kaliakman Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Διάβασα τις 10 τελευταίες σελίδες και απλά άρχισα να τρέχω... Για να δούμε τι λέει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Αυτό πίνεται σα γάλα κυριολεκτικά. Πάρε μικρό κουταλάκι για να σου φανεί πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Πρώτη φορά το βλέπω! Παγωτό είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ναι, και απ'όσο θυμάμαι έχει πολύ απαλή υφή. Βουλιάζει εύκολα το κουτάλι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Διάβασα τις 10 τελευταίες σελίδες και απλά άρχισα να τρέχω... Για να δούμε τι λέει. μλκια ειχα παρει δυο απο ΑΒ ενα σοκολατα ενα πιστατσιο δεν τα εφαγα ποτε πραγμα σπανιο για μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μην μου λες τετοια κ χτυπησα πριν λιγο 2, μιας κ τα ειχε 50% μλκια ειχα παρει δυο απο ΑΒ ενα σοκολατα ενα πιστατσιο δεν τα εφαγα ποτε πραγμα σπανιο για μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μην μου λες τετοια κ χτυπησα πριν λιγο 2, μιας κ τα ειχε 50% Σκέψου ότι πλήρωσες το ένα μόνο, για παρηγοριά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Σκέψου ότι πλήρωσες το ένα μόνο, για παρηγοριά! Και ωραια να μην ειναι, γιορτες εχουμε,κοσμο περιμενουμε,ολο κ καποιος θα τα φαει με το ζορι Ξερεις ποσα ξαδερφια θα παρελασουν απο εδω αυτες τις μερες;;; Το καλυτερο θα τους δωσω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δεν μπορεί να είναι τόσο χάλια που να μην τρώγεται! (Anoryme δεν σε πιστεύω να ξέρεις! ). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δεν μπορεί να είναι τόσο χάλια που να μην τρώγεται! (Anoryme δεν σε πιστεύω να ξέρεις! ). Είμαι εδώ ξανά για να χύσω δηλητήριο.. θα συμφωνήσω με τον Ανόρ.. Οk βαριά λέξη το μλκία (ποιος άλλος την είχε πει να δεις ... ) αλλά και μένα δε με είχε ενθουσιάσει καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Είμαι εδώ ξανά για να χύσω δηλητήριο.. θα συμφωνήσω με τον Ανόρ.. Οk βαριά λέξη το μλκία (ποιος άλλος την είχε πει να δεις ... ) αλλά και μένα δε με είχε ενθουσιάσει καθόλου. Καλά δεν περιμένω να είναι και σαν το lollipop αλλά τόσο χάλι;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Καλά δεν περιμένω να είναι και σαν το lollipop αλλά τόσο χάλι;! Πέρυσι το είχα δοκιμάσει κι από τότε δεν το ξαναπήρα οπότε καταλαβαίνεις.. Εντάξει όχι και τόοσο χάλι αλλά περίπου :ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μην μου λες τετοια κ χτυπησα πριν λιγο 2, μιας κ τα ειχε 50% και εγω με την εκπτωση την πατησα... Δεν μπορεί να είναι τόσο χάλια που να μην τρώγεται! (Anoryme δεν σε πιστεύω να ξέρεις! ). το ενα το εχω ακομα στο καταψυκτη μπας και του δωσω 2η ευκαιρια απο περσι το καλοκαιρι αλλα δεν το βλεπω χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 και εγω με την εκπτωση την πατησα... ΟΛΟΙ έτσι την πατήσαμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 ΟΛΟΙ έτσι την πατήσαμε η έκπτωση αρα θυλικο οποτε εδω κολαει το γυναικες πεταμενα λεφτα χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις