zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Γιατι πραγματικα δεν εχω φαει πιο ωραια στη ζωη μου. και τα εφαγα και μετα τη βαφλα Εβαλα και μια πιπεριτσα στο καπακι Μετά τη βάφλα έφαγες γεμιστά;!
dimitris21gr Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Για να πάει καλά η νηστεία της Μεγάλης Εβδομάδας! Προηγήθηκαν και κάτι αλμυρές κρέμες με ζαμπόν, μπεικον, μαγιονέζα, τομάτα, αυγό και μανιτάρια αλλά δεν φωτογραθήκαν λόγω της λαχτάρας που είχα να τις εξαφανίσω! 8
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Γιατι πραγματικα δεν εχω φαει πιο ωραια στη ζωη μου. και τα εφαγα και μετα τη βαφλα Εβαλα και μια πιπεριτσα στο καπακι Κι αυτό τα κάνει "anti-fitness"? Οκ... Ότι παραπάνω και να postάρω θα φανώ super grumpy, τι να πω...
Papakitou Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Κι αυτό τα κάνει "anti-fitness"? Οκ... Ότι παραπάνω και να postάρω θα φανώ super grumpy, τι να πω... ναι προφανως και ειναι anti fitness. Κολυμπανε στα λαδια.. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Άντε και στα φασολάκια, μπάμιες κτλπ... Ό,τι να 'ναι...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 που τα βρισκετε τα λεφτα κ τρωτε τετοια? Όπου βρήκες κι εσύ για να αγοράσεις το pc σου...
Toxo <3 lover Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Αυτή η σως σοκολάτας που έδωσε θερμότητα στο παγωτό και έχει θολώσει και σταθεροποιηθεί με κόλασε αγρίως. 1
leftermann Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Αυτο το μαγαζί όλο με εκπλήσει. Την προηγούμενη φορά που ήμουν στα πάτρια εδάφη το είχα ξεσκίσει με τον κολλητό. Προβατίνες, ρολά, ποικιλίες. Και γαμω τα μαγαζά. Α οχι ρε άκυρο. Για τους Βλάχους λεω. (όχι τα Βλαχάκια) Φαντάζομαι τίμησες. τίμησα μόνο τον γύρο του, ο οποίος καλός μεν αλλά όχι ότι ξετρελλάθηκα κιόλας, αλλά, ΤΙ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!! Ειδική παραγγελία τις κάνει τις πίτες ο πούστης; Αφού να φανταστείς ο γιός μου δεν κατάφερε να φάει ένα ολόκληρο, άφησε λίγο. Για λίγο. Το έφαγε αργότερα. Τις σούβλες δεν τις δοκίμασα ακόμη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις