volos27 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 για να σας ξενερωσω,σημερα μπαμιες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 ένας από τους καλύτερους μεζέδες που είχα ποτέ για το ούζο μου, by "της σούβλας το κάγκελο", maiandrou kai megalou alexandrou gonia, Evosmos. Είναι συκωτάκια από κοτόπουλο, τα οποία ο μάγκας τα έχει βάλει με πιπεριά και κρεμμύδι και μπούκουβο και δεν ξέρω τι άλλο, τα έχει τυλίξει πρώτα με λαδόκολλα και μετά με αλουμινόχαρτο, και μετά τα πέρασε στην σούβλα. Εξαιρετικό! Αυτο το μαγαζί όλο με εκπλήσει. Την προηγούμενη φορά που ήμουν στα πάτρια εδάφη το είχα ξεσκίσει με τον κολλητό. Προβατίνες, ρολά, ποικιλίες. Και γαμω τα μαγαζά. Α οχι ρε άκυρο. Για τους Βλάχους λεω. (όχι τα Βλαχάκια) Φαντάζομαι τίμησες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 για να σας ξενερωσω,σημερα μπαμιες Δεν είναι και τόσο άσχημες οι μπάμιες! Μπορώ να πω ότι τις προτιμώ από τα φασολάκια πχ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 αν εχεις κ καμια ρεγκα καλες ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 αν εχεις κ καμια ρεγκα καλες ειναι Με κοτοπουλάκι μια χαρά φαγητό είναι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 εχω αναγκη να φαω κατι που θα μου αυξησει την χοληστερινη κατα 300 μοναδες τουλαχιστον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 νενι αφού ανεβάζεις τον φραπέ ας ανεβάσω και γω το κοκτέιλ που χτύπησα χθες αντιφιτνες ειναι για μένα που δεν πίνω καθόλου ! ποιος ξέρει το μαγαζί που σερβίρει σε αυτήν την ποτηριά ? α ? 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 εχω αναγκη να φαω κατι που θα μου αυξησει την χοληστερινη κατα 300 μοναδες τουλαχιστον Aρνακι γιουβετσι, λιπαρό και χοληστερινάτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Να και το πρωτο τσουρεκακι για το φετινο Πάσχα! 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Να και το πρωτο τσουρεκακι για το φετινο Πάσχα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
j0hnn1e Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 νενι αφού ανεβάζεις τον φραπέ ας ανεβάσω και γω το κοκτέιλ που χτύπησα χθες αντιφιτνες ειναι για μένα που δεν πίνω καθόλου ! ποιος ξέρει το μαγαζί που σερβίρει σε αυτήν την ποτηριά ? α ? k.jpg Σίγουρα το balux στα νότια και το coctail bar θεσσαλονίκη. Νομίζω και το theory στο χαλάνδρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Καλησπερα σε ολους 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 τα γεμιστά γιατί τα έβαλες? 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 τα γεμιστά γιατί τα έβαλες? Γιατι πραγματικα δεν εχω φαει πιο ωραια στη ζωη μου. και τα εφαγα και μετα τη βαφλα Εβαλα και μια πιπεριτσα στο καπακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 <p>νενι αφού ανεβάζεις τον φραπέ ας ανεβάσω και γω το κοκτέιλ που χτύπησα χθες</p> <p>αντιφιτνες ειναι για μένα που δεν πίνω καθόλου !</p> <p>ποιος ξέρει το μαγαζί που σερβίρει σε αυτήν την ποτηριά ? α ?</p> <p> </p> <p></p> Ωραιότατο πρέπει νά'ναι! Δεν είναι μόνο ένα-δύο μαγαζιά που σερβιρουν σε τέτοια ποτήρια. Cocktails με ρουμια συνήθως σερβίρονται σε tiki mugs σαν αυτό. Π.χ. το αγαπημένο μου, το 'Zombie', πάντα σε τέτοιο tiki μου το σερβίρουν. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις