frozex Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Είναι κανένας εδώ που να φτιάχνει καλά τσουρέκια; σε σημείο να του ζητάει ο φούρνος για να τα πουλήσει... αν ναι, όταν τα ψήνεις βάζεις κανά μπολ με νερό στον πάτο του φούρνου για υγρασία; αυτό τα κάνει πιο αφράτα;
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 η έκπτωση αρα θυλικο οποτε εδω κολαει το γυναικες πεταμενα λεφτα χαχα Τέτοια να λες μήπως και φύγει το μένος που υπάρχει στην ατμόσφαιρα για μένα από κάποιους μετά τα όσα δήλωσα για το κίντερ μπουένο (βρε σεις, μεγαλομέτοχοι της kinder είστε;;; το delice και οι γαλακτοφέτες μου αρέσουν πάντως, να το ξέρετε ) και έρθει προς τα σένα. Γι' αυτό συνέχισε έτσι, καλά το πας Εδώ που είμαστε τα έχουμε ακούσει όλα και τώρα αναμένω κάποιον να πεταχτεί και να πει : Δεν μου αρέσει το παστίτσιο. W8 4 it.. Aυτό το παστίτσιο μεγάλη μα γκιά να μπορείς να το φτιάξεις καθότι μπελαλίδικο Εγώ στο παστίτσιο θέλω τα κλασσικά μεγάλα μακαρόνια! Εννοείται.. χωρίς αυτά πού πας;! 2
Anorymous Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Τέτοια να λες μήπως και φύγει το μένος που υπάρχει στην ατμόσφαιρα για μένα από κάποιους μετά τα όσα δήλωσα για το κίντερ μπουένο (βρε σεις, μεγαλομέτοχοι της kinder είστε;;; το delice και οι γαλακτοφέτες μου αρέσουν πάντως, να το ξέρετε ) και έρθει προς τα σένα. Γι' αυτό συνέχισε έτσι, καλά το πας το μονο που δεν παω με τιποτα ειναι το χαπι χιπο, παντως μπορω να τους κανω να με μισησουν σε χρονο dt Να πχ μπορω να πω οτι σημερα εφαγα σπανακοριζο...και να συνεχισω λεγοντας μου αρεσε κιολας 1
kaliakman Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Όντως ήταν σαν γάλα,όντως δεν ήταν πολύ καλό.. Είχε κρίση ταυτότητας,δεν ήξερε αν είναι βανίλια ή καιμάκι.Πάντως με την επιθυμία που είχα τίμησα τα 2/3. Υ.Γ. Γ@@@ έκπτωση!! 3
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Άλλο ένα θύμα των εκπτώσεων.. είμαστε πολλοί! σημερα εφαγα σπανακοριζο...και να συνεχισω λεγοντας μου αρεσε κιολας Μπράβο ρε είσαι φίλος, θέλω να σε δω να βγάζεις φύλλα! Συνέχισε στον ίδιο πράσινο ρυθμό, όσο εγώ γράφω εσύ πρασινίζεις!! σαν τον παπαγάλο τον χαμένο τον πράσινο θα γίνεις! 2
Anorymous Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Όντως ήταν σαν γάλα,όντως δεν ήταν πολύ καλό.. Είχε κρίση ταυτότητας,δεν ήξερε αν είναι βανίλια ή καιμάκι.Πάντως με την επιθυμία που είχα τίμησα τα 2/3. Υ.Γ. Γ@@@ έκπτωση!! εμ στα ελεγα παντως για εξιλέωση εχει προσφορα τα νιρβανα στο mymarket Μπράβο ρε είσαι φίλος, συνέχισε στον ίδιο πράσινο ρυθμό, θέλω να σε δω να βγάζεις φύλλα! όσο εγώ γράφω εσύ πρασινίζεις!! σαν τον παπαγάλο τον χαμένο τον πράσινο θα γίνεις! χαχα εχω παρει την κατω βολτα αυριο εχει φασολακια
TriLoBiTe Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Τα σκεύη μου... Φαντάζομαι τι θα έχει το μενού σε δύο μέρες.. \m/ 3
Toxo <3 lover Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Είναι κανένας εδώ που να φτιάχνει καλά τσουρέκια; σε σημείο να του ζητάει ο φούρνος για να τα πουλήσει... αν ναι, όταν τα ψήνεις βάζεις κανά μπολ με νερό στον πάτο του φούρνου για υγρασία; αυτό τα κάνει πιο αφράτα; Όχι, δεν είναι το νερό στο φούρνο καλή ιδέα. Για να γίνουν αφράτα τα τσουρέκια έχω παρατηρήσει ότι παίζει ρόλο να γίνει σωστά το φούσκωμα και την πρώτη και τη δεύτερη φορά, ειδικά τη δεύτερη να μην σου παραφουσκώσει και επίσης παίζει ρόλο πόσο υγρό στοιχείο προσθέτεις. Η υγρασία εκ των έσω το κάνει αφράτο. Εγώ ποτέ δεν έχω βάλει στο φούρνο πιάτο με νερό. Φήμες λένε ότι τελικά αυτό κάνει το τσουρέκι να απλώνει. Δεν ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει. Υποθέτω ότι όποιος το σκέφτηκε, το σκέφτηκε στο πνεύμα του επαγγελματικού φούρνου που ρυθμίζει και την υγρασία στο εσωτερικό του. Δεν είναι το ίδιο να βάλεις ένα μπολ με νερό. Τσουρεκοδείγμα για να μην είμαστε και οφφ τόπικ. 18
leftermann Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 εσύ το έφτιαξες τούτο δω; Για πες λεπτομέρειες, για πες. Αύριο φτιάχνουμε τσουρέκια (μεγάλη τετάρτη λένε τα εθίματα, αλλά εμείς οι άθεοι τα κάνουμε μεγάλη πέμπτη γιατί τετάρτη δουλεύουμε ακόμα... ) 4
Toxo <3 lover Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Κι εγώ στο ίδιο club. Μεγάλη Πέμπτη τα τσουρέκια μαζί με τα αυγά. Πάει τέταρτη χρονιά που καταπιάνομαι με τσουρέκια και πλέον είμαι πολύ σίγουρη για τη συνταγή μου, γι' αυτό και κάνω διάφορα πειράματα. Έχω πει μερικά πράγματα εδώ, νέο λινκ για τη συνταγή γιατί το παλιό δεν λειτουργεί εδώ. Μην γράφω πάλι στο anti-fitness. Για να βοηθήσω, να πω ότι επειδή η ζύμη αυτή με μισό λίτρο γάλα στο κιλό αλεύρι είναι δύσχρηστη, έχω φτιάξει με εξαιρετικά αποτελέσματα και με 350ml και με 400ml γάλακτος σε μέρες που δεν είχα χρόνο να δουλέψω την πιο υγρή ζύμη. 4
leftermann Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Κι εγώ στο ίδιο club. Μεγάλη Πέμπτη τα τσουρέκια μαζί με τα αυγά. Πάει τέταρτη χρονιά που καταπιάνομαι με τσουρέκια και πλέον είμαι πολύ σίγουρη για τη συνταγή μου, γι' αυτό και κάνω διάφορα πειράματα. Έχω πει μερικά πράγματα εδώ, νέο λινκ για τη συνταγή γιατί το παλιό δεν λειτουργεί εδώ. Μην γράφω πάλι στο anti-fitness. Για να βοηθήσω, να πω ότι επειδή η ζύμη αυτή με μισό λίτρο γάλα στο κιλό αλεύρι είναι δύσχρηστη, έχω φτιάξει με εξαιρετικά αποτελέσματα και με 350ml και με 400ml γάλακτος σε μέρες που δεν είχα χρόνο να δουλέψω την πιο υγρή ζύμη. οπότε να κρατήσω ένα μέρος της ζύμης και να προσθέσω επιπλέον αλεύρι λες, για να ασχοληθούν και λίγο τα παιδιά χωρίς να τυρανιστούν, και εγώ να παιδευτώ με την υπόλοιπη; Γιατί εμείς τα τσουρέκια τα φτιάχνουμε όλοι μαζί, ο καθένας πλάθει το τσουρεκάκι του
Toxo <3 lover Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Τι καλό Δεν είναι τυραννία ακριβώς, απλώς θέλει ζύμωμα καλό στα κορδόνια να σταθούν και να μην απλώσουν πριν περαστούν από ένα φιλμ αλεύρου ώστε να κρατήσουν το σχήμα τους. Θα τους είναι σίγουρα πιο εύκολο αν προστεθεί αλεύρι στο ζυμάρι που θα πλάσουν και θα πλεχτούν και πιο εύκολα τα κοτσίδια - φιτίλια - τσουλούφια όπως τα λέει ο καθένας. Πάω κι εγώ να ξεκινήσω. 1
Ψιτ Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Σε αυτήν τη στιχομυθία πάει το σχόλιο: «κοίτα τον άτιμο που θα γαμήσει φτιάχνοντας τσουρέκια» Σημ δεν ξέρω το γένος του μέλους τόξο καρδούλα λάβερ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις