leftermann Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 να, πάρε και μια σημερινή, νωρίς το μεσημέρι: 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 2 κρεπες σημερα πριν ξεκινησω νηστεια μια με γυρο κοτοπουλο , μπδικον, τυρι, αυτο και πατατες μαζι με μαγιονεζα και μια σοκολατα, μπισκοτο , μπανανα all time classics. Δυστηχως ειχα τετοια πεινα που οταν σκεφτηκα να τραβηξω φωτο ειχε μεινει μονο το πιατο με λιγη νουτελα χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 να, πάρε και μια σημερινή, νωρίς το μεσημέρι: Καλέ αυτό πηρε φωτιά! Ένα θα σου πω! Έρχομαι Ελλάδα για Πάσχα!!! Εχω παραγγείλει σκωταριές και εντεριές για κοκορέτσιΑ. Θα βρωμίσει σκατό το χέρι μου από το γύρισμα των εντεριών στο πλύσιμο*!!! *ξέρω πως χάνει σε γεύση χωρίς σκατό, αλλά επίσης θα ξέρω πως έχει σκατό, αφού θα το τυλιξω γω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 γιέα, κοκορέτσι! Φέτος να μην φτιάξω, λέει. Το αρνί που καβάτζωσε ο καρντάσης θα είναι καμιά 14άρα κιλά λέει, δεν θα χωράνε μαζί στην ψησταριά λέει. Ρε δε γαμιέ, λέω, θα φτιάξω και αν δεν χωράει το ψήνουμε στο χώμα. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψιτ Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Λέει λέει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Έπος το φαγητο στο juicy. Μπιφτεκι και πατατες ανώτερες ποιοτικα του Μπαρ μπεε κιου Πηραμε μια σαλατα - βουνο με μπλου τσιζ & μανιτάρια & εγω πηρα μπεργκερ με μπιφτεκι κοτοπουλου, μοτσαρελα & σοταρισμένα λαχανικα. Το συνοδευσα με mamas fries δηλαδη πατατες με αυγα ματια, παρμεζάνα & σαλτσα κιμα chorizo Και το μοσχαρίσιο μπιφτεκι ηταν καλο, τουμπανο σε μεγεθος και σωστα ψημένο. Επισης το ψωμάκι μπριος μέτρησε αρκετα. Γλυκο δε δοκιμάσαμε, νεξτ ταϊμ Οκ , με εψησες θα παω τον Σεπτεμβριο που θα ξαναφαω ... Μαου το ηξερα δεν προλαβα . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Λίγο σεβασμό σε εμάς που νηστεύουμε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Λίγο σεβασμό σε εμάς που νηστεύουμε Περιμένω like από τον Anorymous! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 άνοιξε butcher στο περιστέρι αντίο κόσμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 είμαι σχεδόν δίπλα αλλά δεν έχω παρέα να πάω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 είμαι σχεδόν δίπλα αλλά δεν έχω παρέα να πάω... E καλά μπορείς να πας και μόνος σου να φας ένα burger! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gon1332 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 E καλά μπορείς να πας και μόνος σου να φας ένα burger! Τελειώνει γρήγορα η παρέα του burger.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 σκοπευω να φτιαξω πασχαλινα κουλουρακια..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Καλά ήταν και τα 2. Το αυγό ρε γμτ θέλω να έχει τον κρόκο του και όταν το πατάς να τρέχει, αυτό ήταν ψημένο αμφίπλευρα και νομίζω δεν προσέφερε κάτι. 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 άνοιξε butcher στο περιστέρι αντίο κόσμε δωσε ινφο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις