, λάδια, αλεύρια, ζυμάρια κολλημένα παντού, χαμός! Πλάκα είχε, τα παιδιά καταφέρανε και κάνανε στην αρχή κάτι τσουρεκοκεφτέδες και μετά φτιάξανε και από μια πλεξούδα, αμφιβάλω όμως αν έστω και μία έχει στοιχειωδώς καλή εμφάνιση :-D

στα @@ μας όμως, ωραία περάσαμε και σίγουρα δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο. Και του χρόνου :)

 

φωτο συντόμως...

  • Like 9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωωω, τι καλά που παιδευτήκατε. Χαχα, πλάκα κάνω, είναι άτιμη, το ξέρω. Σε λίγο ξεφουρνίζεται το τελευταίο γιγάντιο τσουρέκι. Την άλλη εβδομάδα πάλι για να βγάλουμε κάτι υποχρεώσεις.. Αυτά θα τα φάμε μεταξύ μας.  :P

post-258415-0-64665100-1461873756_thumb.jpg

  • Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πώς το τρως ρε φίλε αυτό το πρώτο δηλαδή;

 

 

επί του θέματος:

 

ωμά:

P1000936_zps2tvkdh0u.jpg

 

ψημένα:

P1000940_zpsovy0wl1e.jpg

P1000941_zpsml4s4b9o.jpg

(αυτό το κάτω δεξιά το χοντροβάρελο το έκανα εγώ, χοχο, τα υπόλοιπα τα κάνανε οι σπόροι)

 

οι τσουρεκοκεφτέδες:

P1000935_zpshwinxhsw.jpg

 

τον έναν τον φάγαμε κιόλας, ήταν υπέροχος. Πάει η νηστεία, καταβαραθρώθηκε, επάνω μου η αμαρτία όλη, έτσι κι αλλιώς την κόλαση δεν την γλυτώνω:

P1000938_zpsddoilgfk.jpg

 

 

τα τσουρέκια τα αφήνω να κρυώσουν και τα τυλίγω με διάφανη μεμβράνη μετά. Κάνω καλά λέτε; Για να μείνουν όσο γίνεται πιο φρέσκα μέχρι να φαγωθούν.

 

 

  • Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχει δοκιμασει κανεις να φτιαξει γλυκο τσουρεκι με αλερι δικοκκο η με ντινκελ; Χρειαζεται κατι επιπλεον στη συνταγη;

 

Μου φαίνεται αδύνατο να φτιάξεις τσουρέκι χωρίς γλουτένη. Ένα γλυκό ψωμί, ίσως. 

 

@ leftermann Μια χαρά τα καταφέρατε, τι λες. Εγώ την πρώτη φορά απέτυχα παταγωδώς να δώσω σοβαρό σχήμα, μου είχαν απλώσει.  :P Φυσικά κάνεις καλά που τα τυλίγεις αφού κρυώσουν και θα δεις ότι ο κόπος σου δεν πήγε χαμένος γιατί αυτά θα μείνουν αφράτα για πολλές μέρες (αν ζήσουν). 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...